Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Ben kocaelideyim 99 depremini yaşayan biri olarak çok üzgünüz. Rabbim yardımcıları olsun.
Sen nasılsın
Valla çok üzücü biz istnabuldayız ama burda yardım toplanan bölgelere gidip tırların arabaların doldurulmasına yardım ediyoruz eşimle en azından elimizden geldiğinde bi poşet bile koyunca içiniz bi nebze ferahlıyor rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun çok üzgünüz çok

Kimseler yok buralarda ne basit dertlerimiz varmış. Ne saçma şeylere üzülmüşüz. Meğer ne lüks hayatlarmız varmış. Ertesi gününe plan yapmak ne tuhaf bişeymiş.. Biz hayatta kalanlar elbet bir gün eski hayatımıza döneceğiz. Ya gidenler.
Herkese hepimize geçmiş olsun. Yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyorum.
Adana biraz olsun diğer illere göre daha iyi. Ama evime giremedim daha. Gidip eşya alıp kaçıyorum. Köyde bir evde yaşıyoruz şimdilik. Ne zamana kadar böyle olacak bilmiyorum.

Kizlar bende subattan umitliydim ama nasip reglm yerin bitiyor hemen baslicam Allhin izniyle naspte varsa olucak insaAllah Rabbim hepimize hayirli sonuclar nasip etsin.

Kızlar hepinize merhaba.Uzun süre giremedim buralara Moral bozukluğu malum günfemimiz.Herkese büyük geçmiş olsun.Depremden dolayı bu ay klomen de almadım.Bugün adetin 13.günü hastaneye gittim bugün.Doktor duphaston verdi bana.Adetin 15.günü başla.dedi.Bu ilaç adeti düzene sokmak için dedi.Daha önce aranızda kullanan oldu mu.Adeti düzene girdim malum pcoyuz çoğumuz burda.Bu arada yumurta oluşmamış dedi henüz

Çoğu kullanıyor o hapı canım düzene giriyor yumurta gelişmemesi biraz garip ama belkide benim de gelismiyordur bilmiyorum ki ovulasyon la takip etsen

Çoğu kullanıyor o hapı canım düzene giriyor yumurta gelişmemesi biraz garip ama belkide benim de gelismiyordur bilmiyorum ki ovulasyon la takip etsen
Ediyorum ediyorum canım.Pco olduğum için mecbur ovulasyon ile takip ediyorum

Ben bir ay denedim sonra bıraktım stres oluyor insan kafadan aslında komple düşünceyi atmak lazım ama olmuyor
Evet tamamen bırakmak lazım stresten başka bişey yapmıyor Çünkü bu ay anladım önceki aylar ne kdar stres yaptığımı.

Herkese merhaba öncellikle tüm milletimiz için geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Ocak ayında femera +ovitrelle iğne ilk kez yaptırmıştım bu ay 5 şubatta regl oldum yasadıgımız felaket dolayısı ile doktora gitmedim ama reglim in 5. Günü 5 gün femera kullandım hala doktora gitmedim bu ay iğne düşünmüyorum aslında sizce ne yapmalıyım? Biraz önce ovülasyon testi yaptım ilk kez yapıyorum resmi yüklesem bana yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• 16765536937349210112277445201921.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 29
Pik olmuş sanki canım t c den daha koyu yani bugünü yarını değerlendirin

Yani yumurta catlicak yarında test yap silikleşirse çatlamış demek oluyor
Ben yumurta takibi yaptırdım sol tarafta 21 büyüklüğünde dedi Bikaç gün sonra gittiğimde de çatlamış yumurtan demişti . O zaman bu iğneyi bana o yüzden mi söylemedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…