Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Gece rüyamda bebeğim oluyordu. Maşallah tospik bir oğlan. 4.800 doğmuş şapur şupur emiyor. Hemen de uyumuyor fln ilgiçti :)
Böyle bişe yapmadan beklemek çok sıkıcı. Keşke denemelere başlasam da onun heyacanı olsa bari diyorum. Doktor 3 ay dedi bana korunmayı. Ama nisandaki kontrolüne göre dedi. E ben aralıkta düşük yaptm. Nisan 4 ay oluyor dolu dolu. Offf içim çok karanlık bugün. Sanki bir daha hiç olmayacak gibi hissediyorum. Sizin de canınızı sıkmak istemiyorum ama kimselere bişe anlatamıyorum.

Neden o kadar erken negatif döndü kuzum testlerde sorun olmasın hıc tecrübem yok bu konuda gerçi ama peki belirtilerinde kayboldumu negatife dönünce
Bu sefer hiç belirtim olmadı desem yeridir
1 haftadır sırt ağrım var sadece hafif
Arasıra kasıklarda batma

Bide evren bana inat gibi hep hamilelik doğum çıkarıyor. Zaten instagramdan baktğm için sürekli hamile videoları doktorlar vs. Yok fahriye doğurdu yok aslı enverin kızı olacak.
Kıskanmak değil bu ama ne bilmiyorum. Mart ayında 3 arkadaşımın doğumu olacak. Ben nasıl gidecem onlara bilmiyorum. Ama eşime bak şu doğum yapacak hediye alalım diyorum sanki içimde yangın yokmuş gibi ona bile belli etmiyorum üzerini örtüyorum hep

Bu sefer hiç belirtim olmadı desem yeridir
1 haftadır sırt ağrım var sadece hafif
Arasıra kasıklarda batma
Doktoruna danış istersen kuzum biz ne desek boş ama kişiden kişiye göre değişiyor diye biliyorum negatif olma süresi ilk denememiydi

Aaa çok sevindim regl olmana rağmen yumurtalarin büyümesi ve doktorun umut vermesi çok ama çok güzel bir gelişme 😊
Şimdi anladım durumunu ve beklemek zor olsa da bekle lütfen sonucun güzel olsun emeğin boşa gitmesin inşallah 🌼
Benim doktorum da bana ilişki günleri vs diye bir liste vermişti o listede doktor kontorulunden sonra yani iğneden sonra (bu pazartesi) 16.gününe kadar test yapmak yasak diye yazmış ve sen 13.gundesin biraz daha bekle dualarım seninle sıkıldıkça daraldikca yaz biz/ben buradayız seni oyalariz😁
Dediğim gibi benimde her tuvalete gidişimde lekelenmlerimi görüyorum regl gibi de değil sanki reglim bitmiş ama akıntısı gibi az az geliyor senden sonra bende endiselenmekten vazgeçtim umut olursun bana inşallah 😍
inşallah canım benim hepimiz birbirimize umut olalım emeklerimiz boşa gitmesin, kucaklarımız bebişle dolacak inanıyorum ben 🥰❤️ doktorun ilişki takvimini takip et onlar bizim için en iyisini bilip isterler, lekelenmeni de kafana takma normaldir ❤️

Bana doktor 10.günde yap dedi.
Bence iğne etkisini anlamak için dedi onu ama belirtmedi de bişey ☺️ben de iğne etkisi nekadar kalacak diye 6.günde de test yaptım o da negatifti .
Acaba iğne hiç mi etki etmedi diye bile düşündüm .
İnsan beklerken herşeyi düşünüyor,aslında o kafadan çıkıp regl gününü beklemek lazım
canım herkesin vücuttan atma süresi farklı oluyor. benim beşinci gün testim pozitifti, dokuzuncu gün negatif. iğnenin ilk birkaç günü akıntım oldu oradan anladım yumurtladığımı, sende de böyle bir şey olduysa yumurtlamışsımdır gerçi herkesin vücut tepkisi farklı oluyor fakat en yaygın belirti bu. sen sıkma canını emeklerimiz boşa çıkmayacak inşallah

kızlar bi de sperm testini kadın doğumcu mu istiyor? yarın kontrole gideceğim onu da söylesem yazar mı eşime test yoksa ürolog felan mı yazıyor

Kizlar bugün iğnenin 2. Günü aşırı kötüyüm. Ve ustune kasimlarim çok aguriyor bunlar azmış gibi birde soğuk aldım nasıl aldım bilmiyorum

benimde 7 yaşında kızım var bende deniyorum klomen kullandım doktor iğneye gerek duymadı öncesinden film çektirdim Rabbim büyüktür gerisi Rabbime kalmış. bende çok korkuyorum ya bi sorun olur olmazsa diye
Allahım ne zaman hayırlısıysa o zaman ama insan gerçekten korkuyor . Bnde haftaya cumartesi gideceğim kontrole bakalım ne diyecek doktor. Regl den sonra gel dedi haftaya da yumurtlama zamanlarına geliyor .

Kizlar bugün iğnenin 2. Günü aşırı kötüyüm. Ve ustune kasimlarim çok aguriyor bunlar azmış gibi birde soğuk aldım nasıl aldım bilmiyorum
Canım iğne de hcg hormonu var ya ondan dolayı hamilelik belirtisimgibi oluyor.Ben mesela aşırı yorgunluk hissediyorum sırt ağrısı oluyor ama hepsi iğne den malesef

Canım iğne de hcg hormonu var ya ondan dolayı hamilelik belirtisimgibi oluyor.Ben mesela aşırı yorgunluk hissediyorum sırt ağrısı oluyor ama hepsi iğne den malesef
Aynı belirtiler bendede var ya belim kırılcak gibi ağrıyor sanki adst agrısı gibi aynı canım

yaa benle aynı gün kullanan birini arıyordum bende çok sevindim yolu beraber yürüyelim o zaman inşallah 🤲 birbirimize bilgi verelim. bazen insan ağrıya bile razı oluyor hayırlısı kolay ve güzel olanından inşallah. ya bide düşükten sonra metiler verdi bi doktor keşke onu kullanmasaydım diyorum bazen o kadar mahfetti o ilaç. kısaca anlatim düşük yaptım ben içimde temizlendi hissettim kanama felan durdu. sonra doktor direk metiler verdi kullandım. ama her kullandığımda şiddetli sancılar çektim dayanamadım üç tane alabildim. bıraktım sonra ağrılar dayanılmaz oldu doktora gittim parça kalmış dedi kürtaj olacaksın dedi oldum kalan parçaları almışlar güya. sonra aylar geçti gebe kalamadım rahim filmi çektirmeye karar verdim. filimden önce yüzümde çok fena sivilceler çıkıyordu anlatamam filimden sonra sivilce felan bitti şuan çıkmıyor. sol tüpüm geç dolmuş öyle dedi doktor bilmiyorum artık neden dolayı. bende diyorum ki acaba rahmimde bir sorun vardı filmle beraber temizlendi de ondan dolayımı yüzümde değişiklikler oldu. filmden sonra umutluydum gebelik olmayınca da klomen verdi doktorum. uzun oldu özür dilerim
Düşükten sonra ben de metiler kullandm ama bana böyle bir etki yapmadı. Hatta ilk adetimde de kullandm. Tamamen temizlenmediği için bir adetimde daha kullanıcam. Ama szin yazınızı görünce kafam karıştı

X