Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Bende klomen kullanırken akıntı artıyor beyaz şeffaf idrar kaçırıyor gibi aniden geliyor yumrutalıkları uyardığı için oluyor genelde ❤️
anladım o zaman ondan oluyordur. buradan birbirimize yardımcı olalım lütfen çünkü bazen derdime cevap bulmaktan aramaktan yoruluyorum

Benimle aynı gündesin canım pazartesi yumurta duruma göre iğne vurulurum muhtemelen şişkinlik ve gaz yapıyor iğne vurulduktan sonra da yumurta çatlama ağrısı yaşayabilirsin bu kişiden kişiye göre değişiyor ve hamilelik belirtilerinin hepsini de görebilirsin çünkü iğne ile vücuda bthcg hormonu enjekte ediyor 🙏🏻
yaa benle aynı gün kullanan birini arıyordum bende çok sevindim yolu beraber yürüyelim o zaman inşallah 🤲 birbirimize bilgi verelim. bazen insan ağrıya bile razı oluyor hayırlısı kolay ve güzel olanından inşallah. ya bide düşükten sonra metiler verdi bi doktor keşke onu kullanmasaydım diyorum bazen o kadar mahfetti o ilaç. kısaca anlatim düşük yaptım ben içimde temizlendi hissettim kanama felan durdu. sonra doktor direk metiler verdi kullandım. ama her kullandığımda şiddetli sancılar çektim dayanamadım üç tane alabildim. bıraktım sonra ağrılar dayanılmaz oldu doktora gittim parça kalmış dedi kürtaj olacaksın dedi oldum kalan parçaları almışlar güya. sonra aylar geçti gebe kalamadım rahim filmi çektirmeye karar verdim. filimden önce yüzümde çok fena sivilceler çıkıyordu anlatamam filimden sonra sivilce felan bitti şuan çıkmıyor. sol tüpüm geç dolmuş öyle dedi doktor bilmiyorum artık neden dolayı. bende diyorum ki acaba rahmimde bir sorun vardı filmle beraber temizlendi de ondan dolayımı yüzümde değişiklikler oldu. filmden sonra umutluydum gebelik olmayınca da klomen verdi doktorum. uzun oldu özür dilerim

Kizlar merhaba. Benim bugün
hay Allahım yaa ben gelip kovacam misafirleri gidin evinize diye. uydur canım bişey odaya çekil sakin kafayla düşün eşinle halletmeye çalış ona danışma c
Ya canım inanki ne yapacağımı bilmiyorum eşime diyorum inşallah sabah giderler diyor

Çok şükür düzenliydi hiç sekmez 30 undan 30 una olurum 11 haftamızdaydık 10. Haftada kalbi durmuş 🫶🏻
Benm de çok düzenlidir. Olacğım gün akşama kadar beklerim olmadıysam kesin hamileyimdir 😅 hoş ben hissedip 3 gün öncesinden fln yapıyorum da genelde Doktorunuz size ne kadar beklemenizi söyledi.

Ve size de naziçane tavsiyem soğan kürünü deneyin rahim toparlayıcı ve yenileyici benim ilk aydan hiç bir hasarım kalmamıştı rahim kendini toparlamıştı ama toparlamadan sakın korunmayı bırakmayın çünkü Allah korusun yeni bir acıya sebeb olabilir birde kürtaj yaşamama rağmen yine de 3 ay korundum temiz demesine rağmen işlem görmeme rağmen ki düşük işlem gerektirmeyen doğal yolla oluşuyor vücudun bunu yenilemesi daha kolay oluyır ama dediğimi bir yapın derim ❤️
Ya doktorum bana ilk adetten snra korunmana gerek yok demişti o zaman 1 kere korunmasız oldu. Snraki gittiğimde 3 ay dedi işte. Ben 1 kereden korkar oldum şimdi. Bana da kürtaja gerek kalmadı ama bir yandan olsam acaba daha mı çabuk toparlardım bilmiyorum. Araştıracağım soğan kürünü. Bir kere daha adet olayım da. Siz de şuan gebelik var mı peki

