Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

benimki öyle şuan değişik bir akıntı klomenin 3. günündeyim bende bunun sebebini merak ediyorum

Kizlar merhaba. Benim bugün klomen bitti. P.tesi kontrole gidecem ama bu misafirler gitmiyor doktor p.tesi gel dedi. Kafayı yiyecem.. evide bırakamıyorum onlara farklı durum.offf ne yapacam bilmiyorum Dgnmasal Minelsu66
hay Allahım yaa ben gelip kovacam misafirleri gidin evinize diye. uydur canım bişey odaya çekil sakin kafayla düşün eşinle halletmeye çalış ona danış

Ya siz maşallah ne kadar bilgilisiniz. Benim bir oğlum var 4 yaşında tiyzeleri. Karar verdiğimz ay oldu hiç uğraştırmadı bizi ama 2. Maalesef uğraştırıyor. Kimyasal düşük vs derken bu zaman oldu. O yüzden ben pek yumurtlama olayını bilmiyorum yani takvimden takip ediyorum. Kasık ağrıısı akıntı takibi vs şeyleri bilmiyorum.

Bu arada yaşım 33 oldu 1 senedir düşünüyoruz 1 kimyasal 1 düşük oldu işte. Ama geçen hesapladım da 4 aya bir hamile kalmışım. Sonuç hüsran

Bu arada yaşım 33 oldu 1 senedir düşünüyoruz 1 kimyasal 1 düşük oldu işte. Ama geçen hesapladım da 4 aya bir hamile kalmışım. Sonuç hüsran
çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bi bebeğiniz daha olur. benümde bir kızım var 7 yaş oldu. bende 6 ay önce düşük yaptım Rabbim düşüklerin ardından bir sevinç verecektir inşallah

Size de çok geçmiş olsun. Şuan için erken maalesef. Daha rahim toparlamamş kendini. Ama çok istiyorum. Hatta hamile kalmadan önce bu kadar istediğimi bilmiyordum sizin kaç haftalıktı düşüğünüz

Canım 3 yumurtan da Sol tarafta mı oluşmuştu?

Benimle aynı gündesin canım pazartesi yumurta duruma göre iğne vurulurum muhtemelen şişkinlik ve gaz yapıyor iğne vurulduktan sonra da yumurta çatlama ağrısı yaşayabilirsin bu kişiden kişiye göre değişiyor ve hamilelik belirtilerinin hepsini de görebilirsin çünkü iğne ile vücuda bthcg hormonu enjekte ediyor

Canım 3 yumurtan da Sol tarafta mı oluşmuştu?
Elimden ne gelirsen cevaplamaya hazırım bildiğim kadarıyla yaşadığım kadarıyla dediğim gibi sağlıkçı olmanın da zorlukları var her konuda bilginiz olduğu için bazen çok emin oluyorsunuz başınıza geleceklerden ben bebeğimin öldüğünü bile anlamıştım doktorum bile nasıl fark ettim asla belli olmaz bu dedi bazen bilmemek daha güzel olabiliyor
Ve 2 si solda biri sağdaydı kuşum ama kişiden kişiye değişir ve hiç bir önemi de yok önemli olan senin rahmin ve onun planı

Size de çok geçmiş olsun. Şuan için erken maalesef. Daha rahim toparlamamş kendini. Ama çok istiyorum. Hatta hamile kalmadan önce bu kadar istediğimi bilmiyordum sizin kaç haftalıktı düşüğünüz
Ve size de naziçane tavsiyem soğan kürünü deneyin rahim toparlayıcı ve yenileyici benim ilk aydan hiç bir hasarım kalmamıştı rahim kendini toparlamıştı ama toparlamadan sakın korunmayı bırakmayın çünkü Allah korusun yeni bir acıya sebeb olabilir birde kürtaj yaşamama rağmen yine de 3 ay korundum temiz demesine rağmen işlem görmeme rağmen ki düşük işlem gerektirmeyen doğal yolla oluşuyor vücudun bunu yenilemesi daha kolay oluyır ama dediğimi bir yapın derim

5 haftalıktı çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor Rabbim en güzelini bilir verende alanda odur. bende o kadar çok kafama takıyorum ki her ay adet olduğumda bir daha olmayacakmı acaba kısırmı oldu. diye panikliyorum hayat sevincim yerle bir oluyor ama inşallah olur bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…