Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Kızlarrr banada bakın var mıı?, 😍🥰 yoksa ben mi görmek istiyorum
Canım evet çizgin var kesinlikle ben senden daha silik bir çizgi ile öğrendim gebeliğimi sende de bariz var kaset test yap onda da muhakkak çıkacaktır reglini beklemene bile gerek yok hergün yap hergün ne kadar koyulaştığını göreceksin🥰❤️😍sağlıkla seninle olsun bebeğin❤️🙏

Canım evet çizgin var kesinlikle ben senden daha silik bir çizgi ile öğrendim gebeliğimi sende de bariz var kaset test yap onda da muhakkak çıkacaktır reglini beklemene bile gerek yok hergün yap hergün ne kadar koyulaştığını göreceksin🥰❤️😍sağlıkla seninle olsun bebeğin❤️🙏
Yaaa ağzın bal yesin gerçekten kuzu ya aminnn inşallah , 😍🥰🥰😍🥰 iyce heycanlandım valla. Çok silik ya o yüzden kaset test te çıkmaz diye düşündüm o yüzden yapmadım cumartesi günü reglim. Yarın kaset test yapsam iyce koyu çıkar mı ya? ❤️❤️❤️ Bugun 2 gün kaldı işte

M Minelsu66 canm ben hala adet olmadı.iğnenin 17.güni oldu.Sadce su gibi akıntı var.test yaprım 2 gün önce yine negatif Sen klomen başladın mı.takip edemedim burayı O ozgeeeee1 ismini hatırlayamadığım arkadaşlar.
Canım test yap mutlaka bırsey cıkmazsa eğer doktoruna danış kist olubca adet gelmiyormus diye duydum ben bugun femaraya başladım kuzum sabah yarın akşam yarım alıyorum doktor dozunu düşürdü

Normalde benim adet öncesi göğüslerim taş gibi olur ve dokunamazdım. Şuan göğüslerimde sıfır belirti. İnanılmaz gazım var ve belimde 3 gündür ağrı giriyo çıkıyo. Kasıklarım da cimcik ler gibi böyle tatlı tatlı bir ağrı var ara ara
Bende de 0 belirtiydi canım🥰

Allahım inşallah nasip etsin 🥰 çok arada kaldım ya bu kadar silik çıkınca sevinemiyorum da
Tabi haklısın🥰bende öyleydim düşün sen iğne bile olmadın ben ve burdaki bi çok arkadaşımız iğne olup ve türlü türlü hormon ilaçları alarak bu çizgiyi görmek için bekliyoruz ve acaba iğne etkisi mi hala diye düşünüyoruz günlerce onlarca test yapıyoruz o yüzden içini rahat tut allahın izniyle❤️

M Minelsu66 canm ben hala adet olmadı.iğnenin 17.güni oldu.Sadce su gibi akıntı var.test yaprım 2 gün önce yine negatif Sen klomen başladın mı.takip edemedim burayı O ozgeeeee1 ismini hatırlayamadığım arkadaşlar.
Canlar ben bu ara biraz iş sebebiyle giremedim buralara bu ay itibari ile femara başladık bu sefer 3 ay da bunu deneyeceğiz bakalım son 2 gün kaldı bitmesine Salı günü kontrol kimler nasıl varmı bu ay hamişimizzz ❤️

Tabi haklısın🥰bende öyleydim düşün sen iğne bile olmadın ben ve burdaki bi çok arkadaşımız iğne olup ve türlü türlü hormon ilaçları alarak bu çizgiyi görmek için bekliyoruz ve acaba iğne etkisi mi hala diye düşünüyoruz günlerce onlarca test yapıyoruz o yüzden içini rahat tut allahın izniyle❤️
Çok şükür öyle bir durumum olmadı ama şuan çok aralardayım herkes gördüm diyor ama hala inanamıyorum 🥰Allahım isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inşallah ❤️ ❤️

Canlar ben bu ara biraz iş sebebiyle giremedim buralara bu ay itibari ile femara başladık bu sefer 3 ay da bunu deneyeceğiz bakalım son 2 gün kaldı bitmesine Salı günü kontrol kimler nasıl varmı bu ay hamişimizzz ❤️
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım hayırlısı ile🥰❤️

X