Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

günaydın kızlar, ben elendim sanırım ocak ayından :KK43: adete 2-3 gün var test yaptım negatif çıktı.hem normal hem erken gebelik testi yaptım.o kadar klomene ve oluşan yumurtalara rağmen olmadı nasip :KK43:

günaydın kızlar, ben elendim sanırım ocak ayından :KK43: adete 2-3 gün var test yaptım negatif çıktı.hem normal hem erken gebelik testi yaptım.o kadar klomene ve oluşan yumurtalara rağmen olmadı nasip :KK43:
Kaç yumurta oluştu canım.Adet gelene kadar umut vardır 😁

Eşime ben sonucum negatif demiştim dün bugünde sonucu aldıktan sonra bu kutuyu bi anda verdim ona ve şok oldu çok şaşırdı 🥰 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın aminnn
Maşallah süze canım 😘Rabbim mutluluğunuzu daim etsin bebişinle birlikte

Selam kızlar.
Kısaca durumumdan bahsedeyim. 5 aralıkta düşük yaptm. 10 haftalık bebeğimi kaybettim. Kürtaja gerek kalmadı. Düşüğümün ilk zamanlarında o sık kontrollerde ilk regl den sonra gebelik düşünebilirsin dedi. Regl bitince de kontole gel dedi. 1 ocakta regl oldum ama 2 gün sürdü bir kaç gün de lekelenme tarzı devam etti ve bitti. Ve bir kere de korunmasız ilişki oldu.
Kontrole gittim 8 ocakta. Doktor rahim toparlamamış korunuyosun dedi. Aman dikkat et çabuk hamile kalırsın kalmam diye düşünme dedi.
Daha adetime çok var ama şuan adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor ve bi kaç defa da leke geldi.
Bu yerleşme kanaması ilişkiden ne kadar süre sonra olur. Benm 1 hafta fln oldu.
Eğer hamileysem yine düşük olursa diye tedirgin olmaya başladım
Yerleşme kanaması beklenen adetten üç gün önce gelir canım

Eşime ben sonucum negatif demiştim dün bugünde sonucu aldıktan sonra bu kutuyu bi anda verdim ona ve şok oldu çok şaşırdı 🥰 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın aminnn
ALLAHIM şu güzel tabloyu bizlere de nasip etsin canım benim çok güzelsiniz maşallah :)

X