Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Canım kozlar size acil bir soruyla geldim bu sefer aranızda normal zamanda ya da 18/21. Gün arasında progesteron baktıran varmı baktıran varsa değeriniz kaçtı canlar
Kaç çıktı sonucunuz.Ben baktirmistim iki kere 5 yumurtam vardı ilk 24 sonraki ay 30 çıkmıştı ama gebelik oluşmadı

Kizlar merhaba iğnenin 8. Günü bugün çok kötüyüm ağzımda değişik bir tad var sırtım çok agiriyr aniden kaşığımda batmalar oluyor. Ve ayağım çekiliyor çok kötüyüm yani

Kizlar merhaba iğnenin 8. Günü bugün çok kötüyüm ağzımda değişik bir tad var sırtım çok agiriyr aniden kaşığımda batmalar oluyor. Ve ayağım çekiliyor çok kötüyüm yani
Canım normal iğne etkisi hepsi.Belirti olarak sayma sakın

Canım benim 8.senin 7.güm olması lazım en benden birgün sonra yaptın

Kızlar selam iğnenin 8 aşılamanın 6. Günü dün yaptığım test daha silikti bugün böyle sizce igne etkisi mi yoksa bi pozitiflik söz konusu olabilir mi

Eklentiler

• 20230125_141804.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar selam iğnenin 8 aşılamanın 6. Günü dün yaptığım test daha silikti bugün böyle sizce igne etkisi mi yoksa bi pozitiflik söz konusu olabilir mi
Canim iğne etkisi 10 gün sonra bazılarında 14 günü bulur ama aşılamayı bilmiyorum ama bence erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…