Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn inşallah kucağınıza almakta nasip olsun maşallah subhanallahİnşallah canım hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin hepimize
Sağol canım benim allah razııı olsunnnAminn inşallah kucağınıza almakta nasip olsun maşallah subhanallah
Aminnn canım benim bitanemm hepimizinn inşallahhhhsende öyleeeİnşallah kuşum ya süreçte verdigin destek cok değerli benim için en basından beri yanımdasın Allah razı olsun yüzün hep gülsün inşallah
Bende 13.gğn yapmayı düşünüyorum.zaöan hızlıca geçse bariBakalım kuzum üçgün daha yapıcam bu sekılde görücez bakalım
Aynı gün iğne olduk diye kalmıs aklımda amaSenin kaçıncı gün kuzum hiç yapmadınmı sen
İğneden sonra 13.günİğnenin kaçıncı günün senin canım
Ben de emin değilim kuzum bakalım haftaya belli olur heraldeCanım ben bişey görmedim malesef
Kimisi var kimisi yok demiş kızlar ben de bilemiyorumGünaydın canım evet hayali var ya
Canım benim 33. saatte aşırı ağrım oldu 36.Saate kadad sonra geçti o şiddetli ağrı son iki gündür belim cok fazla ağrıyor o kadarKızlar.biz 6 aydır deniyoruz.Bende pco görünümü var demişti doktorum.hormonkarım normal.Her ay ovulasyon testi ile takip edip değerlendirdik yumurtlama günlerini Aşırı aşırı kasık ağrılarım olurdu..Ama hiçbirinde gebelik olmadı malesef.Bu ay klomen başladım çatlama iğnesi yaptım 3.günüm ama önceki aylar gibi dayanılmaz kaşık ağrıları Olmadı Acaba önceki aylar yumurta mi çatlamıyordu da öyle ağrı oluyordu çok merak ediyorum.Sizin çatlama iğnesinden sonra ağrınız nasıldı kızlar D Dgnmasal M Minelsu66 ve diğer kızlar
Canım inşallah sağlıcakla gelirler bence ikizAy valla heycanlıyız bakalım pazartesi ne olacak
Canım benimde iğneden sonra aşırı ağrım oluyodu bende önceleeşnde hiç anlamazdım çatladımı çarlamadı mı diye ama iğneden sonra aradaki farkı görebildimKızlar.biz 6 aydır deniyoruz.Bende pco görünümü var demişti doktorum.hormonkarım normal.Her ay ovulasyon testi ile takip edip değerlendirdik yumurtlama günlerini Aşırı aşırı kasık ağrılarım olurdu..Ama hiçbirinde gebelik olmadı malesef.Bu ay klomen başladım çatlama iğnesi yaptım 3.günüm ama önceki aylar gibi dayanılmaz kaşık ağrıları Olmadı Acaba önceki aylar yumurta mi çatlamıyordu da öyle ağrı oluyordu çok merak ediyorum.Sizin çatlama iğnesinden sonra ağrınız nasıldı kızlar D Dgnmasal M Minelsu66 ve diğer kızlar
Bende 32 saat falan çok uyku hali olmuştu.ağrı aşırı aşırı değildi.Canım benim 33. saatte aşırı ağrım oldu 36.Saate kadad sonra geçti o şiddetli ağrı son iki gündür belim cok fazla ağrıyor o kadar
Bendekinin tam tersi demek.bende önceden aşırı ağrılarım olurdu canım dayanamıyordum kaşık ağrısına.umsrıö bu seferde Çatlamıştır.Ateş takibi yapıyorum çatlayıp çatlamadığını anlamak için.ateşe göre ÇatlamışCanım benimde iğneden sonra aşırı ağrım oluyodu bende önceleeşnde hiç anlamazdım çatladımı çarlamadı mı diye ama iğneden sonra aradaki farkı görebildim
Kuzum ikinci iğnen oldugu ıckn cok agrın olmamıstır senin muhtemelen vücudun alışmıstır artıkBendekinin tam tersi demek.bende önceden aşırı ağrılarım olurdu canım dayanamıyordum kaşık ağrısına.umsrıö bu seferde Çatlamıştır.Ateş takibi yapıyorum çatlayıp çatlamadığını anlamak için.ateşe göre Çatlamış
Ay hadi inşallah canım benimmmBendekinin tam tersi demek.bende önceden aşırı ağrılarım olurdu canım dayanamıyordum kaşık ağrısına.umsrıö bu seferde Çatlamıştır.Ateş takibi yapıyorum çatlayıp çatlamadığını anlamak için.ateşe göre Çatlamış
Ben üşüttüm sanırım sürekli ateşim cıkıp duruyor aksam 37.6dıBendekinin tam tersi demek.bende önceden aşırı ağrılarım olurdu canım dayanamıyordum kaşık ağrısına.umsrıö bu seferde Çatlamıştır.Ateş takibi yapıyorum çatlayıp çatlamadığını anlamak için.ateşe göre Çatlamış