- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
Sende durumlar ne kuzum ikinci iğnenmiydi senin birmiİki günde bir takip yapıcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende durumlar ne kuzum ikinci iğnenmiydi senin birmiİki günde bir takip yapıcak
Bugün adetimin 9.günü hareketlenme yok dedi Dr yunurtanda. Senin 10.gün 21 se benimki hiç büyümemiş demek di mi,Kuzum daha cok erken büyücek yumurtan 10.Günde 21mm di benim
Benimde adet bitiminden 9 gün sonra 19 mm boyundaydi canımBugün adetimin 9.günü hareketlenme yok dedi Dr yunurtanda. Senin 10.gün 21 se benimki hiç büyümemiş demek di mi,
Ilaç bittikten 5 gün sonra mı canım?Canım beş gün sonra büyümeye başlıyor benim her zaman beş gün sonra tekrar muayeneye git bence
Şimdi benim adetim 7 gün sürüyor canım adetin 5.gunu başladim klomene 5 gün kullandım bitti.sonra adetin 14.gunu tekrar gittiğimde 15 mm olmuştu.adetin 18.gunu 21 mm olmuştu çatlama iğnesi yapıldı.sen ilacın bittikten sonra ki 5 gün de tekrar muayeneye git canımIlaç bittikten 5 gün sonra mı canım?
Ilaç bittiği gün gittiysen yumurtanın durumu ne idi?
Bana hareketlenme yok dedi.
Bu 5 günde hiç olmayan yumurta çıkarda büyür mü sence?
Merhaba yaptım negatif malesefCanim merhaba tekrar test yaptın mi
1.Di kuzum inşallah bu ay 2.olcak femaraya baslıyorum gene dozunu düşürdü doktor bu ay günde iki kezdi şimdi sabah yarım akşam yarım olcak yarın baslıyorum adetimin 3.günü yarınSende durumlar ne kuzum ikinci iğnenmiydi senin birmi
Hayır kuzum o hiç beli olmaz maximum 10gün geçmeden sakın ümitsizliğe kapılmaBugün adetimin 9.günü hareketlenme yok dedi Dr yunurtanda. Senin 10.gün 21 se benimki hiç büyümemiş demek di mi,
iyi yapmıssın kuzum
İnşallah 2. Olur kuzum1.Di kuzum inşallah bu ay 2.olcak femaraya baslıyorum gene dozunu düşürdü doktor bu ay günde iki kezdi şimdi sabah yarım akşam yarım olcak yarın baslıyorum adetimin 3.günü yarın
Belkide bu ay yumurtlama olmycak bende, 9.gün büyümemiş dedi Dr yumurtan.Ben 11.gün gittim kontrole 19mm idi.
İnşallah canım bakalım hayırlısı olsun inşallahİnşallah 2. Olur kuzum
Kuzum iki günde bile büyebilir ümidini kesme ıkı gün sonra tekrar cagırmadımıBelkide bu ay yumurtlama olmycak bende, 9.gün büyümemiş dedi Dr yumurtan.
Canım senin daha önce benzer olmuş muydu?Kuzum iki günde bile büyebilir ümidini kesme ıkı gün sonra tekrar cagırmadımı
Senin benzer tecrüben oldu mu?Hayır kuzum o hiç beli olmaz maximum 10gün geçmeden sakın ümitsizliğe kapılma
Adette muayeneye gittin birde 14.gün gittin, arada gitmedin 10.günde di mi o zaman yumurtanin boyutu nasıldı bilesin?Şimdi benim adetim 7 gün sürüyor canım adetin 5.gunu başladim klomene 5 gün kullandım bitti.sonra adetin 14.gunu tekrar gittiğimde 15 mm olmuştu.adetin 18.gunu 21 mm olmuştu çatlama iğnesi yapıldı.sen ilacın bittikten sonra ki 5 gün de tekrar muayeneye git canım
Adetin ilk gününden itibaren 9.gün canım benim, bitiminden değil.Benimde adet bitiminden 9 gün sonra 19 mm boyundaydi canım
Klomeni 5 gün içtim 5 gün sonra gittim kuzum 10 gün yani senin adet içinde zaten çok az adet bitiminden en az 10 gün sonra olgunlaşır yumurtaAdetin ilk gününden itibaren 9.gün canım benim, bitiminden değil.
Adetde muayeneye gittin klomen ıçın sonraki muayenen kaç gün sonra idi?
Cnm klomende adetliyken muayeneye gittin, sonra kaçıncı gün çağırmıştı Dr un tekrar?Selam arkadaşlar klomen bende kullandım 5. Gün başladım 2 ay olmadı. Bu ay bıraktım canım sıkıldı. Sizİn klomen kullanırken adetinizde değişiklik oldumu??? Ben kullanmayı bıraktım bu ay ama etkisi devam ediyor galiba
Ilaç biter bitmez gitmedin di mi Dr a?Klomeni 5 gün içtim 5 gün sonra gittim kuzum 10 gün yani senin adet içinde zaten çok az adet bitiminden en az 10 gün sonra olgunlaşır yumurta