Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Estağfirullah ne uzunu olan olmuş artık önüne bakmalısın bende hsg çekildim ekimde fakat hala gebelik yok 5 ay önce de kaybım var yani bunlar normal ve olağan şeyler vücudun kendini toplaması gerekiyor stres üzüntü yaşıyoruz Buda kolay kolay gebelik sağlayan faktörler değil ne yazık ki

Yok canım şuan gebelik klomenin 4. Günündeyim bu 5 ay ara verdim 2. Klomen olacak

Kızlar bide bu ilaçlar klomen fln tüp bebek sürecinde mi kullanılıyor. Yoksa sadece yumurta çatlatmaya mı yardım ediyor.
Sizin yumurtalar çatlamıyor mu ki kullanıyorsunuz q
Gebeliğini hızlı bir şekilde oldurmaya çalışan annelerde, yumurtası gelişmeyenlerde, yumurtası gelişip fakat çatlamayanlarda, aşılama da , tüp bebek tedavisinde hepsinde kullanılıyor canım

Benm de çok düzenlidir. Olacğım gün akşama kadar beklerim olmadıysam kesin hamileyimdir hoş ben hissedip 3 gün öncesinden fln yapıyorum da genelde Doktorunuz size ne kadar beklemenizi söyledi.
Merhaba geçen ay bende öyle oldum reglim çok duzenliyde 27sinden 27sine oluyodum gecen ay 5 gün gecikti dedim kesin hamileyim sonunda 5 gun test almaya niyetlendim reglim geldi bu ay tekrar normal yollarla deniyoruz herifi damızlık niyetine kullanır oldum resmen 4 aydır deniyoruz bu arada ama tık yok şuan sol kasığımda agri var dün aksamdan beri ama regli 19 gun var daha o yuzden sebebini anlamadim siz bir sey onerebilirmisiniz acaba ? :)

Pazartesi kontrolüm var kuzum benim umarım güzle ve bir sürü sağlıklı yumurtalarımız olmuştur
Ve bu ay biri bize tutunur

Merhaba :) ben düşük yaptğm için düzensizlik oldu. Düzensizlik de değil aslında düşük yaptıktan snra yine gününde oldu ama az kanamam oldu. Düşükte 15 gün kanamam sürdü. Onun üzerine olunca herhalde kısa sürdü diye düşünüyorum. Acaba geçen ay kimyasal gebelik geçirmiş olabilr misinz. Benm bir gebeliğim de öyle oldu ama ben test yapıp görmüştüm. 5 6 gün snra da normal regl oldum. Ağrı sızı olmadı ama kanamam daha fazla ve daha pıhtılı olmuştu. Ne için öneri istedinz anlamadm ama gebe kalmak için mi

Düşük icin cok üzüldüm umarım birdaha yaşatmaz Rabbim size bunu. Evet neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum 4 aydır uğraşıyoruz ama bi sonuç yok kimyasal gebeliği duymustum yaşadığım omu bilmiyorum sizce 4 ay doktora görünmem icin çok mu erken yada hamile kalmamı kolaylaştiricak bir öneriniz var mı? Benden bilgili olduğunuzu düşündüğüm icin yaziyorum size :)

Selam kizlar nasilsiniz ? Bayağıdır giremedim yoğunluk vardi biraz bende :) benimde bugun doktor kontrolum vardi ve ignevurulup geldim hayırlısı bakalim insallah :)
D Dgnmasal
M minelsu

Kuzum türkiyeden sürekli sana nasıl geliyorlar

Selam kizlar nasilsiniz ? Bayağıdır giremedim yoğunluk vardi biraz bende :) benimde bugun doktor kontrolum vardi ve ignevurulup geldim hayırlısı bakalim insallah :)
D Dgnmasal
M minelsu
Klomenden kaç gün sonra kontrole gittin canım.Bide iğneyi göbek ten mi yaptılar

Kızlar bende yumurtlama testi ile takip ediyorum daha yumurtlama olmamış ne olur olmaz evde testle takip ediyorum

Keşke söylesen doktorun olduğunu canım anlamazlarsa da pes yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…