Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

ya çok üzüldüm ama bozma hemen moralini Allah büyüktür. inşallah nasio eder Rabbim hem daha yükselebilir. tutunma aşamasında da olabilir.

İyi akşamlar kızlar. Ben adet oluyor gibiyim ya bu işten bişe anlamadım. Düşükten sonra düzen baya bozuluyor demek ki.
5 Aralık düşük (16 17 gün kanama)
1 ocak regl (3 gün kanama) snra birden kesildi
16 ocak adetim başlıyor gibi.
Ama tam da emin değilim.
Acaba 1 ocak adet değildi şimdi başlayacak olan adet mi. Devam ederse tabi

Ay bence femara iyi ümitli oluyor bana inşallah sana da uğur getirir

Merhaba iyi akşamlar benim de regl 18 ocak da bende gruba katılmak istiyorum :) bu ay 7. Ayımız denemede şnşallah 2023 hepinize uğurlu gelr allahım isteyen herkese nasip etsin
hoşgelin kuzum sendemi çatlatma iğnesi ve hapla tedavi görüyorsun

Bi umuttu işte sizde hakkınızı helal edin yazdıklarınız üzdü beni insan iyi olsun istiyo kötü diyeni görmek istemiyo ben burda olmayacagım size hayırlı bebişler versin rabbim
Valla canım benim senin kötü sonucun bizi üzer biz sen üzülmemen için doğruları söylemiştik sen net bi dille kesinlikle var doktorum var dedi dedin ona şaşırdık günlerce merak edip yazdık sorduk senin gebe olmaman bizi üzer gebe olman ise bizi sevindirir senin üzülmemen için sana doğru bilgileri anlatmaya çalıştık şimdi dediklerimiz üzmesin boşuna yani biz senin her sorduğuna cvp verdik ettik gün saydık gebe olmaman bizim elimize bişi vermez aksine üzer sadece seni bilgilendirmek istedik şimdi üzülme diye ama yine üzülen sen oldun ve yine biz üzüldük sana da hayırlı akşamlar.

kızlar gebeliği kafama takmıyorum olursa olur olmazsa önümüzdeki ay tekrar deneriz diye düşünüyorum içimi rahat tutuyorum fakat iş hayatındaki stres gebeliği etkiler mi acaba

kızlar gebeliği kafama takmıyorum olursa olur olmazsa önümüzdeki ay tekrar deneriz diye düşünüyorum içimi rahat tutuyorum fakat iş hayatındaki stres gebeliği etkiler mi acaba
Yaaa canım oladabilir bilemiyosun ki nası etkilendiğini stresss stress işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…