Canımmm ilk önce çok teşekkür ederim aminnnn inşallahhhhİnşallah bana da senin gibi uğurlu gelir canım bebeğini sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah.Bir yumurtanm kendiliğinden çatladı geçen hafta önceden fark edemediğimiz dün kendini 20 mm ile gösteren ikinci yumurtam olduğunu gördük doktorda riske atmak istemedi bugün iğnemi oldum hayırlısı ile inşallah sevgililer gününde hayırlı haberler alırım senin gibi
Benim muhtemelen negatifdir değileceğine dair umudum kalmadı inşallah sizin pozitiftirCanım benimde 14.gün bugün.Sabah idrar testi yaptım negatif.Kanda bakmadım
Merhaba canım buralardayım hastanedeydim üçüncü son iğneyi deniyelim diyor olmazsa aşılama dedi ama aşılama düşünmüyorum bilmiyorum napicam sabah başka doktora gitmeyi düşünüyorum bideGirlkiz canım sen nerdesin kayboldun
Niye aşılama düşünmüyorsun kuşumMerhaba canım buralardayım hastanedeydim üçüncü son iğneyi deniyelim diyor olmazsa aşılama dedi ama aşılama düşünmüyorum bilmiyorum napicam sabah başka doktora gitmeyi düşünüyorum bide
Selam kızlar, Buda benim 13.gün sabah testim. 19 aralıkta ovitrelle vuruldum ilk defa. Reglime 4 gün var. Aslında hiç bir belirti yok ümidimde yok ama yarın tekrar yapıcam test ümitsiz gibi değil miValla canım korkunun ecele faydası yok bu ay olmazsa öbür ay olacak ama şimdi gözle görünen birşeyde varsa onada yok denilmezbu sefer ben de aklımla oynuyorum gibi geliyo ben görüyorum yapan görmüyo diye
Canım rengiyle oynadım burada belli oluyor kan mı versen acaba vardır inşallahSelam kızlar, Buda benim 13.gün sabah testim. 19 aralıkta ovitrelle vuruldum ilk defa. Reglime 4 gün var. Aslında hiç bir belirti yok ümidimde yok ama yarın tekrar yapıcam test ümitsiz gibi değil mi
Şuan daha belli olmuş :) o kadar korkuyorum ki kan sonucunda da negatif duymaya. Herkes 14.gün yap demiş forumda son bir gün daha bekleyeyim diyorum eğer yarın ufak da olsa bir belirginleşme olursa direk gidip kan vereyim.Canım rengiyle oynadım burada belli oluyor kan mı versen acaba vardır inşallah
Canım peki kaç dakika içinde çıktıŞuan daha belli olmuş :) o kadar korkuyorum ki kan sonucunda da negatif duymaya. Herkes 14.gün yap demiş forumda son bir gün daha bekleyeyim diyorum eğer yarın ufak da olsa bir belirginleşme olursa direk gidip kan vereyim.
10 dk ı geçmemiştirCanım peki kaç dakika içinde çıktı
Hımm istersen Kan ver kesin sonuç olur kafan rahat eder10 dk ı geçmemiştir
Sağlık ocağında veriliyor mu kan acaba doktorumun olduğu hastane biraz uzakda, sizde durum nedir?Hımm istersen Kan ver kesin sonuç olur kafan rahat eder
Sağlık ocağında veriliyor tabi biraz geç çıkıyor sonuç sadece akşama doğru falanSağlık ocağında veriliyor mu kan acaba doktorumun olduğu hastane biraz uzakda, sizde durum nedir?
Canım bence var çizgin baya belli renk ile oynanmasadaSelam kızlar, Buda benim 13.gün sabah testim. 19 aralıkta ovitrelle vuruldum ilk defa. Reglime 4 gün var. Aslında hiç bir belirti yok ümidimde yok ama yarın tekrar yapıcam test ümitsiz gibi değil mi
13.güne göre gayet belirgin bence bir kan ver canım benim iki gün sonraSelam kızlar, Buda benim 13.gün sabah testim. 19 aralıkta ovitrelle vuruldum ilk defa. Reglime 4 gün var. Aslında hiç bir belirti yok ümidimde yok ama yarın tekrar yapıcam test ümitsiz gibi değil mi
Çok teşekkür ederim inşallahCanım bence var çizgin baya belli renk ile oynanmasadainşallah seninledir bebeğin sağlık ocağında ertesi güne sarkabiliyo kan testi herhangi bi özelde versen de sorun olmaz illa doktorunun olduğu hastane olması önemli değil bir acile git iste beta baktırmak
Güzel haberlerle gel inşallahÇok teşekkür ederim inşallahbirazdan gideceğim sizede haber veririm
Çok teşekkür ederim inşallahCanım bence var çizgin baya belli renk ile oynanmasadainşallah seninledir bebeğin sağlık ocağında ertesi güne sarkabiliyo kan testi herhangi bi özelde versen de sorun olmaz illa doktorunun olduğu hastane olması önemli değil bir acile git iste beta baktırmak
Güzel haberlerle dönelim inşallah13.güne göre gayet belirgin bence bir kan ver canım benim iki gün sonra