Ay hadi iyi bi doktorda tekrardan dene evet şeker yüksekliği etkiliyebilir canım hayırlısı olsun senin için inşallahilaç verdimi?
Etkisi varmış canım öyle dedi yumurtalıkları etkiliyormus hücreleri falan bir sıkıntı görmüyorum bu düştüğünde olur diye düşünüyorum dedi kadın doğum yazdı zaten bunu kuzum inşallah olur
Mutlaka etkisi olur kuzumEtkisi varmış canım öyle dedi yumurtalıkları etkiliyormus hücreleri falan bir sıkıntı görmüyorum bu düştüğünde olur diye düşünüyorum dedi kadın doğum yazdı zaten bunu kuzum inşallah olur
1,20 negatif maalesefHadi hayırlı haberlerle gel inşallah
Negatif maalesef 1,20Hımm istersen Kan ver kesin sonuç olur kafan rahat eder
Negatif maalesef 1,20Canım bence var çizgin baya belli renk ile oynanmasadainşallah seninledir bebeğin sağlık ocağında ertesi güne sarkabiliyo kan testi herhangi bi özelde versen de sorun olmaz illa doktorunun olduğu hastane olması önemli değil bir acile git iste beta baktırmak
Canım bence regli gününü bekle tekrar yapNegatif maalesef 1,20
Bu saatten sonra değişmez 1,20 çok düşük ve reglime 4 gün var. Artık çok yoruldum gerçekten geçen sene bu zamanlarda hamileydim tekrar hamile kalmamın bu kadar zor ve yıpratıcı olacağını tahmin etmezdim. Eve geldiğimden beri ağlıyorumCanım bence regli gününü bekle tekrar yap
Seni çok iyi anlıyoruz. bozma moralini daha önce hamile kalmışsın. Yine olur inşallah bol dua sabır1,20 negatif maalesef
klomen dün bitti bugün oluşmamış yumurta dedi Dr, bu satten sonra olur mu sence takip yaptrmişsin bilirsin inşFemara kullandım ben kuzum bugun adetimin 12.Günü adetimin 3.Günü başladım beş gün kullandım gittim yumurta oluşmuş fakat gelışmemişti iki gün arayla tekrar gel dedi gittim ilk 17di iki güm sonra 21 mm olmuş yani bugün yarın çatlatma iğnesi vurulcam
5. gününde yunurtam kaç ml di?Yok canım daha klomen bugün bitiyor.5.gğnğnfdyim.siz klomenin kaçıncı günü yumurtlama gördünüz canım
Ben 11.gün gittim kontrole 19mm idi.5. gününde yunurtam kaç ml di?
Canım beş gün sonra büyümeye başlıyor benim her zaman beş gün sonra tekrar muayeneye git benceklomen dün bitti bugün oluşmamış yumurta dedi Dr, bu satten sonra olur mu sence takip yaptrmişsin bilirsin inş
Ay hadi inşallah canım benim hayırlısı ileVerdi hap kuzum bide folik asit verdi iğne sonra artık şimdilik bunları deniycez
Sıkma canını canım hayırlısı ile rabbim hayırlı zaman nasip etsin hiç ağlama morelini bozma sen yenilme bu duruma sakınNegatif maalesef 1,20
İnşallah canım çok yıpranıyor insan üçüncü iğne bide yeterli son diyorlar eşimde yaptırmak istemediAy hadi inşallah canım benim hayırlısı ile
Ya belki bu ay kendiliğinden olur allahın izniyle zaten kaç aydır kullandın eminim faydası devam edecktirİnşallah canım çok yıpranıyor insan üçüncü iğne bide yeterli son diyorlar eşimde yaptırmak istemedi
Kuzum daha cok erken büyücek yumurtan 10.Günde 21mm di benim5. gününde yunurtam kaç ml di?
İki günde bir takip yapıcakKuzum daha cok erken büyücek yumurtan 10.Günde 21mm di benim
İnşallah çok teşekkür ederim desteğiniz içinSeni çok iyi anlıyoruz. bozma moralini daha önce hamile kalmışsın. Yine olur inşallah bol dua sabır
Çok teşekkür ederimSıkma canını canım hayırlısı ile rabbim hayırlı zaman nasip etsin hiç ağlama morelini bozma sen yenilme bu duruma sakın