Canım senin yumurta oluşmuş muydu bu ay femara ile
canım sabah teyst aptıysan atsana bakalımBebişim sana flaşlı ve flaşsız iki foto çektim görebilir ise gözlerinkuruma çizgisi gbi çıktı ben çok net görüyorum ama test çok dandik sanırım geç girebildim sorry
Canım senin kaç mm yumurtanGidiyorum simidi dün gidemedim
Test almadım yavrum birkaç gün gecikmeyi bekleyeyim diyorum yıprandım böyle kör oldu gözlerimCanım senin yumurta oluşmuş muydu bu ay femara ile
canım sabah teyst aptıysan atsana bakalım
Canım senin yumurta kaç mm iken iğne vuruldunAy bence femara iyi ümitli oluyor bana inşallah sana da uğur getirir
Yok kuzum hormon bozukluğu hiç yok sadece yedi yıldır gıtmeyen yumurta kistim varAma kuzum hormon bozukluğun varsa birde yumurtan kiste dönüşüyorsa aslında Buda pkos ama hafif pkos oluyor
Gittigim doktor baya iyi kuzum lise yıllarımdan beri gidiyorum hep takipte beni doçent kendisiYoksa da demek istedim
Çünkü bende de öyle sadece yumurta kiste dönüşüyor ama hafif pko der doktorlar buna ama alanında iyi olanlar diğerleri genelde üstün körü bir şey yok diyorlar ama
Kiste dönüşen yumurta yok kuzum bende sadece ıkı cmlik bir kistim vaar dogumda alıcagını söyledi doktorum ben çikolata kisti olmasından korktum ama ama normal over kisti on yıldırds gitmiyor benden evet biraz da ergenligimden beri kilodan muzdarip biriyimYoksa da demek istedim
Çünkü bende de öyle sadece yumurta kiste dönüşüyor ama hafif pko der doktorlar buna ama alanında iyi olanlar diğerleri genelde üstün körü bir şey yok diyorlar ama
Canım sonuç nedir inşallah hamilesindirrBaşından beri mesajlarınızı okuyorum benimde bugün klomen ve ovitrelle ile 15. Günüm
17 Aralık son adet tarihim belirti olarak da 6 gündür kasık ağrısı bel ağrısı ve göğüs ağrısı var Rabbim isteyen herkese hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah
Kuzumm naptın ne dedi doktorKizlar doktora gidiyorum. Hadi dua edin bana ins güzel yumurtalar olusmutur
İnşallah hamişsindir kuzum test yap benceBaşından beri mesajlarınızı okuyorum benimde bugün klomen ve ovitrelle ile 15. Günüm
17 Aralık son adet tarihim belirti olarak da 6 gündür kasık ağrısı bel ağrısı ve göğüs ağrısı var Rabbim isteyen herkese hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah
Hpv pozitif nasıl çıkıyor kuzum bilgim yok o konudaYok ben tedavi görmüyorum ama grubu görünce bayada aktif bende katılmak istedim. Ama bu ay da olmazda doktora gidicem . Ben hpv pozitif çıktıktan sonra doktor hamile kalabilirsin demişti. Üstünden 7 ay geçti . Bu ay ovlasyon testleriyle hep takip ettim
30 yaşından sonra her kadının yaptırmadı gerekiyormuş hpv taramasının . Hpv pozitif çıkınca da kolposkopi gözlem ve biyopsi yapılıyor .hpv aslında kanser öncü lezyon . Ama bnde çok şükür temiz çıktı . O yüzden doktor hamile kalabilirsin yumurtalıklar da temiz iyi dedi . Ama temmuzdan beri olmadı . Kısmet artıkHpv pozitif nasıl çıkıyor kuzum bilgim yok o konuda
Amin canım cumlemizeDualar sizinle o haldeallahım isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin