Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Kızlar bana yakın özel hastaneye gittim 600 tl istedi🙄
Devlet hastanesine gitsem yaparlar mı

Biraz hormonlarım sanırkm karıştıııı pek alıngan duygusal oldum kendime şaştım🙈valla yok demin inşirah suresini söyledi minelsu onu okudum ferahladım çok şükür kendime geldim sancım azaldı rabbim kimseyi karanlığa düşürmesin çok kötü bir duygu sanırım afedersin stres gaz yaptı gaz sıkışmasıda olmuş olabilir çıkardıkça açıldım işk defa oldum biliyosınuz hep söyledim hiç belirtim yok falan diye öyle olunca panikledim biraz🥹
Gebeliğin ilk üç ayında kasik ve karın ağrısı çok normal rahim hamilelik için kendini hazırlıyor genişlemeye başlıyor bol bol su tüketin mümkün olduğunca ayaklarınızı biraz yukarıda tutarak dinlenin kanama olmadığı sürece korkmayın

Yok canım daha klomen bugün bitiyor.5.gğnğnfdyim.siz klomenin kaçıncı günü yumurtlama gördünüz canım
Femara kullandım ben kuzum bugun adetimin 12.Günü adetimin 3.Günü başladım beş gün kullandım gittim yumurta oluşmuş fakat gelışmemişti iki gün arayla tekrar gel dedi gittim ilk 17di iki güm sonra 21 mm olmuş yani bugün yarın çatlatma iğnesi vurulcam

Femara kullandım ben kuzum bugun adetimin 12.Günü adetimin 3.Günü başladım beş gün kullandım gittim yumurta oluşmuş fakat gelışmemişti iki gün arayla tekrar gel dedi gittim ilk 17di iki güm sonra 21 mm olmuş yani bugün yarın çatlatma iğnesi vurulcam
Hadi hayırlısı canım benim.inşallah dolar göbüşlerimiz🥰🤲🤲🤲

X