Canımmm çook teşekkür ederimm allah razı olsun
Teşekkürler canımBence öyle bir ve iki pik üçüncü günde siliklesmis
Benimde 17.gün oldu reglGecikebilir canım bir iki gün adetin benimde gecikti ama genelde herkesin 17.günde geliyormuş regli
Sağol canım teşekkür ederim
Adet okmadinmi kuzumBenimde 17.gün oldu regl
Bende femara iciyorum sali kontrolum var kuzumKızlar nasılsınız nasıl gidiyor süreçler
Benim iğneden sonraki 11. Günüm. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Oldum.bugğn 3.günAdet okmadinmi kuzum
Canım teşekkür ederiz.biz köye geldik müstakil ev nispeten güvenli olur diye ama maraş antep kalmamış haberler pek doğruyu vermiyor.Kızlar herkese merhaba herkes farklı şehirler de depremde etkilenen oldu mu herkese şimdiden çok geçmiş olsun
Sen gittin mi hastaneye Son durumun nedirKızlar herkese merhaba herkes farklı şehirler de depremde etkilenen oldu mu herkese şimdiden çok geçmiş olsun
Vallahi öyle iyi yapmışsınız çok merak ettim rabbim yardım etsin herkeseCanım teşekkür ederiz.biz köye geldik müstakil ev nispeten güvenli olur diye ama maraş antep kalmamış haberler pek doğruyu vermiyor.
Gittik gittik çok şükür herşey yolunda canım tek gebelik tek bebişim var sağlıklı çok şükürSen gittin mi hastaneye Son durumun nedir
Çok teşekkür ederim canım.ben bu ay adem 3.günü 4 ve 5.gün depreme denk geldi gidemedim klomen için.Artok diğer aylara.nu ay bıraktım yaniGittik gittik çok şükür herşey yolunda canım tek gebelik tek bebişim var sağlıklı çok şükürdarısı size inşallah
Valla bu ay çok kötü oldu bu felaket insanın akşına hiç birşey gelmiyor ki rabbim hayırlı ve en güzel zaman da nasip etsin bu streste insan hiç bişi düşünemiyor vardır herşeyin bi vakti zamanı sen iyi ol da olmayacak şey değil için ferah olsun canımÇok teşekkür ederim canım.ben bu ay adem 3.günü 4 ve 5.gün depreme denk geldi gidemedim klomen için.Artok diğer aylara.nu ay bıraktım yani
Ben kocaelideyim 99 depremini yaşayan biri olarak çok üzgünüz. Rabbim yardımcıları olsun.Kızlar herkese merhaba herkes farklı şehirler de depremde etkilenen oldu mu herkese şimdiden çok geçmiş olsun