Sende ne sorun vardı kuzum tedavimi görmüştün o kadar çok kişi varki aklımda tutamıyorumBugün takvime göre ilk günü canım inşallah bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende ne sorun vardı kuzum tedavimi görmüştün o kadar çok kişi varki aklımda tutamıyorumBugün takvime göre ilk günü canım inşallah bakalım
Varmı peki belirti kuzumBugün ilk günü canım
Yumurtam kalitesizdi kuzum dhea hormonu diye bir hormonuma baktı doktorum aşırı düşük çıktı hormon hapı kullandım çatlatma iğnesini deneyelim dedik sabırsız olduğum içinSende ne sorun vardı kuzum tedavimi görmüştün o kadar çok kişi varki aklımda tutamıyorum
Karnım kasıklarım ağrıyor kuzum adet ağrısı gibi ama üst karnımda ağrıyor onun dışında göğüsler adet vakti gbi hafif sert başka da bişi yokVarmı peki belirti kuzum
Anladım kuzum inşallah bebiş senledir rahim filmi çektirdinmi pekiYumurtam kalitesizdi kuzum dhea hormonu diye bir hormonuma baktı doktorum aşırı düşük çıktı hormon hapı kullandım çatlatma iğnesini deneyelim dedik sabırsız olduğum için
Zaten hamilelik belirtilerinle adet belirtileri benzermiş balım öyle dıyorlarKarnım kasıklarım ağrıyor kuzum adet ağrısı gibi ama üst karnımda ağrıyor onun dışında göğüsler adet vakti gbi hafif sert başka da bişi yok
Yok kuzum film çektirmedim eğer yoksa bebek birkaç ay daha denerim sonra çektiririm diye düşünüyorum umarım gerek kalmazAnladım kuzum inşallah bebiş senledir rahim filmi çektirdinmi peki
Evet öyle diyorlar hiç tecrübem yok bakalım rabbim neylerse güzel eğler, sen ne durumdasın?Zaten hamilelik belirtilerinle adet belirtileri benzermiş balım öyle dıyorlar
Bende cumartesi iğne oldum kuzum çatlatma iğnesi bekliyorum bakalım 25ocakta çağırdı doktorumYok kuzum film çektirmedim eğer yoksa bebek birkaç ay daha denerim sonra çektiririm diye düşünüyorum umarım gerek kalmaz
Evet öyle diyorlar hiç tecrübem yok bakalım rabbim neylerse güzel eğler, sen ne durumdasın?
Ben film çektirdim bir sorun cıkmadı hormon bozuklugumda yok sadece yumurta kistim var ama pcos degılımBende cumartesi iğne oldum kuzum çatlatma iğnesi bekliyorum bakalım 25ocakta çağırdı doktorum
Koz öyle demee vücudun hangisine alışkansa diğeri zor ve gazla geliyor ben hiç 58 i bile görmemiştim şimdi bu bile ağır geliyor daraltıyor ki canım pkomuz kiloyu çok sever kilo varsa çocukda zor işteKız saçmalama 65te kilomu bayılcam simdi
Ama kuzum hormon bozukluğun varsa birde yumurtan kiste dönüşüyorsa aslında Buda pkos ama hafif pkos oluyorBen film çektirdim bir sorun cıkmadı hormon bozuklugumda yok sadece yumurta kistim var ama pcos degılım
Yoksa da demek istedimAma kuzum hormon bozukluğun varsa birde yumurtan kiste dönüşüyorsa aslında Buda pkos ama hafif pkos oluyor
Bende cumartesi iğne oldum kuzum çatlatma iğnesi bekliyorum bakalım 25ocakta çağırdı doktorum
Allah yardımcın olsun canım filmin temiz çıktıysa ne mutlu sana umarım iğnen de işe yararBen film çektirdim bir sorun cıkmadı hormon bozuklugumda yok sadece yumurta kistim var ama pcos degılım
Canım ben hazırlanıp gidiyorum doktora çekmedim fotoyu attım çöpe misafirlerim yeni gitti doktora gidip geleyim haberdar ederimAtabilir misin canım.2 saat önce sıvı alımını kesip yaptın demi.Bendr yarın gidecem senle aynı gün gidec3z muayeneye inşallah birsürü yumurta oluşmuştur.Senin kasık ağrın varmı
Gidiyorum simidi dün gidemedimne yaptın gidebildin mi doktora
Bende kullanmadım canım
Yok ben tedavi görmüyorum ama grubu görünce bayada aktif bende katılmak istedim. Ama bu ay da olmazda doktora gidicem . Ben hpv pozitif çıktıktan sonra doktor hamile kalabilirsin demişti. Üstünden 7 ay geçti . Bu ay ovlasyon testleriyle hep takip ettimhoşgelin kuzum sendemi çatlatma iğnesi ve hapla tedavi görüyorsun
Hoşbulduk teşekkürler. Ay inşallah hepimizden iyi haberler olsun benim yarın regl günüm bakalım ama sanki çok umudum yok belirtim çok yok akıntım çok fazla dün biraz sol göğsüm ve kasıklarm sızlar gibi ağrı oldu ama akıntım fazla bu ay hep kremsi gibi .Hoşgeldin canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruz
Dualar sizinle o halde allahım isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsinKizlar doktora gidiyorum. Hadi dua edin bana ins güzel yumurtalar olusmutur