Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Alarm kur kuzu perşembe geç değil mi canım benim klomen bittikten sonra 2 gün bekleyip 3. Gün kontrol ile iğne olması gerekiyor ben direk pazartesi gideceğim normale bünyelere göre çok hızlı oluşup çok hızlı büyüyor yumurtlarım o yüzden ama perşembeye da baya büyümezler mi acaba ya
Senin doktorun klomen bittikten 3 gün sonrasına gel dedi İ canım

Senin doktorun klomen bittikten 3 gün sonrasına gel dedi İ canım
Evet canım bittikten sonra 3. Gün kontrol olur klomende ben şimdiye kadar hangi hastayı gördüysem öyleydi ben direk pazartesi bittiği günün ertesi gitcem yumurtlarım erken oluştukları için 28/30 ml oluyorlar sağlıklı ölçü 18/24 mm arası o yüzden gecikmeden çatlatmamız gerekiyor 🫶🏻

Evet canım bittikten sonra 3. Gün kontrol olur klomende ben şimdiye kadar hangi hastayı gördüysem öyleydi ben direk pazartesi bittiği günün ertesi gitcem yumurtlarım erken oluştukları için 28/30 ml oluyorlar sağlıklı ölçü 18/24 mm arası o yüzden gecikmeden çatlatmamız gerekiyor 🫶🏻
Bende yarın bi görüneyim.Pazartesi iş çıkışı zor olur.Salı boş günüm ama geç olur belki

Sende ilk kez mi alıyorsun klomeni canım
Benim ilk değil bu 3. Canısı ilkinde gebelik oldu 10 hastalıkken kalbi durdu kürtaj oldum hsg çekildim 6 ay oldu şimdi gebelik yeni için 2. Kez klomen kullanıyorum geçen ay olmadı bakalım bu ay ne olacak olmadı aşılama düşünüyorum yeter ki olsun da hayırlısıyla çare çok çok şükür ki tıpta 🫶🏻❤️

Benim ilk değil bu 3. Canısı ilkinde gebelik oldu 10 hastalıkken kalbi durdu kürtaj oldum hsg çekildim 6 ay oldu şimdi gebelik yeni için 2. Kez klomen kullanıyorum geçen ay olmadı bakalım bu ay ne olacak olmadı aşılama düşünüyorum yeter ki olsun da hayırlısıyla çare çok çok şükür ki tıpta 🫶🏻❤️
Çok geçmiş olsun canım benim inşallah bu ay olur 🤲🤲🥰🥰İlk kullanımında Kaç yumurta oluşmuştu hatırlıyor musun

Çok geçmiş olsun canım benim inşallah bu ay olur 🤲🤲🥰🥰İlk kullanımında Kaç yumurta oluşmuştu hatırlıyor musun
Evet kuzu 3 yumurtam olmuştu 21/16/18 mm hatta doktorum ikiz olabilir demişti ki gerçekten ikizde olmuştu sonra ki haftalarda birini sonra birini kaybettim ne yazık ki Rabbim bizi üzen hüzünlerin yerini deli gibi mutlu olabileceğimiz şeylerle doldursun inşallah çok teşekkür ederim canım benim 🫶🏻❤️

Kizlar merhaba. Benim bugün klomen bitti. P.tesi kontrole gidecem ama bu misafirler gitmiyor doktor p.tesi gel dedi. Kafayı yiyecem.. evide bırakamıyorum onlara farklı durum.offf ne yapacam bilmiyorum Dgnmasal Minelsu66

Canım biz sperm test verecek de yarın Perhizin 3.günü. Normlde 4.gün yapılıyor diye duydum da siz yaptırdımız mi hiç 🙏
Canım evet 3/5 gün aradı yapmak en dooğrusu demişti benimde doktorum ama çok şükür yaptırmaya gerek kalmadı eğer bu ay olmasaydı gebelik rahim filmi ve spermiogram vericektik

Hoşgeldin canımmm yok yok zaten burda herkes gebe kalana kadar beraberiz allahın izniyle bu yolda kimseyi yarı yolda bırakmak yok mart nisanıda ekleriz amma en önemlisi gönüllerimiz bir olsun❤️🥰rabbim hepimizin yanında olsun
inşallah o haberi bende verebilirim buradan. bende klomenin 3. günündeyim bundan sonraki aşama ne olacak bilmiyorum çatlatma iğnesi mi olacak bilginiz varmı kazlar

Evet kuzu 3 yumurtam olmuştu 21/16/18 mm hatta doktorum ikiz olabilir demişti ki gerçekten ikizde olmuştu sonra ki haftalarda birini sonra birini kaybettim ne yazık ki Rabbim bizi üzen hüzünlerin yerini deli gibi mutlu olabileceğimiz şeylerle doldursun inşallah çok teşekkür ederim canım benim 🫶🏻❤️
Amin canım benim ❤️ Burda konuşmak o kadar iyi geliyor ki iyiki varsın ox🤲🤲

günaydın kızlar, ben elendim sanırım ocak ayından :KK43: adete 2-3 gün var test yaptım negatif çıktı.hem normal hem erken gebelik testi yaptım.o kadar klomene ve oluşan yumurtalara rağmen olmadı nasip :KK43:
çok üzüldüm yaa inşallah nasip eder Rabbim. ya o kadar yorum varki kimi umut verici kimi yıkıcı cidden. klomen kullandığınız süre içerisinde nasıl bi değişiklikler oldu vücudunuzda ben çok tedirginim çokk. ben klomenin 3. günündeyim

Canım evet 3/5 gün aradı yapmak en dooğrusu demişti benimde doktorum ama çok şükür yaptırmaya gerek kalmadı eğer bu ay olmasaydı gebelik rahim filmi ve spermiogram vericektik
Bende bu ay gebelik olmazsa rahim sperm yaptıracaz 🙏😘

X