Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Anestezi ile yapayım diyorum doktor dedi ben kendi eşim olsaydı anestezi ile yaptırdım
Bilmiyorum valla canım ben normal anestezisiz yaptırdım acımadı pek normaldi bide benim yaptırdığım yerin cihazları falanda eskiydi ama acımadı aynı alttan muayene gibi oldu

Kızlar demin gebelik testi alıp yaptım.Maelsef çıkmadı bişey.Bugün 14.gün.Artık kesinlikle gebe değilim diyiroum.Yarın gidip rahim filmi çeksem sakıncası olur mu.Hazır tatildeyken aradan çıksın istiyorum.Okul açılınca o tempoda zor olur.Perşembe günüde eşim sperm testi verecek

Kızlar demin gebelik testi alıp yaptım.Maelsef çıkmadı bişey.Bugün 14.gün.Artık kesinlikle gebe değilim diyiroum.Yarın gidip rahim filmi çeksem sakıncası olur mu.Hazır tatildeyken aradan çıksın istiyorum.Okul açılınca o tempoda zor olur.Perşembe günüde eşim sperm testi verecek
Rahim testi adet bitiminden 3 gün sonra falan oluyor canım

Sperm testi de erkeğin üç gün ilişkisiz gitmesi gerek

Rahim flimini adetten sonra ki ilk 3-5 gün içinde çekiliyor canım yani ben adet bittikten sonra ki 3 günde yaptırdım anestezi ile çünkü ben alttan muayene olamıyorum çok titriyorum kasılıyorum

Kızlar bende ovitrelle vuruldum 13. Gün yani dün beta hcg baktırdım 1.13 çıktı adetime 4 gün var doktor yükselebilir 4 gün sonra tekrarlayalım dedi aranızda ilk negatif sonra pozitif gören var mı acaba yükselir mi 🥺

Kızlar bende ovitrelle vuruldum 13. Gün yani dün beta hcg baktırdım 1.13 çıktı adetime 4 gün var doktor yükselebilir 4 gün sonra tekrarlayalım dedi aranızda ilk negatif sonra pozitif gören var mı acaba yükselir mi 🥺
Canım benimde 14.gün bugün.Sabah idrar testi yaptım negatif.Kanda bakmadım hiç

Kızlar nerelerdesiniz sesiniz cıkmıyor hiç
Regl oldum bendr tekrar aynı tedavıye devam edicem inşallah bol pozitifli bir ay olur şubat ayı hepimiz için morelimizi bozmadan bol enerjiyle baslıcaz yeni tedaviye 💜💜🌺
Kızlar nerelerdesiniz sesiniz cıkmıyor hiç
Regl oldum bendr tekrar aynı tedavıye devam edicem inşallah bol pozitifli bir ay olur şubat ayı hepimiz için morelimizi bozmadan bol enerjiyle baslıcaz yeni tedaviye 💜💜🌺
Herşey gönlünce olsun canım benim ❤️

Bismillahirrahmanirrahim🤲
Merhaba Canım Güzel ve Güçlü Kadınlarım❤️
Öncelikle hoş geldiniz🥰 Bu topik bu ay size uğur şans ve mucizenizi getirmesi dileğiyle🥰🤲❤️

Evet ben burda toplanan canım güzel kadınların desteği ile femara&ovitrella 2.iğnem de yumurtadan civciv çıkacağını öğrendim 🐣🤰😍❤️

Bu ay da tüm tedavi süreçlerimiz,doktor günlerimiz,ilaçlara hangi gün başladığımız -İğne olduğumuz günler paylaşılacak ve gün ve gün takipte bulunup destek olacağız bu yol hepimizin yolu yolumuz bir yolun sonu Aydınlık☀️Hepimiz güneşi göreceğiz🥰❤️🧿Şimdi tüm enerjimizi toplayıp derin bir nefes alıp BAŞ-LI-YO-RUZ🥰❤️😍 Tüm olumsuz ne negatifleri diğer topiğimiz de bırakıp tüm pozitif enerjimiz ile burda başlıyoruz hayırlı olsun uğurlu olsun🥰❤️🎉🎊
@Butimarr 🤰 , @gulenyuzumsunsen 🤰, @Hayirlisi123 🤲, M Minelsu66 🤲,@zeynepyildiz32 🤲,@ozkaplan 🤲 ,@GizAk
Niyet ettik niyet eyledik Ocak ve Şubat ayında pozitif görmeyi AMİNNNN🥰❤️🤲🙏

Şuraya nası pozitife döndüğüm testlerimi de ekliyorum kızlar gelecek olan arkadaşlarımıza yardımcı olması açısından görüpte umut olacaklara umut olsun🥰😍❤️ iğnemin 7. Güne kadar pozitif 8. Ve 9. Günde negatife dönüp 10.günüm de ne kadar silik çizgiden pozitife döndüğüm fotoğrafları ekliyorjm canım kadınlar umudunuz hiç gitmesin mucize her an gelebilir🥰❤️🙏🐣🧿
OVİTRELLA İĞNE OLACAKLAR DİPNOT:
36.Saatimizi tam ayarlıyoruz gerekirse saatimizi kuruyoruz ve o gün tek değil bir çok değerlendirme yapıyoruz🫣☺️🤪 Yapılacaklar iğne günü paylaşıldığı zaman ip uçları verilecektir🥰❤️😍
Eki Görüntüle 3186430 Eki Görüntüle 3186432 Eki Görüntüle 3186434
Canım testlerinin markalarıni verir misin bende 5.gunden itibaren takip edicem de

Merhaba canım ben artimed yaptım🥰❤️
İnşallah bana da senin gibi uğurlu gelir canım bebeğini sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah.Bir yumurtanm kendiliğinden çatladı geçen hafta önceden fark edemediğimiz dün kendini 20 mm ile gösteren ikinci yumurtam olduğunu gördük doktorda riske atmak istemedi bugün iğnemi oldum hayırlısı ile inşallah sevgililer gününde hayırlı haberler alırım senin gibi

X