Ssk yokmu kuzumKızlar bana yakın özel hastaneye gittim 600 tl istedi
Devlet hastanesine gitsem yaparlar mı
Yaparlae tabıkı mide bulantım kasık agrım var de acild gidip gebelık şüphen varmı dicek var deSsk yokmu kuzum
Bende bugün klomenin son günündeyim.ayın 19unda kontrole çağırdı ama daha erken mi gitsemÇok sağol kuzum sen ne durumdasın
Canım hcg mi 600.burda 100e yapıyor bizim özellerKızlar bana yakın özel hastaneye gittim 600 tl istedi
Sorma şok oldum bendeCanım hcg mi 600.burda 100e yapıyor bizim özeller
Tamam bir gidip şansımı deniycem. Devlet hastaneside uzakta birazYaparlae tabıkı mide bulantım kasık agrım var de acild gidip gebelık şüphen varmı dicek var de
Gebeliğin ilk üç ayında kasik ve karın ağrısı çok normal rahim hamilelik için kendini hazırlıyor genişlemeye başlıyor bol bol su tüketin mümkün olduğunca ayaklarınızı biraz yukarıda tutarak dinlenin kanama olmadığı sürece korkmayınBiraz hormonlarım sanırkm karıştıııı pek alıngan duygusal oldum kendime şaştımvalla yok demin inşirah suresini söyledi minelsu onu okudum ferahladım çok şükür kendime geldim sancım azaldı rabbim kimseyi karanlığa düşürmesin çok kötü bir duygu sanırım afedersin stres gaz yaptı gaz sıkışmasıda olmuş olabilir çıkardıkça açıldım işk defa oldum biliyosınuz hep söyledim hiç belirtim yok falan diye öyle olunca panikledim biraz
Kuzum ssk yokmu sendeSorma şok oldum bende
Haber et canımTamam bir gidip şansımı deniycem. Devlet hastaneside uzakta biraz
Bence tam çağırdıgı gun git kuzum daha iğneyi vurulmadın dimiBende bugün klomenin son günündeyim.ayın 19unda kontrole çağırdı ama daha erken mi gitsem
Hapın 5.GünündemisinBence tam çağırdıgı gun git kuzum daha iğneyi vurulmadın dimi
Evet canımHapın 5.Günündemisin
Yok canım daha klomen bugün bitiyor.5.gğnğnfdyim.siz klomenin kaçıncı günü yumurtlama gördünüz canımBence tam çağırdıgı gun git kuzum daha iğneyi vurulmadın dimi
Var canım farketmiyor fiyatKuzum ssk yokmu sende
Valla canım ben hep devlette yapıyorum para verme özele devlette saat 3 4bgibi git daha erken çıkar somuçSorma şok oldum bende
Yapıyorlae adetim gecikti dersen yaparlar ben hep öyle yaptımKızlar bana yakın özel hastaneye gittim 600 tl istedi
Femara kullandım ben kuzum bugun adetimin 12.Günü adetimin 3.Günü başladım beş gün kullandım gittim yumurta oluşmuş fakat gelışmemişti iki gün arayla tekrar gel dedi gittim ilk 17di iki güm sonra 21 mm olmuş yani bugün yarın çatlatma iğnesi vurulcamYok canım daha klomen bugün bitiyor.5.gğnğnfdyim.siz klomenin kaçıncı günü yumurtlama gördünüz canım
Devlette gittiginds kuzum mutlaka elıne verılen barkodu çek kodu bır saat ıcınde cıkcak sonucu hastanenın sitesinden ordaki barkod koduyla ve tc kimliginle bakarsın ben sana yardımcı olurum e nabıza geç düşüyor çünküVar canım farketmiyor fiyat
Hadi hayırlısı canım benim.inşallah dolar göbüşlerimizFemara kullandım ben kuzum bugun adetimin 12.Günü adetimin 3.Günü başladım beş gün kullandım gittim yumurta oluşmuş fakat gelışmemişti iki gün arayla tekrar gel dedi gittim ilk 17di iki güm sonra 21 mm olmuş yani bugün yarın çatlatma iğnesi vurulcam