Canım evet çizgin var kesinlikle ben senden daha silik bir çizgi ile öğrendim gebeliğimi sende de bariz var kaset test yap onda da muhakkak çıkacaktır reglini beklemene bile gerek yok hergün yap hergün ne kadar koyulaştığını göreceksinKızlarrr banada bakın var mıı?,yoksa ben mi görmek istiyorum
Yaaa ağzın bal yesin gerçekten kuzu ya aminnn inşallah ,Canım evet çizgin var kesinlikle ben senden daha silik bir çizgi ile öğrendim gebeliğimi sende de bariz var kaset test yap onda da muhakkak çıkacaktır reglini beklemene bile gerek yok hergün yap hergün ne kadar koyulaştığını göreceksinsağlıkla seninle olsun bebeğin
Gitseydin boş yere canın sıkılacaktı olumsuz konuşursa Dr, iyi olmusş bi bakıma.Biter bitmez gitmedim hiç canım
Var inşKızlarrr banada bakın var mıı?,yoksa ben mi görmek istiyorum
Kuzum ovilasyon ile takip ettim 20 yumurtlama oldu 21 22 çatladı 23 bittiVar inş
Çatlamadan kaç gün geçti ?
Catlamadan 9 gün sonra belli olmuş:)Kuzum ovilasyon ile takip ettim 20 yumurtlama oldu 21 22 çatladı 23 bitti
6.ay denememiz di bu kuzum. Kendim ovilasyon la kendim takip ettim. Doktora gittim çok iyi durumdasın denemelere devm et dedi Allahım inşallah gördüklerimiz doğruysa bebeğime kavuşucam inşallahCatlamadan 9 gün sonra belli olmuş:)
Kaç aydır deniyordun?
Yumurta takibi oldu mu?
Hadi inş ya6.ay denememiz di bu kuzum. Kendim ovilasyon la kendim takip ettim. Doktora gittim çok iyi durumdasın denemelere devm et dedi Allahım inşallah gördüklerimiz doğruysa bebeğime kavuşucam inşallah
Normalde benim adet öncesi göğüslerim taş gibi olur ve dokunamazdım. Şuan göğüslerimde sıfır belirti. İnanılmaz gazım var ve belimde 3 gündür ağrı giriyo çıkıyo. Kasıklarım da cimcik ler gibi böyle tatlı tatlı bir ağrı var ara araHadi inş ya
yumurtlamadan sonra belirti oldu mu?
Canım test yap mutlaka bırsey cıkmazsa eğer doktoruna danış kist olubca adet gelmiyormus diye duydum ben bugun femaraya başladım kuzum sabah yarın akşam yarım alıyorum doktor dozunu düşürdü
Bende de 0 belirtiydi canımNormalde benim adet öncesi göğüslerim taş gibi olur ve dokunamazdım. Şuan göğüslerimde sıfır belirti. İnanılmaz gazım var ve belimde 3 gündür ağrı giriyo çıkıyo. Kasıklarım da cimcik ler gibi böyle tatlı tatlı bir ağrı var ara ara
Allahım inşallah nasip etsinBende de 0 belirtiydi canım
Tabi haklısınAllahım inşallah nasip etsinçok arada kaldım ya bu kadar silik çıkınca sevinemiyorum da
Canlar ben bu ara biraz iş sebebiyle giremedim buralara bu ay itibari ile femara başladık bu sefer 3 ay da bunu deneyeceğiz bakalım son 2 gün kaldı bitmesine Salı günü kontrol kimler nasıl varmı bu ay hamişimizzz
Çok şükür öyle bir durumum olmadı ama şuan çok aralardayım herkes gördüm diyor ama hala inanamıyorumTabi haklısınbende öyleydim düşün sen iğne bile olmadın ben ve burdaki bi çok arkadaşımız iğne olup ve türlü türlü hormon ilaçları alarak bu çizgiyi görmek için bekliyoruz ve acaba iğne etkisi mi hala diye düşünüyoruz günlerce onlarca test yapıyoruz o yüzden içini rahat tut allahın izniyle
Aminnn canım inşallahhhhÇok şükür öyle bir durumum olmadı ama şuan çok aralardayım herkes gördüm diyor ama hala inanamıyorumAllahım isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inşallah
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım hayırlısı ileCanlar ben bu ara biraz iş sebebiyle giremedim buralara bu ay itibari ile femara başladık bu sefer 3 ay da bunu deneyeceğiz bakalım son 2 gün kaldı bitmesine Salı günü kontrol kimler nasıl varmı bu ay hamişimizzz
Amin inşallah taze annişşHayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım hayırlısı ile