- 16 Ocak 2023
- 16
- 13
- 27
bilgisi olan var mıArkadaşlar herkese merhabalar ben daha sabah üye oldum platforma, yılda 1-2 defaya mahsus regl gecikmelerim oluyor. son 3 aydır eşimle korunmasız ilişki yaşıyoruz ve bu sefer reglim gecikti. (1 ile 5 Aralık arası son reglim) idrar testi yaptım negatif çıktı. Doktora gittim cumartesi sabah, ultrason ile kontrol etti 'kese göremiyorum ama sana progestan ampul vericem, 3 ampulu tek seferde yaptır, 9 gün içerisinde regl olursan 2. günü gel hormon testi yapalım, regl olmazsan gebelik durumu var mı bakalım eğer gebeysen de bu iğne bebeği korur zarar vermez' dedi. Kan tahlili de istemedi. İğneyi cumartesi yaptırdım, halen regl olmadım. Ancak benim kafam karıştı böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Kimyasal gebelik bu canım.Aslımda en başta sana söylemiştim hatırlarsan değerin çok az artmıştı.Belliydi kimyasal olduğuSonucum çıktı ve 21.69
Doktorum cumaya kadar bekleyelim şuan birşey söyleyemiyorum dedi yükselebilir dedi kanama görürsen haberim olsun dedi şimdi bu kimyasal mı ne anlamadım
İnşallah degıldır kuzum artar değerin inşallahSonucum çıktı ve 21.69
Doktorum cumaya kadar bekleyelim şuan birşey söyleyemiyorum dedi yükselebilir dedi kanama görürsen haberim olsun dedi şimdi bu kimyasal mı ne anlamadım
Canım kaç gün geçti 21.69 sağlıklı gelmedi bana da normal değil kaç gün geçti 2 3 katına çıkması lazımdıSonucum çıktı ve 21.69
Perşembe vermiştimCanım kaç gün geçti 21.69 sağlıklı gelmedi bana da normal değil kaç gün geçti 2 3 katına çıkması lazımdı
Bugün verdin mi? Canım yanlış anlama ama kimyasal gebelik olma ihtimali çok yüksek bugün test verdin mi veya verdiğin testleri tarihleri ve çıkan değer sonuçlarını söylermisin rica etsem ona göre git. Birdaha kan ver bugün şakaya gelmezPerşembe vermiştim
Bende onu söylemeye çalışmıştım değerinizin düşük olduğunu vb söylemiştim fakat siz çok net bir dille doktor çok güzel dedi demiştiniz sorun etmeyin hamile kalabildiğinize işaret bu yakında kanamanız olur olmazsa da doktor bir süre sonra söktürücü verir muhtemelen çok geçmiş olsun daha hayırlılarla umarım isteğiniz gerçekleşir..Kimyasal gebelik nasıl oluyor ki
Sana o gün anlatmaya çalıştığımız buydu değerin düşük çıktığı için sağlıklı yükseliyomu diye 17 den sonra 21 iyi bi yükseliş değil kesinlşkle doktorununda söylemesi gerekliydi sana ve sana burda herkes yazdı pek oralı olmadın bilePerşembe vermiştim
Evet anlatmaya çalıştık ama cvp vermeyi bile tercih etmedi bursa herkes bilgilerini paylaşıyo birbirine destek oluyo valla yapacak bişi yok bi anlatmaya çalıştıkBende onu söylemeye çalışmıştım değerinizin düşük olduğunu vb söylemiştim fakat siz çok net bir dille doktor çok güzel dedi demiştiniz sorun etmeyin hamile kalabildiğinize işaret bu yakında kanamanız olur olmazsa da doktor bir süre sonra söktürücü verir muhtemelen çok geçmiş olsun daha hayırlılarla umarım isteğiniz gerçekleşir..
