İğne gününlemi 10.gün kuzumAnladım canım.Benim bugünde devam ediyor iğne etkisi
İğne ile 11.gün ama ilişki olmadı.iğne günüİğne gününlemi 10.gün kuzum
Evet hemen çıktı düne göre daha silikleştiZaten saymamak daha iyiymiş canım sen yarında yap bakalm nolcak çizgi hemen mi cıktı
Canım sende yapsaydın keike testZaten saymamak daha iyiymiş canım sen yarında yap bakalm nolcak çizgi hemen mi cıktı
Canım ben pazartesiye kadar beklicem adetiö gelmezse yapıcam dayanabılırsem tabiCanım sende yapsaydın keike test
Kaçıncı günün seninCanım ben pazartesiye kadar beklicem adetiö gelmezse yapıcam dayanabılırsem tabi
13canımKaçıncı günün senin
Canım o zaman gebelik varsa artarak devam edecek koyuluk yarın.yoksa zaten hiç çizgi çıkmaz demiCanım günaydın benim 8.9.gün dönmüştü negatife ama şimdi yine bakıyoeum 9.günde çok öok azda olsa hayali bi çizgi var bak görüntüleri bu şekildeydiEki Görüntüle 3198066
Keisnlikle bence öyle bende 1 günlük negatif olmuş hemen pozitife dönmüş şimdi baktıkça daha iyi anlıyorumCanım o zaman gebelik varsa artarak devam edecek koyuluk yarın.yoksa zaten hiç çizgi çıkmaz demi
Yok kuzum onun 10.gun negatiftiAnladım canım.Benim bugünde devam ediyor iğne etkisi
Kuzum seninde ayakların üşüyor muyduKeisnlikle bence öyle bende 1 günlük negatif olmuş hemen pozitife dönmüş şimdi baktıkça daha iyi anlıyorum
Yok canım benm hiç öyle belirtilerim yok sende neden bu kadar çok belirti oldu ya? Acaba geçen iğnende kimyasal olduğu için mi acaba?Kuzum seninde ayakların üşüyor muydu
Canım iğne olmuşmuydun sen?Kızlar adetime 5 gün var ovülasyon bu sekilde cikiyo 3 gündür yapiyorum ovulasyonu bugun daha da belirgin cikiyo bu normal mi
Kuzum vallah çok değişik bu ay anlam veremedim kiYok canım benm hiç öyle belirtilerim yok sende neden bu kadar çok belirti oldu ya? Acaba geçen iğnende kimyasal olduğu için mi acaba?
Evet bana da değişik geldi çünkü canımKuzum vallah çok değişik bu ay anlam veremedim ki
Kuzum soguk aldım ama halada geçmedi. Bir haftadır sürekli böyle halsizimEvet bana da değişik geldi çünkü canım
Dikkkat et kendine canım vallaKuzum soguk aldım ama halada geçmedi. Bir haftadır sürekli böyle halsizim