- 10 Mart 2022
- 44
- 22
- 33
Bende 17de
12. Gün olmuş olmuyor mu igne günü sayılıyor muBende 17de
13.gün bugün iğne günü hariç12. Gün olmuş olmuyor mu igne günü sayılıyor mu
Sizin kaçıncı denemeniz femara ve ovitrelle ile? Benim ilk ikisinde bu şekilde adet sancım olmamıştı gününden önce. İnşallah güzel sonuçlar alırızEvet aynı durum bende de var şuan ağrılar bulantı şuan okadar kötüyüm ki uzandım bulantim çok fazla ben femera ve ovitrelle igne den sonra ovulasyan yada hiçbir test yapmamıştım bugün yaptım sadece erken değil düz gebelik testi aldim negatif çıktı yani bilmiyorum reglim şubat 3 gösteriyor ben flo dan takip ediyorum unutmamak icin
Merhaba canım inşallah pozitife döner regl günün geciktimi?Herkese merhaba
İğneden sonraki 13.günümdü bugün erken gebelik testi yaptım hiçbir şey çıkmadı. Kan testim 2 gün sonra. Sizce pozitife dönme ihtimali var mı? Bu arada son 1 haftadır resmen regl sancısı cekiyorum ama normalde olacağım gün sancı çekerim birkaç saat sonra da regl olurum. Bu sancılar yerleşmeyle alakalı olabilir mi?
Bugün 30.13.gün bugün iğne günü hariç
Ben martta kullanmıştım femera ancak igne yaptirmamistim 1 nisanda aşırı kaşık ağrısı ve istifra ile acile gitmiştim pozitif çıkmıştı ağrılar normal değil demişlerdi gercektende öyleymiş kimyasal geçirdim daha sonra hiç kalamadım maalesef igne ilk kez uygulandı bu aySizin kaçıncı denemeniz femara ve ovitrelle ile? Benim ilk ikisinde bu şekilde adet sancım olmamıştı gününden önce. İnşallah güzel sonuçlar alırız
Evet ayın otuzuymus bugün çok pardon13.gün bugün iğne günü hariç
Canım kanı çok erken vermişsşn ne yazık ki ben iğnemin 14.günü verdşm kanSelamlar öncelikle hayırlı olsun inşallahbende aynı durumdayım bugün 7. Günüm iğneden sonra beta verdim 11 çıktı ama 2 gün önce 27 çıkmıştı. Umut var mı sence
MerhabaMerhaba canım inşallah pozitife döner regl günün geciktimi?
Bende çarşamba günü yinede kan vermeyi düşünüyorum netlik acisindanMerhabahayır gecikmedi çatlatma iğnesinin 15.gününde kan testi ver dedi doktor
Bencede o zaman bir kan verin net sonuç alırsınızMerhabahayır gecikmedi çatlatma iğnesinin 15.gününde kan testi ver dedi doktor
İnşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınızBugün 30.
Ben martta kullanmıştım femera ancak igne yaptirmamistim 1 nisanda aşırı kaşık ağrısı ve istifra ile acile gitmiştim pozitif çıkmıştı ağrılar normal değil demişlerdi gercektende öyleymiş kimyasal geçirdim daha sonra hiç kalamadım maalesef igne ilk kez uygulandı bu ay
Herkeste aynı belirtiler yaşanmıyor maalesef kii..geç döllenme olabiliyor die yorumlar okudum bilmiyorum böyle birsey olabiliyor muİnşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınızcumartesi sancım arttığında doktoruma sordum yumurtalıklar büyüdüğü için ağrı normal telaş yapma dedi ama bilmiyorum valla
Beklemek zor şeyBencede o zaman bir kan verin net sonuç alırsınız
Insallah canim Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın benim bir kızım var 8 yaşında..ancak 2. Evliliğim eşim bekardi oda muayene oldu onunda sağlık olarak problemi yok ancak 3 yıldır evliyiz ilk yıl korunduk 2 yıldır deniyoruz maalesef ki olmadiİnşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınızcumartesi sancım arttığında doktoruma sordum yumurtalıklar büyüdüğü için ağrı normal telaş yapma dedi ama bilmiyorum valla
Sizde var mı ağrıHerkeste aynı belirtiler yaşanmıyor maalesef kii..geç döllenme olabiliyor die yorumlar okudum bilmiyorum böyle birsey olabiliyor mu
Beklemek zor süreç ben çok iyi bilirim ama işte herşey sabırsan geçiyor küçğk civcivler daha gelmeden bizlere sabırlı olmayı öyle güzel öğretiyor kiBeklemek zor şeysiz hamişsiniz sanırım öyle okudum, hayırlı olsun iğnenin kaçıncı gününde öğrenmiştiniz? Bir de regl olacakmış gibi sancılarınız oldu mu?
Evet ağrım var bulantı ve uyku hali yasiyorumSizde var mı ağrı
Ovulasyon testleri ile mi yapmistinizBeklemek zor süreç ben çok iyi bilirim ama işte herşey sabırsan geçiyor küçğk civcivler daha gelmeden bizlere sabırlı olmayı öyle güzel öğretiyor kiçoook teşekkür ederim ben iğnemin 10günü pozitife döndüm 8.9 negatifti hatta 9.gün bile çok silik bi çizgi varmış şimdi dikkat ediyorum 10.günden sonra pozitifim koyulaştı hiç öyle bi belirtim olmadı sadece bel ağrım vardı regl günün gecikince bir regl sancısı gibi değil evet benziyor ama ama asla aynı değil rabbim yaşatsın sana sa sende farkı ozaman anlarsın birebir aynısı dersem yalan olmuş olur
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, iyi dilekleriniz için de teşekkür ederimBeklemek zor süreç ben çok iyi bilirim ama işte herşey sabırsan geçiyor küçğk civcivler daha gelmeden bizlere sabırlı olmayı öyle güzel öğretiyor kiçoook teşekkür ederim ben iğnemin 10günü pozitife döndüm 8.9 negatifti hatta 9.gün bile çok silik bi çizgi varmış şimdi dikkat ediyorum 10.günden sonra pozitifim koyulaştı hiç öyle bi belirtim olmadı sadece bel ağrım vardı regl günün gecikince bir regl sancısı gibi değil evet benziyor ama ama asla aynı değil rabbim yaşatsın sana sa sende farkı ozaman anlarsın birebir aynısı dersem yalan olmuş olur