Biter bitmez gitmedim hiç canımIlaç biter bitmez gitmedin di mi Dr a?
O zaman netleşirdi o zamanlar nasıldır büyüme yumurtada diye.
Keske bende gitmeyeydim bundan sonrasını bilemem ama insan üzülüyor Dr hareketlenme yok diyince haliyle.Biter bitmez gitmedim hiç canım
Etkisinden dolayı mı önermiyorlar?Evet iğnesiz agrıyla çatladıgını hissettim zaten ama bu ay kullanmadım enerjim gitti Allah büyük ya klomenide önermeyenler var
Yok canım benim 7.Günden itibaren büyümeye baslamıştı sonra belli büyüklüğe geldiCanım senin daha önce benzer olmuş muydu?
Ne biliyim hiç yumurta yoksa 2 günde büyür mü hemen,
Ya ins benimde oyle olurYok canım benim 7.Günden itibaren büyümeye baslamıştı sonra belli büyüklüğe geldi
Hayır o hesaplıyor zaten genelde hergüne iki mm büyüyormus onun için seni şu günde göreyim deyip randevu veriyorAdette muayeneye gittin birde 14.gün gittin, arada gitmedin 10.günde di mi o zaman yumurtanin boyutu nasıldı bilesin?
Ben dun gittim ilac bitince yumurta göremedi.Hayır o hesaplıyor zaten genelde hergüne iki mm büyüyormus onun için seni şu günde göreyim deyip randevu veriyor
Adetten baslıyarak 7.Gündü kuzum ama bi bekle bakalım ümitsiz olma ne zaman gitçeksin kontroleYa ins benimde oyle olur
Adetin ilk gününden itibaren mi 7.gün, yoksa bittikten sonra mı 7 gün?
Benim adetin 9.guninde yumurta yok dedi Dr, klomen bitti sonraki gün.
Insan ister istemez üzülüyor, ilaç bitti şimdiden sonra yumurta olur mu, büyür mü vs diye.
Haftaya çarş veya perşembe canm.Adetten baslıyarak 7.Gündü kuzum ama bi bekle bakalım ümitsiz olma ne zaman gitçeksin kontrole
Adet günün ne zaman canım çok hafif belliKızlarrr banada bakın var mıı?,yoksa ben mi görmek istiyorum
Adet günün ne zaman canım çok hafif belli
O zaman yarın tekrar yap kuzum koyulaşmaya bakalım ama belli yani daha çok minik2 günüm kaldı kuzum cumartesi gözüküyor
Allahım gönlüne göre versin inşallah. Çok mutlu ettin beniO zaman yarın tekrar yap kuzum koyulaşmaya bakalım ama belli yani daha çok minik
Hepimizin amin inşallah arkadaşınız saçmalamış o zaman adetiniz iki gün geçtikten sonra Betahcg ile takip etmek daha faydalı.Tedavi görüyor muydun çatlatma iğnesi filan oldun muAllahım gönlüne göre versin inşallah. Çok mutlu ettin beniinşallah vardır bakalım yarın yapamam testim kalmadı kargo da anca öğleden sonra gelir ilk idrar olmadığı için çıkmaz belki. . Arkadaşım onun testin kendi beyaz çizgisi olduğunu söyledi fotoya bakıp Bende üzülmüştüm
Bende ona öyle dedim saçmalama diye sonra acaba kendim görmek istediğim için mi dedimHepimizin amin inşallah arkadaşınız saçmalamış o zaman adetiniz iki gün geçtikten sonra Betahcg ile takip etmek daha faydalı.Tedavi görüyor muydun çatlatma iğnesi filan oldun mu
Tatlım tabiki var tebrik ederim bence git kan ver hemenKızlarrr banada bakın var mıı?,yoksa ben mi görmek istiyorum
Yaa gerçekten miii kuzuTatlım tabiki var tebrik ederim bence git kan ver hemen