Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Kızlar adetime 5 gün var ovülasyon bu sekilde cikiyo 3 gündür yapiyorum ovulasyonu bugun daha da belirgin cikiyo bu normal mi
Canım gebelik yaptın mı.iğne etkisi devam ediyor muhtemelen

Kızlar ben bu testi yeni aldım yeni çıkartmış prodoctor markası siliklik var mı görüyor musunuz? Ben canlıda daha net görüyorum ama telefona yansımıyor, hem fitreli attım hem fitresiz

Eklentiler

• Screenshot_20230127_154321_com.android.gallery3d.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20230127_154307_com.android.gallery3d.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar ben bu testi yeni aldım yeni çıkartmış prodoctor markası siliklik var mı görüyor musunuz? Ben canlıda daha net görüyorum ama telefona yansımıyor, hem fitreli attım hem fitresiz
Canım t1 bölgesinde mi çizgi yoksa ben mi yanlış gördüm?

Canım t1 bölgesinde mi çizgi yoksa ben mi yanlış gördüm?
Evet t1 de görüyorum bende bu testi de yeni aldım prodoctor yeni çıkartmış en başlarda t3e kadar çıktı sonra t1 daha net göründü kuruma çizgisi olsa hepsi görünmezmiydi?

Cnm bu da gebelik testim belli aslnda ama ilac etkisi de olabilir daha bakalm hafta sonu testlere devam böyle giderse pazartesi kan veririm artk
Canım inşallah böyle devam eder ederse gebesindir 11. 12.günde çıkaraayarın ve öbür gün de belli olur allahın izniyle yarında testini yapmaya devam et

Vermedim ya kalbimle aklım arasında kaldım geçen ay 8.gününde 6.57 çıkmıştı hcg dedim.yine boşuna ümitlenirim pazartesiye kadar testlere devam evde bakalm sen test yaptn mi bugun
Evet ben attım sabah bakabilirsin buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…