Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Canım ben bişey görmedim malesef

kızlar klomen yazdı yine sabah kontrole gittim.kanamanın fazla olması normal ilaçtandır dedi.5 gün yine günde 2 kullanacağım.10 gün sonra giderim kontrole artık.hayırlısı inşallah tutar bu sefer.

Düşükten sonra ben de metiler kullandm ama bana böyle bir etki yapmadı. Hatta ilk adetimde de kullandm. Tamamen temizlenmediği için bir adetimde daha kullanıcam. Ama szin yazınızı görünce kafam karıştı
kesinlikle kullanma kesinlikle diyorum soğan kürü yap en doğalından mayfonoz sapı kaynat iç ama ilacı alma vücuduna. ben o ilaçdan sonra kürtaj oldum parça attı sürekli halbuki ben düşürmüştüm ne var ne yok. bi arkadaşım kürtaj olmadı daha kolay hamile kaldı

Allahım ne zaman hayırlısıysa o zaman ama insan gerçekten korkuyor . Bnde haftaya cumartesi gideceğim kontrole bakalım ne diyecek doktor. Regl den sonra gel dedi haftaya da yumurtlama zamanlarına geliyor .
ben 5 ay önce düşük yaptım birde bj ay klomen kullandım. düşük beni çok sarstı inşallah Rabbim sağlıklısından nasip eder tekrar herkese

Günaydın canım evet hayali var ya

Ay kafam karıştı. Ben de kürtaj olmadım ama binde bir de olsa olabilirsin dedi doktor. Tamamen temizlenmediği için. Bu ay da geçsin de bakim duruma göre. İnşallah bu ay herşey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…