Hayırlara vesile olur inşallahEvet ağrım var bulantı ve uyku hali yasiyorum
Yok normal gebelik testleri canımOvulasyon testleri ile mi yapmistiniz
nnn inşallah rabbşm isteyen dileyen herkese nasipppp etsşn tek duam bu bende bu yollardan geçtim hala da destek olmaya çalışıyorum tek duam bu sizler içinSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, iyi dilekleriniz için de teşekkür ederimvallahi regl sancısı mı yerleşme sancısı mı bilmiyorum ama aşağıda bir şeyler olduğu kesin bakalım bu kadar bekledik 2 gün sonra anlaşılır
Vardır bi vakti zamani diyorum artık hayırlısı olsunHayırlara vesile olur inşallah
Ami
nnn inşallah rabbşm isteyen dileyen herkese nasipppp etsşn tek duam bu bende bu yollardan geçtim hala da destek olmaya çalışıyorum tek duam bu sizler için
Canım ben 7.haftamdayım belirtilerim daha yeni başladı oda uyku hali belirtilere pek güvenme biraz psikolojik oluyor ne yazık ki beta yükselmeden belirti çıkmıyorEvet ağrım var bulantı ve uyku hali yasiyorum
Ben daha önceki kimyasal geçirdiğimde istifra ve şiddetli kasik ağrısi ile öğrenmiştim mesela kızımda da hiçbir belirtim olmamıştı farklı olabiliyor uykuya normalde de duskunumCanım ben 7.haftamdayım belirtilerim daha yeni başladı oda uyku hali belirtilere pek güvenme biraz psikolojik oluyor ne yazık ki beta yükselmeden belirti çıkmıyor
Valla öyle kişiden kişiye değişiyor canım haklısınBen daha önceki kimyasal geçirdiğimde istifra ve şiddetli kasik ağrısi ile öğrenmiştim mesela kızımda da hiçbir belirtim olmamıştı farklı olabiliyor uykuya normalde de duskunumbenim icin pek belirti sayilmaz
Canım benim adetlerim çoğu zaman öyle.pkodan dolayıYa kızlar iki gündür peçete ye silince sadece pemke kan gibi değil gibi bir akıntı geliyor ama az silince belli oluyor vücudum sökülmuyormu anlamadım yaşayan varmı hastaneye gidiyorum
Ya kuzum ben de pko yok anlamadım iki gündür az peceteye siliyorum açık pembe geliyor ama belli değil silmesem yani anlamadımCanım benim adetlerim çoğu zaman öyle.pkodan dolayı
Amin canimValla öyle kişiden kişiye değişiyor canım haklısınay güzel sonuçlar olsunda nası olursa olsun
Adet başlangıcı o canım büyük ihtimalleYa kuzum ben de pko yok anlamadım iki gündür az peceteye siliyorum açık pembe geliyor ama belli değil silmesem yani anlamadım
Aynen cankm gelmeye başladı kontrole geldim Allah'tan kis olmamış napicaz dedim ikincide olmadı doktor bende şaşırdım artık beş taneden biri demi olmaz ikiz bekliyordum ben dedi son igneyide deneyelim dedi ama olmuyor yani şaşırdım kaldım artıkAdet başlangıcı o canım büyük ihtimalle
Sebebini söylemiyorlar mi canım.Yani niye tutmuyor Medal yumurta mi kalitesiz veya başka nedenAynen cankm gelmeye başladı kontrole geldim Allah'tan kis olmamış napicaz dedim ikincide olmadı doktor bende şaşırdım artık beş taneden biri demi olmaz ikiz bekliyordum ben dedi son igneyide deneyelim dedi ama olmuyor yani şaşırdım kaldım artık
Yok kuzum nedeni herşey bakıldı hormon testleri eşim bakıldı ama sebep yok son iğne de yaptırmak istemiyorum napicam bilmiyorum artıkSebebini söylemiyorlar mi canım.Yani niye tutmuyor Medal yumurta mi kalitesiz veya başka neden
Bizde sperm testi ve rahim filmine bakacaz.Yok kuzum nedeni herşey bakıldı hormon testleri eşim bakıldı ama sebep yok son iğne de yaptırmak istemiyorum napicam bilmiyorum artık
Kolay canım esimdede yok hsg de çekildim ben oda açık çıktı 5 dakika sürüyorBizde sperm testi ve rahim filmine bakacaz.
Anestezi ile yapayım diyorum doktor dedi ben kendi eşim olsaydı anestezi ile yaptırdımKolay canım esimdede yok hsg de çekildim ben oda açık çıktı 5 dakika sürüyor