benimde 7 yaşında kızım var bende deniyorum klomen kullandım doktor iğneye gerek duymadı öncesinden film çektirdim Rabbim büyüktür gerisi Rabbime kalmış. bende çok korkuyorum ya bi sorun olur olmazsa diyeEvet haklısın . Getçekten insan stres yapıyor ya ilk hamileliğimde süpriz olmuştu hiç böyle strese gerek kalmamıştışimdi 7 yıl geçti kızım 7 yaşında . Olmazda korkusu var sanrm bnde
canım benim iğneden sonra 13. günüm hâlâ test yapmıyorum etkileneceğimi bildiğim için. keşke sen de yapmayıp biraz bekleseydin. doktor reglinin geçmesini bekle dedi, daha 10 gün var onu bekleyemem, bugünki ilk idrarda da aklıma gelmedi çok uykum vardıKızlar iğneden sonra 12.günüm sabah şimdi testi yaptım ama sanırım negatif .
Psikolojik olarak baya etkiledi beni gerçekten .
Sanırım artık hsg felan çeker doktor bilmiyorum.
Moralim gerçekten bozuldu Eki Görüntüle 3194021
hayır kuzum ilk denemem, ilacı kullanırken regl oldum dediğim gibi doktoruma sordum sorun yok dedi. reglim bittikten sonra da kontrole gittim, yumurtalar büyümüş çatlatma iğnesi verdi 7 ocakta vuruldum. bugün 13. günüm beklemedeyim. test yapmaktan çekiniyorum doktorum asla sert bi insan olmamasına rağmen sert konuştu reglin gecikmeden test yapmayacaksın falan dedi çekindim açıkçası öyle deyince birazTeşekkürler cevabın içinya sanırım normaldir bende bilmiyorum pazartesi bakacagiz belki bende regl olurum senin gibi eğer böyle bir etkisi varsa kısmet artık.
Sanirim beklemedisin çok güzel haberler almanı dilerimbu arada regl olduysan şimdi ikinci denemede misin?
benim de öyleydi canım ilişkiden sonra da hiç kalıcı olmadıEvet iğne vurdum ama böyle kalıcı bir yanma değildi hemen geçti
Ya enfeksiyon olmasındabenim de öyleydi canım ilişkiden sonra da hiç kalıcı olmadı
Aaa çok sevindim regl olmana rağmen yumurtalarin büyümesi ve doktorun umut vermesi çok ama çok güzel bir gelişmehayır kuzum ilk denemem, ilacı kullanırken regl oldum dediğim gibi doktoruma sordum sorun yok dedi. reglim bittikten sonra da kontrole gittim, yumurtalar büyümüş çatlatma iğnesi verdi 7 ocakta vuruldum. bugün 13. günüm beklemedeyim. test yapmaktan çekiniyorum doktorum asla sert bi insan olmamasına rağmen sert konuştu reglin gecikmeden test yapmayacaksın falan dedi çekindim açıkçası öyle deyince birazama tabiiki kimyasal gebelik ihtimaline karşı üzülmemem için böyle söyledi. burda bir kızımız vardı kimyasal gebelik geçirdi hcg değerleri çok düşüktü, biz söylemiştik kimyasal olabileceğini ama kabul etmek istememişti. ona da hak veriyorum kim olsa istemez, değeri beşten yukarı görmüş sonuçta o anki sevincini hayal edemiyorum. böyle hayal kırıklıkları yaşamamak için doktoru dinleme taraftarıyım
Neden o kadar erken negatif döndü kuzum testlerde sorun olmasın hıc tecrübem yok bu konuda gerçi ama peki belirtilerinde kayboldumu negatife dönünceTamam canım inşallah .
6.günden beri negatif benim
Yok kuzum stres yaptıysan hafif kuruluknsorunu olduysa ondan yanarYa enfeksiyon olmasında
Bana doktor 10.günde yap dedi.canım benim iğneden sonra 13. günüm hâlâ test yapmıyorum etkileneceğimi bildiğim için. keşke sen de yapmayıp biraz bekleseydin. doktor reglinin geçmesini bekle dedi, daha 10 gün var onu bekleyemem, bugünki ilk idrarda da aklıma gelmedi çok uykum vardıama yarın yaparım belki. 14. günüm olacak
Neden o kadar erken negatif döndü kuzum testlerde sorun olmasın hıc tecrübem yok bu konuda gerçi ama peki belirtilerinde kayboldumu negatife dönünceBana doktor 10.günde yap dedi.
Bence iğne etkisini anlamak için dedi onu ama belirtmedi de bişeyben de iğne etkisi nekadar kalacak diye 6.günde de test yaptım o da negatifti .
Acaba iğne hiç mi etki etmedi diye bile düşündüm .
İnsan beklerken herşeyi düşünüyor,aslında o kafadan çıkıp regl gününü beklemek lazım
İLK KUTUDA 3 VEYA 5 DE BAŞLA DEMİŞTİ.2. KUTU İÇİN YARIN GİŞDECEĞİM İNŞALLAHKuzum doktorun kacıncı günde baslamanı söyledi
EVET CANIM KLOMENKlomene zaten 5.gunu başlıyor canım olmaz geç diye düşünüyorum eğer o ilacsa
BEN GEÇEN AY KULLANDIM TAM GÜNÜNDE ADETİM GELDİ AMA ÇOK AŞIRI KANAMAM OLDU.SU GİBİ AKIYORDU SIFIR AĞRI AMA ÇOK KANAMA OLDU.BİR HAFTALIK ADETİM 3 GÜNDE NERDEYSE BİTTİ.Selam arkadaşlar klomen bende kullandım 5. Gün başladım 2 ay olmadı. Bu ay bıraktım canım sıkıldı. Sizİn klomen kullanırken adetinizde değişiklik oldumu??? Ben kullanmayı bıraktım bu ay ama etkisi devam ediyor galiba
Ya kuzum bende genital bölgemde küçük uçuk tarzi yaralar çıkmış ve yayılıyorYok kuzum stres yaptıysan hafif kuruluknsorunu olduysa ondan yanar
Sivilce olmasin canimYa kuzum bende genital bölgemde küçük uçuk tarzi yaralar çıkmış ve yayılıyor
Anladim canim bende femara kullandim 3.Gün başlamıştımİLK KUTUDA 3 VEYA 5 DE BAŞLA DEMİŞTİ.2. KUTU İÇİN YARIN GİŞDECEĞİM İNŞALLAH
EVET CANIM KLOMEN
BEN GEÇEN AY KULLANDIM TAM GÜNÜNDE ADETİM GELDİ AMA ÇOK AŞIRI KANAMAM OLDU.SU GİBİ AKIYORDU SIFIR AĞRI AMA ÇOK KANAMA OLDU.BİR HAFTALIK ADETİM 3 GÜNDE NERDEYSE BİTTİ.
Yok kuzum bildigin uçuk gibiSivilce olmasin canim
Bebegim doktoruna danış bir istersenYok kuzum bildigin uçuk gibi
Bide özel mesaja bakabilirmiisin bi kuşumBebegim doktoruna danış bir istersen
Krem verdi zaten dedim onaBebegim doktoruna danış bir istersen
Baktım güzelimBide özel mesaja bakabilirmiisin bi kuşum