Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Canım kapağını açıp atabilirmisin bi? Sanki gölge gibi var?
Bebişim sana flaşlı ve flaşsız iki foto çektim görebilir ise gözlerin😀 kuruma çizgisi gbi çıktı ben çok net görüyorum ama test çok dandik sanırım 🥹 geç girebildim sorry

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 43
  • image.jpg
    image.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 41
Canım bebek genetik olarak hastalıklı ise yani sağlıklı değilse eleniyor gibi düşün.Bi doktordan duymuştum.Yani vücudumuzun bize armağanı gibi düşünn Bebeğin sağlıklı değils3 anomalileri varsa rahim kabul etmeyip gelişmiyor adete atılır.O yüzden adet geçmeden test yapmayın diyor doktorlar.Kimyasalı öğrenmeyin diyorlar Moral bozduğu için
Kesinlikle hemfikirim erken test yapıp öğrenmeye çalışıyoruz fakat hiö sağlıklı değik aslolan adetiniz en az 1 hafta geçince gitmek pozitifi görünce çünkü hamileyseniz bile değer 1500 leri görmeden ne bebek ne kese görülmez arkadaşlar bu bir gerçek ve kimyasal da sadece kanda değer yükselir bebek olmaz aslında kese ve bebek oluşmaz

Bi umuttu işte sizde hakkınızı helal edin yazdıklarınız üzdü beni insan iyi olsun istiyo kötü diyeni görmek istemiyo ben burda olmayacagım size hayırlı bebişler versin rabbim

Kesinlikle hemfikirim erken test yapıp öğrenmeye çalışıyoruz fakat hiö sağlıklı değik aslolan adetiniz en az 1 hafta geçince gitmek pozitifi görünce çünkü hamileyseniz bile değer 1500 leri görmeden ne bebek ne kese görülmez arkadaşlar bu bir gerçek ve kimyasal da sadece kanda değer yükselir bebek olmaz aslında kese ve bebek oluşmaz
Aynen öylede canım insan dayanamıyor işte 😁😁Bende artık bekleyecem inşallah bu sefer.çünkü her ay Moral bozukluğu stres yapıyo 🥺

Bi umuttu işte sizde hakkınızı helal edin yazdıklarınız üzdü beni insan iyi olsun istiyo kötü diyeni görmek istemiyo ben burda olmayacagım size hayırlı bebişler versin rabbim
Canım üzme kendini. En azından hamile kalabiliyorsun öyle düşün. Yine olur inşallah umuduzu yitirmiycez

Kesinlikle hemfikirim erken test yapıp öğrenmeye çalışıyoruz fakat hiö sağlıklı değik aslolan adetiniz en az 1 hafta geçince gitmek pozitifi görünce çünkü hamileyseniz bile değer 1500 leri görmeden ne bebek ne kese görülmez arkadaşlar bu bir gerçek ve kimyasal da sadece kanda değer yükselir bebek olmaz aslında kese ve bebek oluşm
Yok canım ben kullanmadım.Ondan bişey yazmadım.Zaten ilk kez hatatımda klomen kullandım geçen hafta 🙏😘

Yapma lütfen canım ya sakınnn bi kaç gün kullan femerayı bakalım ne göstericek durum❤️
Doktorun bu ay boşsa kalıcaz dedi kuzumm zaten yumurtlama olmadığı için reglide göremiycem onun içinde vücudun yumurtlamış gibi olması ve regl olmam için ilaç verecekmiş ama haftaya da yine bir umıt bakıcak 😪
Sonra da 3 ay femara deneyeceğim 3 ay klomen süresi bitti 1 gebelik 2 boş şekilde bakalım femara da ne olacak 😪

Estağfirullah böyle düşünme iyi düşün iyi olsun kafan dağılır böyle forumlarda çıkarak bir şey kazanmazsın

Birde kilo aldığımı söyledi doktorum bebekten beri görüşmemiştik ki aldım da 54 kilo ben 65 kilo oldum onun içinde geliyor yazdı bakalım etkisi olur mu iştahlı birine değilim çok yemem ama 🤦🏻‍♀️

Bebişim sana flaşlı ve flaşsız iki foto çektim görebilir ise gözlerin😀 kuruma çizgisi gbi çıktı ben çok net görüyorum ama test çok dandik sanırım 🥹 geç girebildim sorry
Canı. Bende gördüm hatta işaretledim sana testini suya tut eğer çizgi kaybolmuyorsa kuruma değildir
3B9D0509-1EFF-4338-9302-601BAA0D41DD.jpeg

X