Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Ay kafam karıştı. Ben de kürtaj olmadım ama binde bir de olsa olabilirsin dedi doktor. Tamamen temizlenmediği için. Bu ay da geçsin de bakim duruma göre. İnşallah bu ay herşey yoluna girer
inşallah canım inşallah ama doğal yollardan doğal şeylerden temizlemeye bak derim ben ilaç nihayetinde vücuda yararı olduğu gibi birçok zararı da oluyor soğan kürü ve maydanoz yap adet bitimine yakın araştır netten ilacı alma lütfen yoksa rahmin tüm dengesini bozuyor. benim öyle oldu

Canım birden silikleşmiyo gittikçe azalıyo sonra negatife dönüyo birden gitmiyo yani M Minelsu66 senin benim gibi olacak inşallah
şuan akıntın nasıl canım klomen ve çatlatmadan sonra D Dgnmasal . ben sadece klomen kullandım doktor çatlatmaya gerrk duymadı ama akıntım eskisine nazaran çok farklı suya şeffafa yakın böyle

şuan akıntın nasıl canım klomen ve çatlatmadan sonra D Dgnmasal . ben sadece klomen kullandım doktor çatlatmaya gerrk duymadı ama akıntım eskisine nazaran çok farklı suya şeffafa yakın böyle
Canım benim akıntım hala devam ama gün gün değişiyo gebelikten olsa gerek bi gün şeffaf bi gün beyaz değişik yani ama akıntı oluyo çok fazla

Ben üşüttüm sanırım sürekli ateşim cıkıp duruyor aksam 37.6dı
Dikkat et kendine canım ilaç vs de alamıyoruz bu süreçte.Ben okul soğuk olduğu için sürekli hasta oluyordum Çok şükür sömestr da dinlencem biraz

Dikkat et kendine canım ilaç vs de alamıyoruz bu süreçte.Ben okul soğuk olduğu için sürekli hasta oluyordum Çok şükür sömestr da dinlencem biraz
Aynen canım bide biraz ince giyindim dışarda cok vakit geçirdim şu sıra ondan üşüttüm sanıırım

İğne gününü saymadan 15 günde yapın

Kızlar aşılama oldu bugün bakalım 15 gün beklemedeyiz artık hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin

Merhaba hanımlar, çatlatma iğnesinin 11. günü kaset testimde silik çizgi çıktı 12. gün bu çizgi daha koyuydu. sizde gebelik mi idrarla mı alakalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…