Ee kuzum nasıl dün oluyor kiAdst günlerimizde yakın bende 2 ocakta oldum dün adet günümdü benim
Valla yedik kafayı adetim 1 ocaktaydi canım işte genelde 28 günde 29 günde olurumkızlar belirti varmı hiç göğüs ucu acıması, kasık bel ağrısı kafayı yedik olduk iyice
Anladım hayırlısı canım napalim senin geçmiş günün bak ne güzelCanım ben 30 günde degıl daha kısa zamanda regl oluyorum
beklicem pazartesiyi canımAnladım hayırlısı canım napalim senin geçmiş günün bak ne güzel
Bel agrım var benim canım kuyruk sokumum agrıyor bide otururken yastık koyma ihtiyacı hissediyorum bıde akıntı o kadarkızlar belirti varmı hiç göğüs ucu acıması, kasık bel ağrısı kafayı yedik olduk iyice
İnşallah olur canım belirtin var benim üç gün falan ağrım çöktü bacaklarım kasıklarım bugün okadar değil bugün sadece arada gobegimde sızlama acı hissettimBel agrım var benim canım kuyruk sokumum agrıyor bide otururken yastık koyma ihtiyacı hissediyorum bıde akıntı o kadar
O bendede var kuzum alt karnımda arada batma hissi belim ve kuyruk sokumumda ağrı var bideİnşallah olur canım belirtin var benim üç gün falan ağrım çöktü bacaklarım kasıklarım bugün okadar değil bugün sadece arada gobegimde sızlama acı hissettim
İnşallah canım hepimize nasip etsin Allah'ım
İnşallah vallaaaa canlarım yarın hayırlı haberlere inşallah testlerinizi bekliyorum sabaha
Anladım canım.Benim bugünde devam ediyor iğne etkisi