5 haftalıktı çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor Rabbim en güzelini bilir verende alanda odur. bende o kadar çok kafama takıyorum ki her ay adet olduğumda bir daha olmayacakmı acaba kısırmı oldu. diye panikliyorum hayat sevincim yerle bir oluyor ama inşallah olur bekliyorum
O kadar çok iyi anlıyorum ki sizi. Sabah akşam aklımda sadece bu düşünce. Elbette herşey Allahtan. O bizim için en iyisini bilir 🙏
Düşük yapıp hamile kalan milyonca insan var. Ama erken ama geç. Şundan da eminim geç hamile kalanların çoğu senn benim gibi kafaya takan insanlar. Ben şuan bekleme aşamasndayım. 3 ay korunacağız. Bu 3 ay bütün endişelerimi yaşayım da çalışmalara başladğmzda rahatlamış olayım😅

Kızlar bide bu ilaçlar klomen fln tüp bebek sürecinde mi kullanılıyor. Yoksa sadece yumurta çatlatmaya mı yardım ediyor.
Sizin yumurtalar çatlamıyor mu ki kullanıyorsunuz q

Kimki kuzum gelenler
Kayınvalidem kayinbabam görümce kaynim şimdi diyeceksiniz ki neden böyle yapıyorsun 2 hafta önce bendeydiler ve tam bir hafta kaldılar geçen ay onlardan dolayı doktorun dediği saatte eşimin yanına gidemiyorum değerlendirmeler hep bisa gitti. Ve ben yurt dışındayım yurt disinda olduğum için sürekli geliyorlar vallaha hiç bir tad tuzum kalmadi

yaa benle aynı gün kullanan birini arıyordum bende çok sevindim yolu beraber yürüyelim o zaman inşallah 🤲 birbirimize bilgi verelim. bazen insan ağrıya bile razı oluyor hayırlısı kolay ve güzel olanından inşallah. ya bide düşükten sonra metiler verdi bi doktor keşke onu kullanmasaydım diyorum bazen o kadar mahfetti o ilaç. kısaca anlatim düşük yaptım ben içimde temizlendi hissettim kanama felan durdu. sonra doktor direk metiler verdi kullandım. ama her kullandığımda şiddetli sancılar çektim dayanamadım üç tane alabildim. bıraktım sonra ağrılar dayanılmaz oldu doktora gittim parça kalmış dedi kürtaj olacaksın dedi oldum kalan parçaları almışlar güya. sonra aylar geçti gebe kalamadım rahim filmi çektirmeye karar verdim. filimden önce yüzümde çok fena sivilceler çıkıyordu anlatamam filimden sonra sivilce felan bitti şuan çıkmıyor. sol tüpüm geç dolmuş öyle dedi doktor bilmiyorum artık neden dolayı. bende diyorum ki acaba rahmimde bir sorun vardı filmle beraber temizlendi de ondan dolayımı yüzümde değişiklikler oldu. filmden sonra umutluydum gebelik olmayınca da klomen verdi doktorum. uzun oldu özür dilerim
Benimde dün bitti klomen canım.Birbirimizi haberdar edelim olur mu🙏

Aynen canım benim haberdar edlimn🙏🙏Bende pazartesi gidecem bakalım oluşmuş mu yumurta 🙏

Kayınvalidem kayinbabam görümce kaynim şimdi diyeceksiniz ki neden böyle yapıyorsun 2 hafta önce bendeydiler ve tam bir hafta kaldılar geçen ay onlardan dolayı doktorun dediği saatte eşimin yanına gidemiyorum değerlendirmeler hep bisa gitti. Ve ben yurt dışındayım yurt disinda olduğum için sürekli geliyorlar vallaha hiç bir tad tuzum kalmadi
Kuzum boşver kendine stres yapma anlayış onlarda yoksa sen napıcan 🤷‍♀️ sen eşini al git hastaneye

X