Evet canım doğru gidiyo şuan herşet inşallah döllenirde gebelik oluşurKızlarr cumartesi günü iğne vuruldum iğne gününü sayarsak 6.Günüm test bu sekılde cıktı hala etkisi var iğnenin bugun aşırı bel agrım var kırılcak gibi belim iğne etkisi büyük oluyor sanırım ilk denemem oldugu ıcın bilgim yok
İnşallah kuzum hayırlısı olsun bugun belim kırılmazsa iyidir spor yaptım sanki kalçam agrıyor bideEvet canım doğru gidiyo şuan herşet inşallah döllenirde gebelik oluşur
Kuzum test yap bence ilk hamileliğinden tecrüben var belkide doğru hissediyorsundurArkadaşlar bişey sorucam 6 günüm var ara ara alt kasıklarımda ağrım oluyor, ilk hamileliğimde yüzümde leke oluşmuştu öğrenmeden farketmiştim 2. Düşünüyorum bugün dudağımın üstünde kahverengi leke oluşmuş bıyığın orada tesadüf mü bilemedim oluyor mu olan oldu mu daha doğrusu size sormak istedim
Evet aşırı bel ağrısı yapıyor iğne.Benimde ilk deneemm inşallah tutar hepimizinKızlarr cumartesi günü iğne vuruldum iğne gününü sayarsak 6.Günüm test bu sekılde cıktı hala etkisi var iğnenin bugun aşırı bel agrım var kırılcak gibi belim iğne etkisi büyük oluyor sanırım ilk denemem oldugu ıcın bilgim yok
Geç yumurtladım geçeen haftaydı yumurtlama,Kuzum test yap bence ilk hamileliğinden tecrüben var belkide doğru hissediyorsundur
Yumurtlama gününden kaç gün geçti suan
Canım hamile degilim suan vücudum 14.Güne kadar hemen hemen iğne etkisinde ovitrelle çatlatma iğnesiGeç yumurtladım geçeen haftaydı yumurtlama,
ilk gebeliğimde 3 gün önce öğrenmiştim daha 6 gün var çıkmaz diye düşünüyorum,
iğnelerle ilgili hiç bir fikrim yok ama senin testtin pozitifinşallah sağlıkla tutunur
Bencd sen adet gününü bekle bakalım hayırlı haberler alırsın InsallahGeç yumurtladım geçeen haftaydı yumurtlama,
ilk gebeliğimde 3 gün önce öğrenmiştim daha 6 gün var çıkmaz diye düşünüyorum,
iğnelerle ilgili hiç bir fikrim yok ama senin testtin pozitifinşallah sağlıkla tutunur
Anladım canım iğne etki ediyo demekki inşallah hayırlı haberler alırızCanım hamile degilim suan vücudum 14.Güne kadar hemen hemen iğne etkisinde ovitrelle çatlatma iğnesi
reglin gecikirse test yap canım böyle yorum yapmak çok zorArkadaşlar bişey sorucam 6 günüm var ara ara alt kasıklarımda ağrım oluyor, ilk hamileliğimde yüzümde leke oluşmuştu öğrenmeden farketmiştim 2. Düşünüyorum bugün dudağımın üstünde kahverengi leke oluşmuş bıyığın orada tesadüf mü bilemedim oluyor mu olan oldu mu daha doğrusu size sormak istedim
Oluyor canım valla iğne işte çok fena etkiliyo insanı işin kötüsü gebelik mi değil mi ayırt edemiyosunİnşallah kuzum hayırlısı olsun bugun belim kırılmazsa iyidir spor yaptım sanki kalçam agrıyor bide
Daha zaten cok erken degılmı kuzum ya bunların hepsı iğne belirtisi benceOluyor canım valla iğne işte çok fena etkiliyo insanı işin kötüsü gebelik mi değil mi ayırt edemiyosun
Evet tabikide iğne belirtisi canım bi hafta daha sabredeceksin sakinceDaha zaten cok erken degılmı kuzum ya bunların hepsı iğne belirtisi bence
femara daha iyi diyorlar canım ben de femara kullandım iğnenin de 14. günğndeyim bekliyorumfemara daha mı iyi ki ya? doktora bunu da söylesem mi aynı ilaca devam etmek daha mı iyi sonuç verir ki kafamda deli sorular
Bu test hep o çizgiyi çıkartıyorSelam kızlar.
Aranıza yeni katıldım ben.
2.kez femara+ ovitrelle kullandım bu ay.iğneyi vurduğum gün hariç bugün 11.günüm .6. Günde de Eki Görüntüle 3193310 test yapmıştım negatif çıkmıştı,bukadar hızlı nasıl negatif oldum anlamadım akşam üzeri yapmıştım o testi.
Bugünde erken gebelik testi yaptım ,çok çok detaylı bakarsam çok çok hayalet bir çizgi görüyorum sanki ya da bana öyle geliyor bilmiyorum.
Testi ekliyorum yorumlarmısınız
İkizler kadından gelirKız uzaktan akrabada sayılır mıdur bakalım bazıları hızlı artış gösterebilir diyor valla analamadm gitti