Ve bende yine dediğim gibi aklıma başıma geldi yumurtlamamışım bu ay yani klomenin etkisi bile olmamış ilk kez yaşadım bunuda ama çok kötü olunca eşimle özele eski doktoruma gittim oda bu ay mola verelim birdahaki ay femara deneyelim dedi ama her ihtimale karşı pazartesi yine kontrole çağırdı belki sonradan yumurtlama olur diye ama bakalım nasip fakat bugün hastanede 3 arkadaşımla karşılaştım üçü de hamile öyle zor geldi ki o anBende onu söylemeye çalışmıştım değerinizin düşük olduğunu vb söylemiştim fakat siz çok net bir dille doktor çok güzel dedi demiştiniz sorun etmeyin hamile kalabildiğinize işaret bu yakında kanamanız olur olmazsa da doktor bir süre sonra söktürücü verir muhtemelen çok geçmiş olsun daha hayırlılarla umarım isteğiniz gerçekleşir..
Canım bebek genetik olarak hastalıklı ise yani sağlıklı değilse eleniyor gibi düşün.Bi doktordan duymuştum.Yani vücudumuzun bize armağanı gibi düşünn Bebeğin sağlıklı değils3 anomalileri varsa rahim kabul etmeyip gelişmiyor adete atılır.O yüzden adet geçmeden test yapmayın diyor doktorlar.Kimyasalı öğrenmeyin diyorlar Moral bozduğu içinKimyasal gebelik nasıl oluyor ki
Evet bende çok şaşırdım.o gün Doktor nasıl der çok güzel artmış. falan Bariz bi şekilde belliydi kimyasal olduğuEvet anlatmaya çalıştık ama cvp vermeyi bile tercih etmedi bursa herkes bilgilerini paylaşıyo birbirine destek oluyo valla yapacak bişi yok bi anlatmaya çalıştık
Çok koyu cikmadi canlarSüper canım
Atabilir misin canım.2 saat önce sıvı alımını kesip yaptın demi.Bendr yarın gidecem senle aynı gün gidec3z muayeneye inşallah birsürü yumurta oluşmuştur.Senin kasık ağrın varmıÇok koyu cikmadi canlar
Ya dur bakalım canım bi femaryı kullan bakalım nası sonuç verecek sıkma canını nolurVe bende yine dediğim gibi aklıma başıma geldi yumurtlamamışım bu ay yani klomenin etkisi bile olmamış ilk kez yaşadım bunuda ama çok kötü olunca eşimle özele eski doktoruma gittim oda bu ay mola verelim birdahaki ay femara deneyelim dedi ama her ihtimale karşı pazartesi yine kontrole çağırdı belki sonradan yumurtlama olur diye ama bakalım nasip fakat bugün hastanede 3 arkadaşımla karşılaştım üçü de hamile öyle zor geldi ki o an
Dimiiii bende şaşırmıştım benim sonucum 50.9 du doktorum bekle kesin gebelik diyemem dedi 2 gün sonra yenile dedi 105.7 oldu yine sağlıklı olsun diyebilmem için birsaha ver dedi 380.9 çıktı tamam dediEvet bende çok şaşırdım.o gün Doktor nasıl der çok güzel artmış. falan Bariz bi şekilde belliydi kimyasal olduğu
Bide hiç birimize cvp vermedi vallaEvet bende çok şaşırdım.o gün Doktor nasıl der çok güzel artmış. falan Bariz bi şekilde belliydi kimyasal olduğu
evet o ağrıdan oluyormuş. yabbenimde bitti yarın doktor çağırdı kontrole bakalım ne diyecek. dün ilacın sonuncusunu kullandım o kadar bel ağrım varki şuanbugün adet olmam lazım henüz olmadı bakalım nasip hala umudum var.tahmini çatlama gününden 2-3 gün sonra bütün semptomlar kesildi.ilacın 2. gününde şişlikler kramplar oldu ve ödem de oldu sanırım bir haftada 1 kilo aldım.başka hiç bir etkisi olmadı.ama çatlama iğnesi yapmadı doktor bana.iğne olanlarda bir kaç gün şiddetli ağrı da oluyormuş.