Estağfirullah ne uzunu olan olmuş artık önüne bakmalısın bende hsg çekildim ekimde fakat hala gebelik yok 5 ay önce de kaybım var yani bunlar normal ve olağan şeyler vücudun kendini toplaması gerekiyor stres üzüntü yaşıyoruz Buda kolay kolay gebelik sağlayan faktörler değil ne yazık kiyaa benle aynı gün kullanan birini arıyordum bende çok sevindim yolu beraber yürüyelim o zaman inşallahbirbirimize bilgi verelim. bazen insan ağrıya bile razı oluyor hayırlısı kolay ve güzel olanından inşallah. ya bide düşükten sonra metiler verdi bi doktor keşke onu kullanmasaydım diyorum bazen o kadar mahfetti o ilaç. kısaca anlatim düşük yaptım ben içimde temizlendi hissettim kanama felan durdu. sonra doktor direk metiler verdi kullandım. ama her kullandığımda şiddetli sancılar çektim dayanamadım üç tane alabildim. bıraktım sonra ağrılar dayanılmaz oldu doktora gittim parça kalmış dedi kürtaj olacaksın dedi oldum kalan parçaları almışlar güya. sonra aylar geçti gebe kalamadım rahim filmi çektirmeye karar verdim. filimden önce yüzümde çok fena sivilceler çıkıyordu anlatamam filimden sonra sivilce felan bitti şuan çıkmıyor. sol tüpüm geç dolmuş öyle dedi doktor bilmiyorum artık neden dolayı. bende diyorum ki acaba rahmimde bir sorun vardı filmle beraber temizlendi de ondan dolayımı yüzümde değişiklikler oldu. filmden sonra umutluydum gebelik olmayınca da klomen verdi doktorum. uzun oldu özür dilerim
Yok canım şuan gebelik klomenin 4. Günündeyim bu 5 ay ara verdim 2. Klomen olacakYa doktorum bana ilk adetten snra korunmana gerek yok demişti o zaman 1 kere korunmasız oldu. Snraki gittiğimde 3 ay dedi işte. Ben 1 kereden korkar oldum şimdi. Bana da kürtaja gerek kalmadı ama bir yandan olsam acaba daha mı çabuk toparlardım bilmiyorum. Araştıracağım soğan kürünü. Bir kere daha adet olayım da. Siz de şuan gebelik var mı peki
Gebeliğini hızlı bir şekilde oldurmaya çalışan annelerde, yumurtası gelişmeyenlerde, yumurtası gelişip fakat çatlamayanlarda, aşılama da , tüp bebek tedavisinde hepsinde kullanılıyor canımKızlar bide bu ilaçlar klomen fln tüp bebek sürecinde mi kullanılıyor. Yoksa sadece yumurta çatlatmaya mı yardım ediyor.
Sizin yumurtalar çatlamıyor mu ki kullanıyorsunuz q
MerhabaBenm de çok düzenlidir. Olacğım gün akşama kadar beklerim olmadıysam kesin hamileyimdirhoş ben hissedip 3 gün öncesinden fln yapıyorum da genelde Doktorunuz size ne kadar beklemenizi söyledi.
Pazartesi kontrolüm var kuzum benim umarım güzle ve bir sürü sağlıklı yumurtalarımız olmuşturyaa benle aynı gün kullanan birini arıyordum bende çok sevindim yolu beraber yürüyelim o zaman inşallahbirbirimize bilgi verelim. bazen insan ağrıya bile razı oluyor hayırlısı kolay ve güzel olanından inşallah. ya bide düşükten sonra metiler verdi bi doktor keşke onu kullanmasaydım diyorum bazen o kadar mahfetti o ilaç. kısaca anlatim düşük yaptım ben içimde temizlendi hissettim kanama felan durdu. sonra doktor direk metiler verdi kullandım. ama her kullandığımda şiddetli sancılar çektim dayanamadım üç tane alabildim. bıraktım sonra ağrılar dayanılmaz oldu doktora gittim parça kalmış dedi kürtaj olacaksın dedi oldum kalan parçaları almışlar güya. sonra aylar geçti gebe kalamadım rahim filmi çektirmeye karar verdim. filimden önce yüzümde çok fena sivilceler çıkıyordu anlatamam filimden sonra sivilce felan bitti şuan çıkmıyor. sol tüpüm geç dolmuş öyle dedi doktor bilmiyorum artık neden dolayı. bende diyorum ki acaba rahmimde bir sorun vardı filmle beraber temizlendi de ondan dolayımı yüzümde değişiklikler oldu. filmden sonra umutluydum gebelik olmayınca da klomen verdi doktorum. uzun oldu özür dilerim
