Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor süreçler
Benim iğneden sonraki 11. Günüm. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Merhaba bu ayda adet oldum. Hamile değilim maalesef. Hamile kalmak için yaptığınız birşey var mı

sırasıyla cumartesi-pazar-pazartesi günü yaptığım ovülasyon testleri.çatlayıp çatlamadığını anlayamadım.Yardımcı olabilir misiniz

Kızlar herkese merhaba herkes farklı şehirler de depremde etkilenen oldu mu herkese şimdiden çok geçmiş olsun

Kızlar selam. Dün doktora gittim 11 yumurtam olmuş 3 tanesi 17.7 mm olmuş. Bugün sabah 9 da catlatma ignemi vurdum bana da dua edin nolur

Kızlar herkese merhaba herkes farklı şehirler de depremde etkilenen oldu mu herkese şimdiden çok geçmiş olsun
Canım teşekkür ederiz.biz köye geldik müstakil ev nispeten güvenli olur diye ama maraş antep kalmamış haberler pek doğruyu vermiyor.

Gittik gittik çok şükür herşey yolunda canım tek gebelik tek bebişim var sağlıklı çok şükürdarısı size inşallah
Çok teşekkür ederim canım.ben bu ay adem 3.günü 4 ve 5.gün depreme denk geldi gidemedim klomen için.Artok diğer aylara.nu ay bıraktım yani

Çok teşekkür ederim canım.ben bu ay adem 3.günü 4 ve 5.gün depreme denk geldi gidemedim klomen için.Artok diğer aylara.nu ay bıraktım yani
Valla bu ay çok kötü oldu bu felaket insanın akşına hiç birşey gelmiyor ki rabbim hayırlı ve en güzel zaman da nasip etsin bu streste insan hiç bişi düşünemiyor vardır herşeyin bi vakti zamanı sen iyi ol da olmayacak şey değil için ferah olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…