Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Evet aynı durum bende de var şuan ağrılar bulantı şuan okadar kötüyüm ki uzandım bulantim çok fazla ben femera ve ovitrelle igne den sonra ovulasyan yada hiçbir test yapmamıştım bugün yaptım sadece erken değil düz gebelik testi aldim negatif çıktı yani bilmiyorum reglim şubat 3 gösteriyor ben flo dan takip ediyorum unutmamak icin
Sizin kaçıncı denemeniz femara ve ovitrelle ile? Benim ilk ikisinde bu şekilde adet sancım olmamıştı gününden önce. İnşallah güzel sonuçlar alırız

Herkese merhaba🌸
İğneden sonraki 13.günümdü bugün erken gebelik testi yaptım hiçbir şey çıkmadı. Kan testim 2 gün sonra. Sizce pozitife dönme ihtimali var mı? Bu arada son 1 haftadır resmen regl sancısı cekiyorum ama normalde olacağım gün sancı çekerim birkaç saat sonra da regl olurum. Bu sancılar yerleşmeyle alakalı olabilir mi?
Merhaba canım inşallah pozitife döner regl günün geciktimi?

13.gün bugün iğne günü hariç
Bugün 30.
Sizin kaçıncı denemeniz femara ve ovitrelle ile? Benim ilk ikisinde bu şekilde adet sancım olmamıştı gününden önce. İnşallah güzel sonuçlar alırız
Ben martta kullanmıştım femera ancak igne yaptirmamistim 1 nisanda aşırı kaşık ağrısı ve istifra ile acile gitmiştim pozitif çıkmıştı ağrılar normal değil demişlerdi gercektende öyleymiş kimyasal geçirdim daha sonra hiç kalamadım maalesef igne ilk kez uygulandı bu ay

Iyi aksamlar kızlar bugun vajinadan ultrasyonda bakildi sag overda 17mm folikul var dendi adet bitiminden beri ovulasyon yapiyorum dun biraz daha koyulasti bugun yapamadim pcos hastasiyim ultrasyonda görünüyor kan sonuclarim cok yuksek değil suan sag kasigim agriyor bu yumurta catlama belirtisi mi sizce biraz bilgilendirir misiniz?

Selamlar öncelikle hayırlı olsun inşallah 🥰 bende aynı durumdayım bugün 7. Günüm iğneden sonra beta verdim 11 çıktı ama 2 gün önce 27 çıkmıştı. Umut var mı sence
Canım kanı çok erken vermişsşn ne yazık ki ben iğnemin 14.günü verdşm kan

Bugün 30.

Ben martta kullanmıştım femera ancak igne yaptirmamistim 1 nisanda aşırı kaşık ağrısı ve istifra ile acile gitmiştim pozitif çıkmıştı ağrılar normal değil demişlerdi gercektende öyleymiş kimyasal geçirdim daha sonra hiç kalamadım maalesef igne ilk kez uygulandı bu ay
İnşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınız 🙏🏻 cumartesi sancım arttığında doktoruma sordum yumurtalıklar büyüdüğü için ağrı normal telaş yapma dedi ama bilmiyorum valla

İnşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınız 🙏🏻 cumartesi sancım arttığında doktoruma sordum yumurtalıklar büyüdüğü için ağrı normal telaş yapma dedi ama bilmiyorum valla
Herkeste aynı belirtiler yaşanmıyor maalesef kii..geç döllenme olabiliyor die yorumlar okudum bilmiyorum böyle birsey olabiliyor mu

Insallah canim Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın benim bir kızım var 8 yaşında..ancak 2. Evliliğim eşim bekardi oda muayene oldu onunda sağlık olarak problemi yok ancak 3 yıldır evliyiz ilk yıl korunduk 2 yıldır deniyoruz maalesef ki olmadi

Beklemek zor şey 😅 siz hamişsiniz sanırım öyle okudum, hayırlı olsun 🙏🏻 iğnenin kaçıncı gününde öğrenmiştiniz? Bir de regl olacakmış gibi sancılarınız oldu mu?
Beklemek zor süreç ben çok iyi bilirim ama işte herşey sabırsan geçiyor küçğk civcivler daha gelmeden bizlere sabırlı olmayı öyle güzel öğretiyor ki🥰çoook teşekkür ederim❤️ben iğnemin 10günü pozitife döndüm 8.9 negatifti hatta 9.gün bile çok silik bi çizgi varmış şimdi dikkat ediyorum 10.günden sonra pozitifim koyulaştı hiç öyle bi belirtim olmadı sadece bel ağrım vardı regl günün gecikince bir regl sancısı gibi değil evet benziyor ama ama asla aynı değil rabbim yaşatsın sana sa sende farkı ozaman anlarsın birebir aynısı dersem yalan olmuş olur🥰❤️

Beklemek zor süreç ben çok iyi bilirim ama işte herşey sabırsan geçiyor küçğk civcivler daha gelmeden bizlere sabırlı olmayı öyle güzel öğretiyor ki🥰çoook teşekkür ederim❤️ben iğnemin 10günü pozitife döndüm 8.9 negatifti hatta 9.gün bile çok silik bi çizgi varmış şimdi dikkat ediyorum 10.günden sonra pozitifim koyulaştı hiç öyle bi belirtim olmadı sadece bel ağrım vardı regl günün gecikince bir regl sancısı gibi değil evet benziyor ama ama asla aynı değil rabbim yaşatsın sana sa sende farkı ozaman anlarsın birebir aynısı dersem yalan olmuş olur🥰❤️
Ovulasyon testleri ile mi yapmistiniz

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, iyi dilekleriniz için de teşekkür ederim ☺️ vallahi regl sancısı mı yerleşme sancısı mı bilmiyorum ama aşağıda bir şeyler olduğu kesin 😅 bakalım bu kadar bekledik 2 gün sonra anlaşılır ☺️

X