Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

kızlar belirti varmı hiç göğüs ucu acıması, kasık bel ağrısı kafayı yedik olduk iyice

Bel agrım var benim canım kuyruk sokumum agrıyor bide otururken yastık koyma ihtiyacı hissediyorum bıde akıntı o kadar
İnşallah olur canım belirtin var benim üç gün falan ağrım çöktü bacaklarım kasıklarım bugün okadar değil bugün sadece arada gobegimde sızlama acı hissettim

İnşallah olur canım belirtin var benim üç gün falan ağrım çöktü bacaklarım kasıklarım bugün okadar değil bugün sadece arada gobegimde sızlama acı hissettim
O bendede var kuzum alt karnımda arada batma hissi belim ve kuyruk sokumumda ağrı var bide

Kızlar elimde ovülasyon testleri vardı iki tane yaptım ikisinde de cift cizgi oldu yumurtlama catlama doneminde değilim hamile olabilme ihtimali var mı bu durumda

Günaydın güzel kızlar Ben demin test yaptım iğne etkisi geçmiş nihayet

Eklentiler

• E4892650-0BF7-4CAC-A60F-4AE5A782D73E.jpeg
    113,4 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar iğne etkisi hala geçmemiş ben açıp baktım size de atayım bugün 10.gün tam geçmesi gerekirdi.İdrardan anlıyorum çünkü önceden çok yoğun parlak sarıydı.Şimdi artık eskisi gibi.Sokdaki bugün sağdaki dün yapıldı

Eklentiler

• 8FC98480-7CE5-4D29-A6A9-410B53FF234C.jpeg
    108,8 KB · Görüntüleme: 29
  • 10390659-D7B4-43DC-BED3-561A0E6A993C.jpeg
    83,9 KB · Görüntüleme: 27
D Dgnmasal canım senin tam olarak kaçıncı gün hiç çizgi çıkmadı.hani hayalet bile olsa çıkmadığı kaçıncı gündü hatırlıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…