Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Kizlar gün geçtikte daha kötü oluyorum. Anlamadım ki soğukta aldım üstüne dün gece iliski sirasinda kasiklarim parlıyordu resmen. Hala bile agiriyor geçen sefer böyle değildi bu kadar ağrım olmMisti

Kızlarr cumartesi günü iğne vuruldum iğne gününü sayarsak 6.Günüm test bu sekılde cıktı hala etkisi var iğnenin bugun aşırı bel agrım var kırılcak gibi belim iğne etkisi büyük oluyor sanırım ilk denemem oldugu ıcın bilgim yok
Benim de ilk iğnede aynı öyleydi canım halsizlik sırt ve bel ağrısı fenaydı

Günaydın kızlar.
Bugün de iğneden sonra 13.günüm .
Sabah şimdi yaptığım testte çok silik bir hayalet çizgi var sanki ama emin değilim .uzmanları yorumlarsa çok sevinirim 😍
Pazartesi regl olmazsam tekrar test yapacağım ondan önce yapmayacağım kendime söz verdim

Eklentiler

• CC157FB6-2076-4754-9564-BEC4DCFD90CB.jpeg
    CC157FB6-2076-4754-9564-BEC4DCFD90CB.jpeg
    60,4 KB · Görüntüleme: 55
  • 5B6F66C9-10AC-41DF-BC1D-21C8D7B2AAB9.jpeg
    5B6F66C9-10AC-41DF-BC1D-21C8D7B2AAB9.jpeg
    81,8 KB · Görüntüleme: 57
Günaydın kızlar.
Bugün de iğneden sonra 13.günüm .
Sabah şimdi yaptığım testte çok silik bir hayalet çizgi var sanki ama emin değilim .uzmanları yorumlarsa çok sevinirim 😍
Pazartesi regl olmazsam tekrar test yapacağım ondan önce yapmayacağım kendime söz verdim
Günaydın canım bende görüyorum cok hayalet bir çizgi kaç dakika da cıktı peki

Kizlar gün geçtikte daha kötü oluyorum. Anlamadım ki soğukta aldım üstüne dün gece iliski sirasinda kasiklarim parlıyordu resmen. Hala bile agiriyor geçen sefer böyle değildi bu kadar ağrım olmMisti
Kuzum benimde öyle benim ilk deneme ama bende anlamadım sanırım üşüttüm ben gece ateşim 37.6dı

Kızlar bunuda bu sabah yaptım anlamadım dünkünden daha koyu cıktı neden böyle olur sizce varmı bilginiz

Eklentiler

• IMG20230120102859.jpg
    IMG20230120102859.jpg
    107,6 KB · Görüntüleme: 53
Testlerden uzak durun benim kan negatif çıktı başta idrar iki kez silik çizgi çıkmıştı hem de 15.gün dahil çok büyük yıkım oluyor test yapmayın

Testlerden uzak durun benim kan negatif çıktı başta idrar iki kez silik çizgi çıkmıştı hem de 15.gün dahil çok büyük yıkım oluyor test yapmayın
Ben iğnenin etkisini görmek için yapıyorum kuzum bi kaç yerde okudum 5.6.Günlerde negatif olanlar var cunku bende şüpheye düştüm ondan yaptım görebiliyim diye

X