benimde bugün 6.gün. Ama iğne gününü saymadım ben yolu yarıladımBenimde iğne öncesi ilişki olmuştu o yüzden bildiğim için seninde durumu olabilir diyorum ay çok heycanlı ama dur bakalım aynı benim gibi olcak yaişte iğne gününü yine de sayma sen bence saymadan ilerle daha iyi oluyor ben ilk iğnemde saydım çok yanıldım
inşallah canım yaaabakalım nası olcak ama saymamalı diye düşünüyorum bende iğne günü hariç bugün 9.günü ay hayırlısı ile inşallah
Sen gittin mi hastaneye canım bakyırdınmı beta hcgBenimde iğne öncesi ilişki olmuştu o yüzden bildiğim için seninde durumu olabilir diyorum ay çok heycanlı ama dur bakalım aynı benim gibi olcak yaişte iğne gününü yine de sayma sen bence saymadan ilerle daha iyi oluyor ben ilk iğnemde saydım çok yanıldım
inşallah canım yaaabakalım nası olcak ama saymamalı diye düşünüyorum bende iğne günü hariç bugün 9.günü ay hayırlısı ile inşallah
Ya ne diceğimi bilemedim zor tecrübelide olsan zor inşallah olur bu ay tedaviniz olumlu olurbenimde bir kızım var ikinci çok zor yaa çok yıpratıcı geçti. düşük yaptım sonra olmadı şimdi tedavi sürecindeyim
Benimde iğne öncesi ilişki olmuştu o yüzden bildiğim için seninde durumu olabilir diyorum ay çok heycanlı ama dur bakalım aynı benim gibi olcak yaişte iğne gününü yine de sayma sen bence saymadan ilerle daha iyi oluyor ben ilk iğnemde saydım çok yanıldım
Sen gittin mi hastaneye canım bakyırdınmı beta hcg
Seninde az kalmış kuzum sende baksana iğne etkisi varmı diye ben 6.günden başlamıştımbenimde bugün 6.gün. Ama iğne gününü saymadım ben yolu yarıladım
30 yaşındayım ben .ama uzun süre spral vardı sonra hpv pozitif çıktı sonra biraz tedavi gözlem galan o yüzden stres yapıyrmOlur kuzum neden olmasınkaç yaşındasın
İnşallah canım allah isteyen herkese nasip etsinStres yapma canım daha cok gençsin tekrardan hamile kalırsın merak etme
Sabah yaptım hala devam ediyor iğne etkisi canım.9.gün geçer diye düşünüyorum.3 gün sonra yine yaparım o zaman inşallah tam silikleşirSeninde az kalmış kuzum sende baksana iğne etkisi varmı diye ben 6.günden başlamıştım
Kesinlikle koyulaşırsa var dmeektirCanım yarın koyulaşma olursa daha da bence hamile
Canım bugün kontrolum saat 4te kese görünmüştğ geçen hafta bu hafta artık bebek ve kalp atışı beta bakılmıcak artıkSen gittin mi hastaneye canım bakyırdınmı beta hcg
Az kaldı azbenimde bugün 6.gün. Ama iğne gününü saymadım ben yolu yarıladım
Atsana kuzum sendeSabah yaptım hala devam ediyor iğne etkisi canım.9.gün geçer diye düşünüyorum.3 gün sonra yine yaparım o zaman inşallah tam silikleşir
Benim bayağı çift çizgiydi canım.iğne etkisi anca 3 güne geçer.Sabah yapıp attım çöpe vallaAtsana kuzum sende
İkiz varsa bugün belli olur mu pekiCanım bugün kontrolum saat 4te kese görünmüştğ geçen hafta bu hafta artık bebek ve kalp atışı beta bakılmıcak artık
Olur bence artık benek görünür çünkü allahın izniyle kese de bakalım valla saat geçmiyorİkiz varsa bugün belli olur mu pekiGüzel haberlerle gel inşallah canım
Erken alsaydın keşke.Ama çalışıyorsan tabi ancaOlur bence artık benek görünür çünkü allahın izniyle kese de bakalım valla saat geçmiyor
Canım bende hiç kaşık ağrısı batma vs olmuyor ya normalmiş ama bakıyorum forumlaraOlur bence artık benek görünür çünkü allahın izniyle kese de bakalım valla saat geçmiyor