O ilk efektli olan 2 dakika içindeTabikidee var kaç dkda cıktı canım
Flash yok ediyor çizgiyiKız sunu flashlı cekmee
Aynı zamanda çekmiştim saat 5 gibi yaptım bu testiBirdaha net bir halde hatta kapagı acıpta atarmısın canım
Hayalet çizgi var canım hatta regl daha cok var yumurtlamadan kaç gün geçti pekiAynı zamanda çekmiştim saat 5 gibi yaptım bu testi
Canım sende de varAynı zamanda çekmiştim saat 5 gibi yaptım bu testi
Yok var yani ben delirmedim herhalde flash olsuğu için gidiyo renk onu da biliyorum ilk dkkada çektiğinde de var bundadaO ilk efektli olan 2 dakika içinde
Yok var yani ben delirmedim herhalde flash olsuğu için gidiyo renk onu da biliyorum ilk dkkada çektiğinde de var bundada
O testin çizgisi olmasınHayalet çizgi var canım hatta regl daha cok var yumurtlamadan kaç gün geçti peki
İnşAllah vardır bu testlere de güvenemiyorum kiCanım sende de var
Evwtt bendeeeBak tam bu siyah noktaların oralarda testinde yuvarlak çıkıntılarının olduğu yerde görüyorum yaniEki Görüntüle 3197958
İnşallah koyulaşır canım ama sanmıyorum ya testler den kaynaklı bence hayırlısı diyelim âdeti bekliyim en iyisiEvwtt bendeee
Kaç gun var senin canımİnşallah koyulaşır canım ama sanmıyorum ya testler den kaynaklı bence hayırlısı diyelim âdeti bekliyim en iyisi
İnşallah yanılmayız yarında yap yarın kaçıncı gün?İnşallah koyulaşır canım ama sanmıyorum ya testler den kaynaklı bence hayırlısı diyelim âdeti bekliyim en iyisi
Bak sen bide idrarı cok damlatmıssın hep kırmızılık dagılmısİnşallah koyulaşır canım ama sanmıyorum ya testler den kaynaklı bence hayırlısı diyelim âdeti bekliyim en iyisi
Canım geçen ay 1 ocakta oldum bu ayda büyük ihtimalle 30 una kadar olurumKaç gun var senin canım
Benle aynı yarın 13.Günİnşallah yanılmayız yarında yap yarın kaçıncı gün?
Adst günlerimizde yakın bende 2 ocakta oldum dün adet günümdü benimCanım geçen ay 1 ocakta oldum bu ayda büyük ihtimalle 30 una kadar olurum