Bi umuttu işte sizde hakkınızı helal edin yazdıklarınız üzdü beni insan iyi olsun istiyo kötü diyeni görmek istemiyo ben burda olmayacagım size hayırlı bebişler versin rabbi
Ay hadi inşallah iyi haberlerle canım allahın izniyle
Ay bence femara iyi ümitli oluyor bana inşallah sana da uğur getirirDoktorun bu ay boşsa kalıcaz dedi kuzumm zaten yumurtlama olmadığı için reglide göremiycem onun içinde vücudun yumurtlamış gibi olması ve regl olmam için ilaç verecekmiş ama haftaya da yine bir umıt bakıcak
Sonra da 3 ay femara deneyeceğim 3 ay klomen süresi bitti 1 gebelik 2 boş şekilde bakalım femara da ne olacak
hoşgelin kuzum sendemi çatlatma iğnesi ve hapla tedavi görüyorsunMerhaba iyi akşamlar benim de regl 18 ocak da bende gruba katılmak istiyorum :) bu ay 7. Ayımız denemede şnşallah 2023 hepinize uğurlu gelr allahım isteyen herkese nasip etsin
Eveett inşallahDimi aynı benim ilk testime benziyo inşallah vardır
Hoşgeldin canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruzMerhaba iyi akşamlar benim de regl 18 ocak da bende gruba katılmak istiyorum :) bu ay 7. Ayımız denemede şnşallah 2023 hepinize uğurlu gelr allahım isteyen herkese nasip etsin
Valla canım benim senin kötü sonucun bizi üzer biz sen üzülmemen için doğruları söylemiştik sen net bi dille kesinlikle var doktorum var dedi dedin ona şaşırdık günlerce merak edip yazdık sorduk senin gebe olmaman bizi üzer gebe olman ise bizi sevindirir senin üzülmemen için sana doğru bilgileri anlatmaya çalıştık şimdi dediklerimiz üzmesin boşuna yani biz senin her sorduğuna cvp verdik ettik gün saydık gebe olmaman bizim elimize bişi vermez aksine üzer sadece seni bilgilendirmek istedik şimdi üzülme diye ama yine üzülen sen oldun ve yine biz üzüldük sana da hayırlı akşamlar.Bi umuttu işte sizde hakkınızı helal edin yazdıklarınız üzdü beni insan iyi olsun istiyo kötü diyeni görmek istemiyo ben burda olmayacagım size hayırlı bebişler versin rabbim
Yaaa canım oladabilir bilemiyosun ki nası etkilendiğini stresss stress iştekızlar gebeliği kafama takmıyorum olursa olur olmazsa önümüzdeki ay tekrar deneriz diye düşünüyorum içimi rahat tutuyorum fakat iş hayatındaki stres gebeliği etkiler mi acaba
ya şimdi bundan korkmaya başladım umarım bi sıkıntı olmazYaaa canım oladabilir bilemiyosun ki nası etkilendiğini stresss stress işte
Olmaz canım allahın izniyle yaya şimdi bundan korkmaya başladım umarım bi sıkıntı olmaz
Bugün takvime göre ilk günü canım inşallah bakalımBen hayalet bir çizgi görüyorum kuzum regl günün geldimi senin
Bugün ilk günü canımvar gibi sankiii reglin gecikti mi