Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Onceki iki gun yaptiklarim hafif silikti bugun iyice belirginlesti yumurtlama döneminde değilim nasil çıkıyo ona anlam veremedim
Ya ben gebelik hiç yapmamıştım düne kadar ovülasyon da salı günü pik görmüştüm çok koyu çıkmıştı perş sabahı de gebelik testinde pozitif çıktı iğnenin 14. Günüydü perş

Test yapmadım kuzum ya reglimi bekliyorum napim sen nasılsın
Dur o suratını asma hemen rabbim büyük ne zaman ne olcağı belli olmaz tamam mı bak çizgin var onun bi koyulaşması lazım sen stres etme sakıniyiyim bende çok şükür sizler iyi oldukça

Dur o suratını asma hemen rabbim büyük ne zaman ne olcağı belli olmaz tamam mı bak çizgin var onun bi koyulaşması lazım sen stres etme sakıniyiyim bende çok şükür sizler iyi oldukça
Bilmiyorum valla canım ya evde test olsa yapardım da yok eşimde kızıyor almaya gitmadi bekliyorum öyle

Bilmiyorum valla canım ya evde test olsa yapardım da yok eşimde kızıyor almaya gitmadi bekliyorum öyle
Ahahah aynı benim eşim gçeen ay nası deli olmuştuk yine yaben şimdi bi çekmece yaptım tüm negatifler falan yalancı pozitifler bir kutu hazırlıcam elim de dalga geçip duruyo bunlara verdiiğimiz parayla oooo diye

Valla hiç sorma aylardır 50 tane olmuştur sakliyordum kızıyordu çöpe attı geçen gün delirdin sen diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…