Evet cnm 10.gün iğneninCanım iğne olmuşmuydun sen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm 10.gün iğneninCanım iğne olmuşmuydun sen?
Ovülasyon pek bilmiyorum ben ama iğnede doğru sonuç gösterir mi pek şüpheli bi gebelik testi alsan daha doğru sonuç alırsın belki canımEvet cnm 10.gün iğnenin
Canım ne kadar koyuydu pik çıktı mı ben de öyle olmuştu da ondan soruyorumKızlar elimde ovülasyon testleri vardı iki tane yaptım ikisinde de cift cizgi oldu yumurtlama catlama doneminde değilim hamile olabilme ihtimali var mı bu durumda
Kan vercem birazdan ya az cok belli olur heralde artkOvülasyon pek bilmiyorum ben ama iğnede doğru sonuç gösterir mi pek şüpheli bi gebelik testi alsan daha doğru sonuç alırsın belki canım
Onceki iki gun yaptiklarim hafif silikti bugun iyice belirginlesti yumurtlama döneminde değilim nasil çıkıyo ona anlam veremedimCanım ne kadar koyuydu pik çıktı mı ben de öyle olmuştu da ondan soruyorum
10.gün biraz erken ama canım kan vermek için sankşKan vercem birazdan ya az cok belli olur heralde artk
Canım gebelik yaptın mı.iğne etkisi devam ediyor muhtemelenKızlar adetime 5 gün var ovülasyon bu sekilde cikiyo 3 gündür yapiyorum ovulasyonu bugun daha da belirgin cikiyo bu normal mi
Yapcam hem kan vercem hem test yapcam canm bakalm artkCanım gebelik yaptın mı.iğne etkisi devam ediyor muhtemelen
Kanı verdin mi bugün.bende 10.gündeyim iğnenin.Yapcam hem kan vercem hem test yapcam canm bakalm artk
İnşallah kuzum sende dikkat etDikkkat et kendine canım valla
Cnm gebelik yapmadim ovulasyonda cikti bu sekildeCanım gebelik yaptın mı.iğne etkisi devam ediyor muhtemelen
Biliyorum canım.Gebelik testi de bi yap istersen diyeCnm gebelik yapmadim ovulasyonda cikti bu sekilde
Canım t1 bölgesinde mi çizgi yoksa ben mi yanlış gördüm?Kızlar ben bu testi yeni aldım yeni çıkartmış prodoctor markası siliklik var mı görüyor musunuz? Ben canlıda daha net görüyorum ama telefona yansımıyor, hem fitreli attım hem fitresiz
Evet t1 de görüyorum bende bu testi de yeni aldım prodoctor yeni çıkartmış en başlarda t3e kadar çıktı sonra t1 daha net göründü kuruma çizgisi olsa hepsi görünmezmiydi?Canım t1 bölgesinde mi çizgi yoksa ben mi yanlış gördüm?
Cnm bu da gebelik testim belli aslnda ama ilac etkisi de olabilir daha bakalm hafta sonu testlere devam böyle giderse pazartesi kan veririm artkBiliyorum canım.Gebelik testi de bi yap istersen diy
Vermedim ya kalbimle aklım arasında kaldım geçen ay 8.gününde 6.57 çıkmıştı hcg dedim.yine boşuna ümitlenirim pazartesiye kadar testlere devam evde bakalm sen test yaptn mi bugunKanı verdin mi bugün.bende 10.gündeyim iğnenin.
Canım inşallah böyle devam eder ederse gebesindir 11. 12.günde çıkaraayarın ve öbür gün de belli olur allahın izniyle yarında testini yapmaya devam etCnm bu da gebelik testim belli aslnda ama ilac etkisi de olabilir daha bakalm hafta sonu testlere devam böyle giderse pazartesi kan veririm artk
Senin iğneyle birlikte 10.gün mü.net bayağı seninCnm bu da gebelik testim belli aslnda ama ilac etkisi de olabilir daha bakalm hafta sonu testlere devam böyle giderse pazartesi kan veririm artk
Evet ben attım sabah bakabilirsin burayaVermedim ya kalbimle aklım arasında kaldım geçen ay 8.gününde 6.57 çıkmıştı hcg dedim.yine boşuna ümitlenirim pazartesiye kadar testlere devam evde bakalm sen test yaptn mi bugun