benimki öyle şuan değişik bir akıntı klomenin 3. günündeyim bende bunun sebebini merak ediyorumKızlar şişe şey soracam.Bu klomenden midir acaba aşırı akıntım var ama böyle uzayan cinsten değil yani yumurtlama öncesi olan gibi değil sizde yaşadınız mi klomen kullanırken bayağı yoğun böyle kuruyunca iç çamaşırda çok sertlik bırakan cinsten
İlaçtan sanırımbenimki öyle şuan değişik bir akıntı klomenin 3. günündeyim bende bunun sebebini merak ediyorum
hay Allahım yaa ben gelip kovacam misafirleri gidin evinize diye. uydur canım bişey odaya çekil sakin kafayla düşün eşinle halletmeye çalış ona danış
Bende öyle düşündüm bilmiyorum yaa çok farklı her ay değişik şeyler oluyor kafayı yiyorum çok kötü bişey. artık kafamızı ince detaylara takmamamız geriyor. yoksa yıpranıyoruz yani saçlarım beyazladıİlaçtan sanırım
çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bi bebeğiniz daha olur. benümde bir kızım var 7 yaş oldu. bende 6 ay önce düşük yaptımBu arada yaşım 33 oldu1 senedir düşünüyoruz 1 kimyasal 1 düşük oldu işte. Ama geçen hesapladım da 4 aya bir hamile kalmışım. Sonuç hüsran
Size de çok geçmiş olsun. Şuan için erken maalesef. Daha rahim toparlamamş kendini. Ama çok istiyorum. Hatta hamile kalmadan önce bu kadar istediğimi bilmiyordumçok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bi bebeğiniz daha olur. benümde bir kızım var 7 yaş oldu. bende 6 ay önce düşük yaptımRabbim düşüklerin ardından bir sevinç verecektir inşallah
Canım 3 yumurtan da Sol tarafta mı oluşmuştu?Evet kuzu 3 yumurtam olmuştu 21/16/18 mm hatta doktorum ikiz olabilir demişti ki gerçekten ikizde olmuştu sonra ki haftalarda birini sonra birini kaybettim ne yazık ki Rabbim bizi üzen hüzünlerin yerini deli gibi mutlu olabileceğimiz şeylerle doldursun inşallah çok teşekkür ederim canım benim
Çok şükür düzenliydi hiç sekmez 30 undan 30 una olurum 11 haftamızdaydık 10. Haftada kalbi durmuşGeçmiş olsunNe kadarlıktı canm. Bide sonra adet düzenn nasıl oldu
Benimde bu ay öyle oldu ne yazık ki hayatımda ilk defa yaşadım doktorumla mesajlaştık aynı zamanda arkadaşım normal hormonlarla oynuyoruz açık açık dedi7 Ocak canım ama lekelenme idi 4 gün gürdü
Eğer çatlama problemin varsa mutlaka verir hafif veya normal pko görünümü içinde misininşallah o haberi bende verebilirim buradan. bende klomenin 3. günündeyim bundan sonraki aşama ne olacak bilmiyorum çatlatma iğnesi mi olacak bilginiz varmı kazlar
Benimle aynı gündesin canım pazartesi yumurta duruma göre iğne vurulurum muhtemelen şişkinlik ve gaz yapıyor iğne vurulduktan sonra da yumurta çatlama ağrısı yaşayabilirsin bu kişiden kişiye göre değişiyor ve hamilelik belirtilerinin hepsini de görebilirsin çünkü iğne ile vücuda bthcg hormonu enjekte ediyorçok üzüldüm yaa inşallah nasip eder Rabbim. ya o kadar yorum varki kimi umut verici kimi yıkıcı cidden. klomen kullandığınız süre içerisinde nasıl bi değişiklikler oldu vücudunuzda ben çok tedirginim çokk. ben klomenin 3. günündeyim
Elimden ne gelirsen cevaplamaya hazırım bildiğim kadarıyla yaşadığım kadarıyla dediğim gibi sağlıkçı olmanın da zorlukları var her konuda bilginiz olduğu için bazen çok emin oluyorsunuz başınıza geleceklerden ben bebeğimin öldüğünü bile anlamıştım doktorum bile nasıl fark ettim asla belli olmaz bu dedi bazen bilmemek daha güzel olabiliyorCanım 3 yumurtan da Sol tarafta mı oluşmuştu?
Bende klomen kullanırken akıntı artıyor beyaz şeffaf idrar kaçırıyor gibi aniden geliyor yumrutalıkları uyardığı için oluyor geneldebenimki öyle şuan değişik bir akıntı klomenin 3. günündeyim bende bunun sebebini merak ediyorum
Ve size de naziçane tavsiyem soğan kürünü deneyin rahim toparlayıcı ve yenileyici benim ilk aydan hiç bir hasarım kalmamıştı rahim kendini toparlamıştı ama toparlamadan sakın korunmayı bırakmayın çünkü Allah korusun yeni bir acıya sebeb olabilir birde kürtaj yaşamama rağmen yine de 3 ay korundum temiz demesine rağmen işlem görmeme rağmen ki düşük işlem gerektirmeyen doğal yolla oluşuyor vücudun bunu yenilemesi daha kolay oluyır ama dediğimi bir yapın derimSize de çok geçmiş olsun. Şuan için erken maalesef. Daha rahim toparlamamş kendini. Ama çok istiyorum. Hatta hamile kalmadan önce bu kadar istediğimi bilmiyordumsizin kaç haftalıktı düşüğünüz
Evet kuzum git mutlaka doktoraYaaa ihmal etme sakın doktorunu ya ne olursa olsun boşver
Size de çok geçmiş olsun. Şuan için erken maalesef. Daha rahim toparlamamş kendini. Ama çok istiyorum. Hatta hamile kalmadan önce bu kadar istediğimi bilmiyordumsizin kaç haftalıktı düşüğünüz