Bende klomen veya femara ile devam edeceğim canım şubatta da inşallah inşallah bu sefer olur.bu ilaç bile içime sinmiyor.Hormın sonuçtaBenim ikinci klomen iğne işte kuzum aşılama da direk istemiyorum vücudumuz fazlasıyla ilaç falan hormon aldı bu ayda iğne derse olmadı yaptiricam bilmiyorum napicam artık
Selamlar öncelikle hayırlı olsun inşallahBismillahirrahmanirrahim
Merhaba Canım Güzel ve Güçlü Kadınlarım
Öncelikle hoş geldinizBu topik bu ay size uğur şans ve mucizenizi getirmesi dileğiyle
Evet ben burda toplanan canım güzel kadınların desteği ile femara&ovitrella 2.iğnem de yumurtadan civciv çıkacağını öğrendim
Bu ay da tüm tedavi süreçlerimiz,doktor günlerimiz,ilaçlara hangi gün başladığımız -İğne olduğumuz günler paylaşılacak ve gün ve gün takipte bulunup destek olacağız bu yol hepimizin yolu yolumuz bir yolun sonu AydınlıkHepimiz güneşi göreceğiz Şimdi tüm enerjimizi toplayıp derin bir nefes alıp BAŞ-LI-YO-RUZ Tüm olumsuz ne negatifleri diğer topiğimiz de bırakıp tüm pozitif enerjimiz ile burda başlıyoruz hayırlı olsun uğurlu olsun
@Butimarr, @gulenyuzumsunsen , @Hayirlisi123 , M Minelsu66 ,@zeynepyildiz32 ,@ozkaplan ,@GizAk
Niyet ettik niyet eyledik Ocak ve Şubat ayında pozitif görmeyi AMİNNNN
Şuraya nası pozitife döndüğüm testlerimi de ekliyorum kızlar gelecek olan arkadaşlarımıza yardımcı olması açısından görüpte umut olacaklara umut olsuniğnemin 7. Güne kadar pozitif 8. Ve 9. Günde negatife dönüp 10.günüm de ne kadar silik çizgiden pozitife döndüğüm fotoğrafları ekliyorjm canım kadınlar umudunuz hiç gitmesin mucize her an gelebilir
OVİTRELLA İĞNE OLACAKLAR DİPNOT:
36.Saatimizi tam ayarlıyoruz gerekirse saatimizi kuruyoruz ve o gün tek değil bir çok değerlendirme yapıyoruzYapılacaklar iğne günü paylaşıldığı zaman ip uçları verilecektir
Eki Görüntüle 3186430 Eki Görüntüle 3186432 Eki Görüntüle 3186434
Kuzum valla klomende büyütüyor benim güzel yani yumurtada sıkıntı yok femera daha etkili yumurta içinBende klomen veya femara ile devam edeceğim canım şubatta da inşallah inşallah bu sefer olur.bu ilaç bile içime sinmiyor.Hormın sonuçta
Benimde 19.1 mm olmuştu yumurtam.İşte insan niye tıtmadığını da öğreenilse keşkeKuzum valla klomende büyütüyor benim güzel yani yumurtada sıkıntı yok femera daha etkili yumurta için
Aynen kuzum bilmiyorum ya napcaz senin ikincimiydi iğneBenimde 19.1 mm olmuştu yumurtam.İşte insan niye tıtmadığını da öğreenilse keşke
Canım femara günde 1miydi.Daha iyiymiş
Benim ilkti canım.İnsan ister istemez ilk seferde tutsun bitsin bu stres istiyorAynen kuzum bilmiyorum ya napcaz senin ikincimiydi iğne
Hiç sorma ikinci daha çok üzüyor insanıBenim ilkti canım.İnsan ister istemez ilk seferde tutsun bitsin bu stres istiyor
Canım çok zor biliyorum ama inşallah bi mucize olur.Bazı yorumlara bakıyorum 14.gün negatif 15.gün pozitif gören var idrarda.İmsan hayret ediyor yaHiç sorma ikinci daha çok üzüyor insanı
Aynen canım hayırlısı napalimCanım çok zor biliyorum ama inşallah bi mucize olur.Bazı yorumlara bakıyorum 14.gün negatif 15.gün pozitif gören var idrarda.İmsan hayret ediyor ya
Teşekkür ederim canım benim
tesekkur ederim canim benim insallah birdahaki ay guzel sonuclar aliriz
Merhaba 17 ocakta mi igne oldunuz sizdeHerkese merhaba
İğneden sonraki 13.günümdü bugün erken gebelik testi yaptım hiçbir şey çıkmadı. Kan testim 2 gün sonra. Sizce pozitife dönme ihtimali var mı? Bu arada son 1 haftadır resmen regl sancısı cekiyorum ama normalde olacağım gün sancı çekerim birkaç saat sonra da regl olurum. Bu sancılar yerleşmeyle alakalı olabilir mi?
Merhaba evet, siz de mi?Merhaba 17 ocakta mi igne oldunuz sizde
Bende 17deMerhaba 17 ocakta mi igne oldunuz sizde
Evet aynı durum bende de var şuan ağrılar bulantı şuan okadar kötüyüm ki uzandım bulantim çok fazla ben femera ve ovitrelle igne den sonra ovulasyan yada hiçbir test yapmamıştım bugün yaptım sadece erken değil düz gebelik testi aldim negatif çıktı yani bilmiyorum reglim şubat 3 gösteriyor ben flo dan takip ediyorum unutmamak icinMerhaba evet, siz de mi?