Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Sende ne sorun vardı kuzum tedavimi görmüştün o kadar çok kişi varki aklımda tutamıyorum
Yumurtam kalitesizdi kuzum dhea hormonu diye bir hormonuma baktı doktorum aşırı düşük çıktı hormon hapı kullandım çatlatma iğnesini deneyelim dedik sabırsız olduğum için

Yumurtam kalitesizdi kuzum dhea hormonu diye bir hormonuma baktı doktorum aşırı düşük çıktı hormon hapı kullandım çatlatma iğnesini deneyelim dedik sabırsız olduğum için
Anladım kuzum inşallah bebiş senledir rahim filmi çektirdinmi peki

Anladım kuzum inşallah bebiş senledir rahim filmi çektirdinmi peki
Yok kuzum film çektirmedim eğer yoksa bebek birkaç ay daha denerim sonra çektiririm diye düşünüyorum umarım gerek kalmaz
Zaten hamilelik belirtilerinle adet belirtileri benzermiş balım öyle dıyorlar
Evet öyle diyorlar hiç tecrübem yok bakalım rabbim neylerse güzel eğler, sen ne durumdasın?

Bende cumartesi iğne oldum kuzum çatlatma iğnesi bekliyorum bakalım 25ocakta çağırdı doktorum

Ama kuzum hormon bozukluğun varsa birde yumurtan kiste dönüşüyorsa aslında Buda pkos ama hafif pkos oluyor
Yoksa da demek istedim
Çünkü bende de öyle sadece yumurta kiste dönüşüyor ama hafif pko der doktorlar buna ama alanında iyi olanlar diğerleri genelde üstün körü bir şey yok diyorlar ama

Atabilir misin canım.2 saat önce sıvı alımını kesip yaptın demi.Bendr yarın gidecem senle aynı gün gidec3z muayeneye inşallah birsürü yumurta oluşmuştur.Senin kasık ağrın varmı
Canım ben hazırlanıp gidiyorum doktora çekmedim fotoyu attım çöpe misafirlerim yeni gitti doktora gidip geleyim haberdar ederim

hoşgelin kuzum sendemi çatlatma iğnesi ve hapla tedavi görüyorsun
Yok ben tedavi görmüyorum ama grubu görünce bayada aktif bende katılmak istedim. Ama bu ay da olmazda doktora gidicem . Ben hpv pozitif çıktıktan sonra doktor hamile kalabilirsin demişti. Üstünden 7 ay geçti . Bu ay ovlasyon testleriyle hep takip ettim

Hoşgeldin canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruz
Hoşbulduk teşekkürler. Ay inşallah hepimizden iyi haberler olsun benim yarın regl günüm bakalım ama sanki çok umudum yok belirtim çok yok akıntım çok fazla dün biraz sol göğsüm ve kasıklarm sızlar gibi ağrı oldu ama akıntım fazla bu ay hep kremsi gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…