Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Bu sefer femara mu yoksa klomen mi isreyeyim bilemiyorum

Benim ikinci klomen iğne işte kuzum aşılama da direk istemiyorum vücudumuz fazlasıyla ilaç falan hormon aldı bu ayda iğne derse olmadı yaptiricam bilmiyorum napicam artık
Bende klomen veya femara ile devam edeceğim canım şubatta da inşallah inşallah bu sefer olur.bu ilaç bile içime sinmiyor.Hormın sonuçta

Selamlar öncelikle hayırlı olsun inşallah bende aynı durumdayım bugün 7. Günüm iğneden sonra beta verdim 11 çıktı ama 2 gün önce 27 çıkmıştı. Umut var mı sence

Hiç sorma ikinci daha çok üzüyor insanı
Canım çok zor biliyorum ama inşallah bi mucize olur.Bazı yorumlara bakıyorum 14.gün negatif 15.gün pozitif gören var idrarda.İmsan hayret ediyor ya

Herkese merhaba
İğneden sonraki 13.günümdü bugün erken gebelik testi yaptım hiçbir şey çıkmadı. Kan testim 2 gün sonra. Sizce pozitife dönme ihtimali var mı? Bu arada son 1 haftadır resmen regl sancısı cekiyorum ama normalde olacağım gün sancı çekerim birkaç saat sonra da regl olurum. Bu sancılar yerleşmeyle alakalı olabilir mi?

Merhaba 17 ocakta mi igne oldunuz sizde

Merhaba evet, siz de mi?
Evet aynı durum bende de var şuan ağrılar bulantı şuan okadar kötüyüm ki uzandım bulantim çok fazla ben femera ve ovitrelle igne den sonra ovulasyan yada hiçbir test yapmamıştım bugün yaptım sadece erken değil düz gebelik testi aldim negatif çıktı yani bilmiyorum reglim şubat 3 gösteriyor ben flo dan takip ediyorum unutmamak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…