Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Arkadaşlar bişey sorucam 6 günüm var ara ara alt kasıklarımda ağrım oluyor, ilk hamileliğimde yüzümde leke oluşmuştu öğrenmeden farketmiştim 2. Düşünüyorum bugün dudağımın üstünde kahverengi leke oluşmuş bıyığın orada tesadüf mü bilemedim oluyor mu olan oldu mu daha doğrusu size sormak istedim

Kızlarr cumartesi günü iğne vuruldum iğne gününü sayarsak 6.Günüm test bu sekılde cıktı hala etkisi var iğnenin bugun aşırı bel agrım var kırılcak gibi belim iğne etkisi büyük oluyor sanırım ilk denemem oldugu ıcın bilgim yok

Eklentiler

• IMG20230119221957.jpg
    106,6 KB · Görüntüleme: 25
Evet canım doğru gidiyo şuan herşet inşallah döllenirde gebelik oluşur

Kuzum test yap bence ilk hamileliğinden tecrüben var belkide doğru hissediyorsundur
Yumurtlama gününden kaç gün geçti suan

Evet aşırı bel ağrısı yapıyor iğne.Benimde ilk deneemm inşallah tutar hepimizin

Merhaba Adetim 13 gün damla damla olunca doktor duphaston verdi 10 gün kullanmamı söyledi 2 gün kullandım ve kanamam çok arttı diye hapı içmeyi bıraktım doğrumu yaptın yanlışmı bilmiyorum bilgisi olan var mı kullanmaya devam mı etmeliydim ?

Kuzum test yap bence ilk hamileliğinden tecrüben var belkide doğru hissediyorsundur
Yumurtlama gününden kaç gün geçti suan
Geç yumurtladım geçeen haftaydı yumurtlama,
ilk gebeliğimde 3 gün önce öğrenmiştim daha 6 gün var çıkmaz diye düşünüyorum,
iğnelerle ilgili hiç bir fikrim yok ama senin testtin pozitif inşallah sağlıkla tutunur

Canım hamile degilim suan vücudum 14.Güne kadar hemen hemen iğne etkisinde ovitrelle çatlatma iğnesi

Bencd sen adet gününü bekle bakalım hayırlı haberler alırsın Insallah

reglin gecikirse test yap canım böyle yorum yapmak çok zor

Bu test hep o çizgiyi çıkartıyor umarım hamilesinizdşr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…