Benim geçen aya göre2 günü m var daha.Ama çatlama iğnesi üzerinden 16 gün geçtiCanım test yap mutlaka bırsey cıkmazsa eğer doktoruna danış kist olubca adet gelmiyormus diye duydum ben bugun femaraya başladım kuzum sabah yarın akşam yarım alıyorum doktor dozunu düşürdü
Femara kullananlar günde 1 kullanıyor çoğunlukla öyle duydum. ben bu ay dinlencem bişey kullanmayacağım canımCanım test yap mutlaka bırsey cıkmazsa eğer doktoruna danış kist olubca adet gelmiyormus diye duydum ben bugun femaraya başladım kuzum sabah yarın akşam yarım alıyorum doktor dozunu düşürdü
Kuşum geçmiş olsun havalar cok soğuk üşütmüssündür dikkat et kendineKızlarrrr ben hasta oldum ya boğazlarım çok fena dün de böyle içim hep titriyodu inşallah ilerlemezhalsizim de
Gecikebilir canım bir iki gün adetin benimde gecikti ama genelde herkesin 17.günde geliyormuş regliBenim geçen aya göre2 günü m var daha.Ama çatlama iğnesi üzerinden 16 gün geçti
Yarın o zamanGecikebilir canım bir iki gün adetin benimde gecikti ama genelde herkesin 17.günde geliyormuş regli
Evet evet içtim az önce ballı ıhlamur kuzum sağolll bitanem benimAmin inşallah taze annişş
Daha kötü olmadan güzle ballı bir ıhlamur kaynat iç kuzum ilaç falan alamazsın zaten kötüleşmeden hemen atmaya bak
Sağol kuzumm benimmm edicez artık salıya kadarKuşum geçmiş olsun havalar cok soğuk üşütmüssündür dikkat et kendine
Hasi hayırlı olsun kuzum inşallah bu sondur tedavin birdaha rabbim kullanmanı naasip etmeden gebeliğini nasip etsinBende femara başladım ama sabah akşam akıyorum içinde 3 aylık doz oluyor zaten onun tam hesapta 30 tablet tabi dozunu artırıp düşürülebilir
Benimde negatif yaMerhaba yaptım negatif malesef
Kızlar tecrübeli olanlar yorumlasın lütfen cok moralım bozuldu bugün 7ci gün ilacın etkisini görmek icin aslında test yaptım negatif çıktı 5-10 dakika sonra da varla yok arasında olan cizgiyi gördüm fotodan anlarmısınız bilmiyorum.. bu arada iğnenin hiç bir yan etkisini yaşamadım kasık ağrısı veya göğüs ağrısı olurmuş bende hiç biri olmadı .. 7ci günde negatif görmek benim kafamı karıştırdı çok erken çıkmış ilacın etkisi ..Canım sen hatırlıyormuyosun senin 9.gün tam silik olmuş muydu.ben demin yine yaptım yine silinmemiş.Bugün silinmesi gerekmez miydi
Ya acaba testmi kötü hepsi önce çizgi şeklinde çıkmış anlamadım aslında koyu ama ince yaniKızlar merhaba nasılsınız ???? Son adet tarihim 18 ocak ovülasyon testim de pik göremiyorum silikleşiyor rica etsem bilgisi olan varsa bana yardım edebilirmi.
Bence bir ve iki pik olmuş koyu ama kalın olarak çıkmamış oda testten benceKızlar merhaba nasılsınız ???? Son adet tarihim 18 ocak ovülasyon testim de pik göremiyorum silikleşiyor rica etsem bilgisi olan varsa bana yardım edebilirmi.
Bende anlamadım ya bakıyorum herkesde Ovulasyon tesli 2. Çizgi çok daha koyu çıkıyor . Bnm hiç öyle olmadı çok akıntım var yzatan şeffaf çatladı mı o zamanBence bir ve iki pik olmuş koyu ama kalın olarak çıkmamış oda testten bence
Bence öyle bir ve iki pik üçüncü günde siliklesmisBende anlamadım ya bakıyorum herkesde Ovulasyon tesli 2. Çizgi çok daha koyu çıkıyor . Bnm hiç öyle olmadı çok akıntım var yzatan şeffaf çatladı mı o zaman
Darısı bekleyenlerin başına inş.Normalde benim adet öncesi göğüslerim taş gibi olur ve dokunamazdım. Şuan göğüslerimde sıfır belirti. İnanılmaz gazım var ve belimde 3 gündür ağrı giriyo çıkıyo. Kasıklarım da cimcik ler gibi böyle tatlı tatlı bir ağrı var ara ara
Aminnn canım inşallahDarısı bekleyenlerin başına inş.