Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Evet haklısın . Getçekten insan stres yapıyor ya ilk hamileliğimde süpriz olmuştu hiç böyle strese gerek kalmamıştı şimdi 7 yıl geçti kızım 7 yaşında . Olmazda korkusu var sanrm bnde
benimde 7 yaşında kızım var bende deniyorum klomen kullandım doktor iğneye gerek duymadı öncesinden film çektirdim Rabbim büyüktür gerisi Rabbime kalmış. bende çok korkuyorum ya bi sorun olur olmazsa diye

canım benim iğneden sonra 13. günüm hâlâ test yapmıyorum etkileneceğimi bildiğim için. keşke sen de yapmayıp biraz bekleseydin. doktor reglinin geçmesini bekle dedi, daha 10 gün var onu bekleyemem, bugünki ilk idrarda da aklıma gelmedi çok uykum vardı ama yarın yaparım belki. 14. günüm olacak

hayır kuzum ilk denemem, ilacı kullanırken regl oldum dediğim gibi doktoruma sordum sorun yok dedi. reglim bittikten sonra da kontrole gittim, yumurtalar büyümüş çatlatma iğnesi verdi 7 ocakta vuruldum. bugün 13. günüm beklemedeyim. test yapmaktan çekiniyorum doktorum asla sert bi insan olmamasına rağmen sert konuştu reglin gecikmeden test yapmayacaksın falan dedi çekindim açıkçası öyle deyince biraz ama tabiiki kimyasal gebelik ihtimaline karşı üzülmemem için böyle söyledi. burda bir kızımız vardı kimyasal gebelik geçirdi hcg değerleri çok düşüktü, biz söylemiştik kimyasal olabileceğini ama kabul etmek istememişti. ona da hak veriyorum kim olsa istemez, değeri beşten yukarı görmüş sonuçta o anki sevincini hayal edemiyorum. böyle hayal kırıklıkları yaşamamak için doktoru dinleme taraftarıyım

Aaa çok sevindim regl olmana rağmen yumurtalarin büyümesi ve doktorun umut vermesi çok ama çok güzel bir gelişme
Şimdi anladım durumunu ve beklemek zor olsa da bekle lütfen sonucun güzel olsun emeğin boşa gitmesin inşallah
Benim doktorum da bana ilişki günleri vs diye bir liste vermişti o listede doktor kontorulunden sonra yani iğneden sonra (bu pazartesi) 16.gününe kadar test yapmak yasak diye yazmış ve sen 13.gundesin biraz daha bekle dualarım seninle sıkıldıkça daraldikca yaz biz/ben buradayız seni oyalariz
Dediğim gibi benimde her tuvalete gidişimde lekelenmlerimi görüyorum regl gibi de değil sanki reglim bitmiş ama akıntısı gibi az az geliyor senden sonra bende endiselenmekten vazgeçtim umut olursun bana inşallah

Bana doktor 10.günde yap dedi.
Bence iğne etkisini anlamak için dedi onu ama belirtmedi de bişey ben de iğne etkisi nekadar kalacak diye 6.günde de test yaptım o da negatifti .
Acaba iğne hiç mi etki etmedi diye bile düşündüm .
İnsan beklerken herşeyi düşünüyor,aslında o kafadan çıkıp regl gününü beklemek lazım

Neden o kadar erken negatif döndü kuzum testlerde sorun olmasın hıc tecrübem yok bu konuda gerçi ama peki belirtilerinde kayboldumu negatife dönünce

Naber canım kozlar kimde ne var ne yok ben bu ay anne takviyeleri yapıyorum 3 gündür soğan suyuyla devam sonra 10 ya da 1 haftaya tamamlayıp incir ve havuç kürünü deniycem hem ilaçlı yollardan gittim bakalım annemin zoruyla bu ay da böyle devam edeceğim bir daha ki ay duruma göre size de bilgi veririm belki sizlerde yaparsınız

Kuzum doktorun kacıncı günde baslamanı söyledi
İLK KUTUDA 3 VEYA 5 DE BAŞLA DEMİŞTİ.2. KUTU İÇİN YARIN GİŞDECEĞİM İNŞALLAH
Klomene zaten 5.gunu başlıyor canım olmaz geç diye düşünüyorum eğer o ilacsa
EVET CANIM KLOMEN
BEN GEÇEN AY KULLANDIM TAM GÜNÜNDE ADETİM GELDİ AMA ÇOK AŞIRI KANAMAM OLDU.SU GİBİ AKIYORDU SIFIR AĞRI AMA ÇOK KANAMA OLDU.BİR HAFTALIK ADETİM 3 GÜNDE NERDEYSE BİTTİ.

Anladim canim bende femara kullandim 3.Gün başlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…