Senin doktorun klomen bittikten 3 gün sonrasına gel dedi İ canımAlarm kur kuzu perşembe geç değil mi canım benim klomen bittikten sonra 2 gün bekleyip 3. Gün kontrol ile iğne olması gerekiyor ben direk pazartesi gideceğim normale bünyelere göre çok hızlı oluşup çok hızlı büyüyor yumurtlarım o yüzden ama perşembeye da baya büyümezler mi acaba ya
Evet canım bittikten sonra 3. Gün kontrol olur klomende ben şimdiye kadar hangi hastayı gördüysem öyleydi ben direk pazartesi bittiği günün ertesi gitcem yumurtlarım erken oluştukları için 28/30 ml oluyorlar sağlıklı ölçü 18/24 mm arası o yüzden gecikmeden çatlatmamız gerekiyorSenin doktorun klomen bittikten 3 gün sonrasına gel dedi İ canım
Benimde en cok sol ağırdı yumurtada solda gelişmişti son adet tarihin ne zaman seninİnşallah canım.Sol tarafım ağrıyor sağda bişey yok hiç
Bende yarın bi görüneyim.Pazartesi iş çıkışı zor olur.Salı boş günüm ama geç olur belkiEvet canım bittikten sonra 3. Gün kontrol olur klomende ben şimdiye kadar hangi hastayı gördüysem öyleydi ben direk pazartesi bittiği günün ertesi gitcem yumurtlarım erken oluştukları için 28/30 ml oluyorlar sağlıklı ölçü 18/24 mm arası o yüzden gecikmeden çatlatmamız gerekiyor
Benim ilk değil bu 3. Canısı ilkinde gebelik oldu 10 hastalıkken kalbi durdu kürtaj oldum hsg çekildim 6 ay oldu şimdi gebelik yeni için 2. Kez klomen kullanıyorum geçen ay olmadı bakalım bu ay ne olacak olmadı aşılama düşünüyorum yeter ki olsun da hayırlısıyla çare çok çok şükür ki tıptaSende ilk kez mi alıyorsun klomeni canım
Çok geçmiş olsun canım benim inşallah bu ay olurBenim ilk değil bu 3. Canısı ilkinde gebelik oldu 10 hastalıkken kalbi durdu kürtaj oldum hsg çekildim 6 ay oldu şimdi gebelik yeni için 2. Kez klomen kullanıyorum geçen ay olmadı bakalım bu ay ne olacak olmadı aşılama düşünüyorum yeter ki olsun da hayırlısıyla çare çok çok şükür ki tıpta
Evet kuzu 3 yumurtam olmuştu 21/16/18 mm hatta doktorum ikiz olabilir demişti ki gerçekten ikizde olmuştu sonra ki haftalarda birini sonra birini kaybettim ne yazık ki Rabbim bizi üzen hüzünlerin yerini deli gibi mutlu olabileceğimiz şeylerle doldursun inşallah çok teşekkür ederim canım benimÇok geçmiş olsun canım benim inşallah bu ay olurİlk kullanımında Kaç yumurta oluşmuştu hatırlıyor musun
Kuzum son adet tarihinden 12gün saydıgında ayın kaçına geliyor o gün kontrol edilmesi gerekiyorBende yarın bi görüneyim.Pazartesi iş çıkışı zor olur.Salı boş günüm ama geç olur belki
Geçmiş olsunDüşük değil ama kürtaj oldum cacanım
Canım evet 3/5 gün aradı yapmak en dooğrusu demişti benimde doktorum ama çok şükür yaptırmaya gerek kalmadı eğer bu ay olmasaydı gebelik rahim filmi ve spermiogram vericektikCanım biz sperm test verecek de yarın Perhizin 3.günü. Normlde 4.gün yapılıyor diye duydum da siz yaptırdımız mi hiç
Yok bitanem salı göreceğim inşallahPerşembe görüyorsun civcivi dimi kuzum
7 Ocak canım ama lekelenme idi 4 gün gürdüBenimde en cok sol ağırdı yumurtada solda gelişmişti son adet tarihin ne zaman senin
inşallah o haberi bende verebilirim buradan. bende klomenin 3. günündeyim bundan sonraki aşama ne olacak bilmiyorum çatlatma iğnesi mi olacak bilginiz varmı kazlarHoşgeldin canımmm yok yok zaten burda herkes gebe kalana kadar beraberiz allahın izniyle bu yolda kimseyi yarı yolda bırakmak yok mart nisanıda ekleriz amma en önemlisi gönüllerimiz bir olsunrabbim hepimizin yanında olsun
Amin canım benimEvet kuzu 3 yumurtam olmuştu 21/16/18 mm hatta doktorum ikiz olabilir demişti ki gerçekten ikizde olmuştu sonra ki haftalarda birini sonra birini kaybettim ne yazık ki Rabbim bizi üzen hüzünlerin yerini deli gibi mutlu olabileceğimiz şeylerle doldursun inşallah çok teşekkür ederim canım benim
çok üzüldüm yaa inşallah nasip eder Rabbim. ya o kadar yorum varki kimi umut verici kimi yıkıcı cidden. klomen kullandığınız süre içerisinde nasıl bi değişiklikler oldu vücudunuzda ben çok tedirginim çokk. ben klomenin 3. günündeyimgünaydın kızlar, ben elendim sanırım ocak ayındanadete 2-3 gün var test yaptım negatif çıktı.hem normal hem erken gebelik testi yaptım.o kadar klomene ve oluşan yumurtalara rağmen olmadı nasip
O zaman 19u oluyor canım..Doktorun dediği tarihKuzum son adet tarihinden 12gün saydıgında ayın kaçına geliyor o gün kontrol edilmesi gerekiyor
Bende bu ay gebelik olmazsa rahim sperm yaptıracazCanım evet 3/5 gün aradı yapmak en dooğrusu demişti benimde doktorum ama çok şükür yaptırmaya gerek kalmadı eğer bu ay olmasaydı gebelik rahim filmi ve spermiogram vericektik