Burdayım kuzum benGelir o durmaz mine falan vardı onlarda yok grupta nerdeki
Yok artıkkKız bunlar grup kurmuşlar sitenin kullanıcı dmein yorum attı ya gruba girmiş hepsini siteden kovmuşorda devam edip burda süreçleri paylaşmadıkları için ay çok güldüm puahahahaah iyi oldu bizde neden kşmsenin sesi çıkmıyo diyoruz kırmızı kart yediler
EvettttYok artıkk
peki bize anlatsan burda yine böyle şeyleri yapacaklar için bilgi olsa
Hayırlısı kuzum ya napalim senin ignemiydi kaçıncıBurdayım kuzum benbende test yaptım negatif kuzum birdahaki aya kısmet Insallah morelini bozma sende
İnsan çok yıkılıyor ama sabredip devam edicez hayırlısı olsun canımBurdayım kuzum benbende test yaptım negatif kuzum birdahaki aya kısmet Insallah morelini bozma sende
Kız benimde haberim yok gruptan filanEvetttt
1.CanımHayırlısı kuzum ya napalim senin ignemiydi kaçıncı
Aynen öyle kuzum ama ilk iğnem diye cok üzülmedim brn vardır bir hayır dedim devam edicrz napalımİnsan çok yıkılıyor ama sabredip devam edicez hayırlısı olsun canım
Öyle canım şansın var enazindan benim ikinciydi napicam bilmiyorumAynen öyle kuzum ama ilk iğnem diye cok üzülmedim brn vardır bir hayır dedim devam edicrz napalım
Seninde şansın var kuzum 3.Şansın varÖyle canım şansın var enazindan benim ikinciydi napicam bilmiyorum
Aynen öyle kuzum ama ilk iğnem diye cok üzülmedim brn vardır bir hayır dedim devam edicrz napalım
Benimde ikinci iğne hayırlısı hepimiz içinÖyle canım şansın var enazindan benim ikinciydi napicam bilmiyorum
Aaa hadi bakalım hayırlısı ne güzel ikizEvet canım 5.haftamda değerim 10240 çıktı kalp atışını duyduğumuz zaman da iki tane beyazlık belirdi doktorum ikiz olabilir bi 10 gün sonra belli olur dedi oda bekliyoruz işte
Daha reglda gelmedi bekliyorum gelsinde yarın hastaneye gıdımSeninde şansın var kuzum 3.Şansın var
Canım doktorum bana 4 5 ay klomen sonra olmazsa aşılama öneriyoruz demişti.Ama ben onu sevemedim bi türlü başka doktora gidecem.adeti bekliyorum.Düşün bana kaç yumurta oluşmuş boyut vs sormama rağmen söylemedi terslediÖyle canım şansın var enazindan benim ikinciydi napicam bilmiyorum
Amin inşallah canımRabbim hepiniz için hayırlısını nasşp etsin inşallah güzel sonuçlar alın hayırlısı ileümit kesmeyin yeter
Benim ikinci klomen iğne işte kuzum aşılama da direk istemiyorum vücudumuz fazlasıyla ilaç falan hormon aldı bu ayda iğne derse olmadı yaptiricam bilmiyorum napicam artıkCanım doktorum bana 4 5 ay klomen sonra olmazsa aşılama öneriyoruz demişti.Ama ben onu sevemedim bi türlü başka doktora gidecem.adeti bekliyorum.Düşün bana kaç yumurta oluşmuş boyut vs sormama rağmen söylemedi tersledi