Anladım canımGebeliğini hızlı bir şekilde oldurmaya çalışan annelerde, yumurtası gelişmeyenlerde, yumurtası gelişip fakat çatlamayanlarda, aşılama da , tüp bebek tedavisinde hepsinde kullanılıyor canım
Merhaba :) ben düşük yaptğm için düzensizlik oldu. Düzensizlik de değil aslında düşük yaptıktan snra yine gününde oldu ama az kanamam oldu. Düşükte 15 gün kanamam sürdü. Onun üzerine olunca herhalde kısa sürdü diye düşünüyorum. Acaba geçen ay kimyasal gebelik geçirmiş olabilr misinz. Benm bir gebeliğim de öyle oldu ama ben test yapıp görmüştüm. 5 6 gün snra da normal regl oldum. Ağrı sızı olmadı ama kanamam daha fazla ve daha pıhtılı olmuştu. Ne için öneri istedinz anlamadm ama gebe kalmak için miMerhabageçen ay bende öyle oldum reglim çok duzenliyde 27sinden 27sine oluyodum gecen ay 5 gün gecikti dedim kesin hamileyim sonunda 5 gun test almaya niyetlendim reglim geldi bu ay tekrar normal yollarla deniyoruz herifi damızlık niyetine kullanır oldum resmen 4 aydır deniyoruz bu arada ama tık yok şuan sol kasığımda agri var dün aksamdan beri ama regli 19 gun var daha o yuzden sebebini anlamadim siz bir sey onerebilirmisiniz acaba ? :)
Düşük icin cok üzüldüm umarım birdaha yaşatmaz Rabbim size bunu. Evet neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum 4 aydır uğraşıyoruz ama bi sonuç yok kimyasal gebeliği duymustum yaşadığım omu bilmiyorum sizce 4 ay doktora görünmem icin çok mu erken yada hamile kalmamı kolaylaştiricak bir öneriniz var mı? Benden bilgili olduğunuzu düşündüğüm icin yaziyorum size :)Merhaba :) ben düşük yaptğm için düzensizlik oldu. Düzensizlik de değil aslında düşük yaptıktan snra yine gününde oldu ama az kanamam oldu. Düşükte 15 gün kanamam sürdü. Onun üzerine olunca herhalde kısa sürdü diye düşünüyorum. Acaba geçen ay kimyasal gebelik geçirmiş olabilr misinz. Benm bir gebeliğim de öyle oldu ama ben test yapıp görmüştüm. 5 6 gün snra da normal regl oldum. Ağrı sızı olmadı ama kanamam daha fazla ve daha pıhtılı olmuştu. Ne için öneri istedinz anlamadm ama gebe kalmak için mi
Kuzum türkiyeden sürekli sana nasıl geliyorlarKayınvalidem kayinbabam görümce kaynim şimdi diyeceksiniz ki neden böyle yapıyorsun 2 hafta önce bendeydiler ve tam bir hafta kaldılar geçen ay onlardan dolayı doktorun dediği saatte eşimin yanına gidemiyorum değerlendirmeler hep bisa gitti. Ve ben yurt dışındayım yurt disinda olduğum için sürekli geliyorlar vallaha hiç bir tad tuzum kalmadi
Canım sen klomen bittikten kaç gün sonra iğne vuruldunbende bugun vuruldum kuzum iğnemi
Ayni gün olmuşuz inşallah güzel haberleri pes peşe veririzbende bugun vuruldum kuzum iğnemi
Klomen bitti bittikten sonra 3. Gün yani bugün doktora gittim vuruldum.. evet göbekten yaptiKlomenden kaç gün sonra kontrole gittin canım.Bide iğneyi göbek ten mi yaptılar
İnşallah kuzum ilk denememi senim benim ilkAyni gün olmuşuz inşallah güzel haberleri pes peşe veririz
Keşke söylesen doktorun olduğunu canım anlamazlarsa da pes yaniKayınvalidem kayinbabam görümce kaynim şimdi diyeceksiniz ki neden böyle yapıyorsun 2 hafta önce bendeydiler ve tam bir hafta kaldılar geçen ay onlardan dolayı doktorun dediği saatte eşimin yanına gidemiyorum değerlendirmeler hep bisa gitti. Ve ben yurt dışındayım yurt disinda olduğum için sürekli geliyorlar vallaha hiç bir tad tuzum kalmadi
Canım sen iğne olduysan bu testlerle takip etme doğru sonuç vermiyorKızlar bende yumurtlama testi ile takip ediyorum daha yumurtlama olmamış ne olur olmaz evde testle takip ediyorumEki Görüntüle 3191520 Eki Görüntüle 3191521