Sanmıyorum kuzum ya şaştım kaldım testlerde bozuk galiba biliyorsun ay ortasında çizgi vardı şimdi yok olsa cumartesi gece 2 gibi yaptım onda çıkardıAy inşallah vardır ya
Kaçıncı günündü cumartesi gece?Sanmıyorum kuzum ya şaştım kaldım testlerde bozuk galiba biliyorsun ay ortasında çizgi vardı şimdi yok olsa cumartesi gece 2 gibi yaptım onda çıkardı
14. Gündü canimKaçıncı günündü cumartesi gece?
Test şuan böyle ya kuruma çizgisi14. Gündü canim
Test şuan böyle ya kuruma çizgisi
Suyun altına tutsana giderse kuruma oluyo gitmezse gebelik ben öyle yapmıştımTest şuan böyle ya kuruma çizgisi
Aman boşver gelir o şimdi gelir öyle diyorum kendimeAy çıkardı herhalde ya ama regl de olmadın valla çok stres ettirici süreç
Bak gelir gleir deme belkş geleceği yoktuAman boşver gelir o şimdi gelir öyle diyorum kendime
Gelir o durmaz mine falan vardı onlarda yok grupta nerdekiBak gelir gleir deme belkş geleceği yoktu
Hiç bilmiyorum kimsecikler yok vallaGelir o durmaz mine falan vardı onlarda yok grupta nerdeki
Hiç bilmiyorum kimsecikler yok vallagenel olarak negatif olunca herkes bir bir yaprak dökümü oluyo kimsenin sesi soluğu çıkmıyor kimse kimsenşn sürecini veya devamını merak etmiyo yani kısacası herkes başkalarının belirtisi varmı diye sadece soru soru sorup zamanını alıyo
sizin haberiniz yok mu wp grubu kurup oraya taşıdılar insanları sende burada neden kimse yazmıyor diyorsun....
olmadı ama : )
ama gelirler
ahhaaha ay ben saftirij aklım sağol canım ya wp grubu biliyordum ama ben girmemiştim 2 3 kişi var biliyordum sende girdin mi gruba
Ahahahaha nası yaaa nası dağıttınheee bende girdim bir gıybet, bir dedikodu dağıttım orayı geri geldim 3 kişi kaldılar canem
Kız bunlar grup kurmuşlar sitenin kullanıcı dmein yorum attı ya gruba girmiş hepsini siteden kovmuşGelir o durmaz mine falan vardı onlarda yok grupta nerdeki
Bende isterdim ama eşim numara konusunda takıntılı sevmez böyle şeyleri kuzumahhaaha ay ben saftirij aklım sağol canım ya wp grubu biliyordum ama ben girmemiştim 2 3 kişi var biliyordum sende girdin mi gruba
Kız bunlar grup kurmuşlar sitenin kullanıcı dmein yorum attı ya gruba girmiş hepsini siteden kovmuşorda devam edip burda süreçleri paylaşmadıkları için ay çok güldüm puahahahaah iyi oldu bizde neden kşmsenin sesi çıkmıyo diyoruz kırmızı kart yediler
Yok zaten grup kuranlar ceza yiyormuş siteden atılıyormuş canımBende isterdim ama eşim numara konusunda takıntılı sevmez böyle şeyleri kuzum
peki bize anlatsan burda yine böyle şeyleri yapacaklar için bilgi olsatam böyle olmadı ama neyse