Canım hiç canını sıkma bak ilk iğnen 2.de şans çok daha fazla oluyor ben en baş örneklerdenÇatlatma iğnesiyle ilk denemeydi canım. 1,5 yıldır olmadı
Yarını bekliyorum kuzuu sende ne var ne yokKızlarrr napıyorsunuz ne var ne yok
İyi bende bitanem valla aynı gün saymaca doktor içinYarını bekliyorum kuzuu sende ne var ne yok
Canım Pasta yapıyordum ben yarın misafirlereKızlarrr napıyorsunuz ne var ne yok
Canım biz sperm test verecek de yarın Perhizin 3.günü. Normlde 4.gün yapılıyor diye duydum da siz yaptırdımız mi hiçKızlarrr napıyorsunuz ne var ne yok
Kuzum sancın varsa yumurtalar büyüyordur benımde öyle olmuştuŞuan kasıklar öyle sancı yapıyor ki
Perşembe görüyorsun civcivi dimi kuzumİyi bende bitanem valla aynı gün saymaca doktor için
İnşallah canım.Sol tarafım ağrıyor sağda bişey yok hiçKuzum sancın varsa yumurtalar büyüyordur benımde öyle olmuştu
Düşük değil ama kürtaj oldum canımKızlar peki aranızda düşük yapan var mı daha önce ?
Biz 1 sene önce baktırdık 3/5 gün arası verilmesi en sağlıklı canım benimCanım biz sperm test verecek de yarın Perhizin 3.günü. Normlde 4.gün yapılıyor diye duydum da siz yaptırdımız mi hiç
Teşekkür ediyorum canım benimBiz 1 sene önce baktırdık 3/5 gün arası verilmesi en sağlıklı canım benim
Her gün aynı saattte almaya dikkat et kuzu aynı zamanlamalarda yumurtaları uyarmak çok daha iyi sonuçlar verir ve sancı da normal bende klomenin 3. Günü ama gaz şişkinlik sağlı sollu kaşık ağrısı geçen aydan kalan yumurtanın ağrısı derken bu ay beni telef etti daha başındanŞuan kasıklar öyle sancı yapıyor ki
Dikkat etmeye çalışıyorum canım saatine.Bugün bitti benim klomenler.Perşembe kontrolüm varHer gün aynı saattte almaya dikkat et kuzu aynı zamanlamalarda yumurtaları uyarmak çok daha iyi sonuçlar verir ve sancı da normal bende klomenin 3. Günü ama gaz şişkinlik sağlı sollu kaşık ağrısı geçen aydan kalan yumurtanın ağrısı derken bu ay beni telef etti daha başından
Sende ilk kez mi alıyorsun klomeni canımHer gün aynı saattte almaya dikkat et kuzu aynı zamanlamalarda yumurtaları uyarmak çok daha iyi sonuçlar verir ve sancı da normal bende klomenin 3. Günü ama gaz şişkinlik sağlı sollu kaşık ağrısı geçen aydan kalan yumurtanın ağrısı derken bu ay beni telef etti daha başından
Alarm kur kuzu perşembe geç değil mi canım benim klomen bittikten sonra 2 gün bekleyip 3. Gün kontrol ile iğne olması gerekiyor ben direk pazartesi gideceğim normale bünyelere göre çok hızlı oluşup çok hızlı büyüyor yumurtlarım o yüzden ama perşembeye da baya büyümezler mi acaba yaDikkat etmeye çalışıyorum canım saatine.Bugün bitti benim klomenler.Perşembe kontrolüm var
Valla bende şaşırdım açıkçası ama ayın 9unda başladık klomene.19unda gel dedi.Ama ben evde yumurtlama testi ile nolur olmaz takip ediyorumAlarm kur kuzu perşembe geç değil mi canım benim klomen bittikten sonra 2 gün bekleyip 3. Gün kontrol ile iğne olması gerekiyor ben direk pazartesi gideceğim normale bünyelere göre çok hızlı oluşup çok hızlı büyüyor yumurtlarım o yüzden ama perşembeye da baya büyümezler mi acaba ya