İkizlik*İkizler kadından gelir
Benim de ilk iğnede aynı öyleydi canım halsizlik sırt ve bel ağrısı fenaydıKızlarr cumartesi günü iğne vuruldum iğne gününü sayarsak 6.Günüm test bu sekılde cıktı hala etkisi var iğnenin bugun aşırı bel agrım var kırılcak gibi belim iğne etkisi büyük oluyor sanırım ilk denemem oldugu ıcın bilgim yok
Günaydın canım bende görüyorum cok hayalet bir çizgi kaç dakika da cıktı pekiGünaydın kızlar.
Bugün de iğneden sonra 13.günüm .
Sabah şimdi yaptığım testte çok silik bir hayalet çizgi var sanki ama emin değilim .uzmanları yorumlarsa çok sevinirim
Pazartesi regl olmazsam tekrar test yapacağım ondan önce yapmayacağım kendime söz verdim
Kuzum benimde öyle benim ilk deneme ama bende anlamadım sanırım üşüttüm ben gece ateşim 37.6dıKizlar gün geçtikte daha kötü oluyorum. Anlamadım ki soğukta aldım üstüne dün gece iliski sirasinda kasiklarim parlıyordu resmen. Hala bile agiriyor geçen sefer böyle değildi bu kadar ağrım olmMisti
Hemen çıktı canım.Günaydın canım bende görüyorum cok hayalet bir çizgi kaç dakika da cıktı peki
Kapagı acıp güneşe tutup çekip atsana bide kuzuHemen çıktı canım.
Ben görmek istediğimden mi oluyor diye düşündüm de .
Pazartesi netleşir inşallah varsa bişeyler .
Evden çıktım işe geldim kuzum .Kapagı acıp güneşe tutup çekip atsana bide kuzu
Bak sanki resmi negatif yaptıgımda daha iyi görünüyor gibi geldi banaEvden çıktım işe geldim kuzum .
Keşke öyle yapsaydım tüh
Sanki canımBak sanki resmi negatif yaptıgımda daha iyi görünüyor gibi geldi bana
Cok zor kuzum insan meraktan çatlıyor maalesefSanki canım
Valla ne zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Varsa da pazartesi çıkar heralde artık .
16 .günüm olacak iğne sonrası pazartesi
Bide kızlar dün yaptıgım testi akşam üstğ 3 4 gibi uyumuşumtum sonra uykudan uyanıp sekiz gibi yapmıştım ama aşırı siliktiKızlar bunuda bu sabah yaptım anlamadım dünkünden daha koyu cıktı neden böyle olur sizce varmı bilginiz
Aldığın sıvı miktarına bağlı da değişebilir canım belkiKızlar bunuda bu sabah yaptım anlamadım dünkünden daha koyu cıktı neden böyle olur sizce varmı bilginiz
Maalesef kuzumCok zor kuzum insan meraktan çatlıyor maalesef
Ben iğnenin etkisini görmek için yapıyorum kuzum bi kaç yerde okudum 5.6.Günlerde negatif olanlar var cunku bende şüpheye düştüm ondan yaptım görebiliyim diyeTestlerden uzak durun benim kan negatif çıktı başta idrar iki kez silik çizgi çıkmıştı hem de 15.gün dahil çok büyük yıkım oluyor test yapmayın
Kesinlikle yapmasak çok daha iyi ama insan dayanamıyor ve sonuçta üzüyoruz kendimizi …Testlerden uzak durun benim kan negatif çıktı başta idrar iki kez silik çizgi çıkmıştı hem de 15.gün dahil çok büyük yıkım oluyor test yapmayın
Benim de 6.gün negatiftiBen iğnenin etkisini görmek için yapıyorum kuzum bi kaç yerde okudum 5.6.Günlerde negatif olanlar var cunku bende şüpheye düştüm ondan yaptım görebiliyim diye