Testin markası ne canım
Sabah akşam verdi. Sabah ilk denemeyi yaptım orda kalacak gitmicek diye korktumEvet fitiller öyle oluyo birde gece al mutlaka yatarken özellikle ayağa kalkma yani
Banada ilkinde sadece klomen vermişti bu ay takviyeler arttı. Hayırlısı olsun hepimiz içinhayırlara vesile olsun inşallah canım. inşallah bunda olur ben sadece klomen kullandım bu ay olmazsa nasıl bişey uygular doktor bilmiyorum
Dün benim gördüğüm gerçekten neydi
Kuzummmm herşey güzel olacak olsun 2.iğnen de pozitif olacak zaten öyle konuşmuştuk kendimizi öyle odakladık 1.de olsaydı süpriz olacaktı sakın canını sıkma
Canım özele bakabilir misin sana mesaj yazdımDün benim gördüğüm gerçekten neydi
Kaç çıktı sonucunuz.Ben baktirmistim iki kere 5 yumurtam vardı ilk 24 sonraki ay 30 çıkmıştı ama gebelik oluşmadıCanım kozlar size acil bir soruyla geldim bu sefer aranızda normal zamanda ya da 18/21. Gün arasında progesteron baktıran varmı baktıran varsa değeriniz kaçtı canlar
Canım normal iğne etkisi hepsi.Belirti olarak sayma sakınKizlar merhaba iğnenin 8. Günü bugün çok kötüyüm ağzımda değişik bir tad var sırtım çok agiriyr aniden kaşığımda batmalar oluyor. Ve ayağım çekiliyor çok kötüyüm yani
Canım benim 8.senin 7.güm olması lazım en benden birgün sonra yaptınKizlar merhaba iğnenin 8. Günü bugün çok kötüyüm ağzımda değişik bir tad var sırtım çok agiriyr aniden kaşığımda batmalar oluyor. Ve ayağım çekiliyor çok kötüyüm yani
Kuzum ben iğne günümü sayıyorum çünkü ben iğne günü birliktelik yaşadımCanım benim 8.senin 7.güm olması lazım en benden birgün sonra yaptın
Yok ya belirti olarak saymıyorum adet olacam diye soyledinCanım normal iğne etkisi hepsi.Belirti olarak sayma sakın
Yok bebeğim sıkmıcam zaten dedimya dün sanada daha yolun basındayım yanı olana kadar devam❤❤Kuzummmm herşey güzel olacak olsun 2.iğnen de pozitif olacak zaten öyle konuşmuştuk kendimizi öyle odakladık 1.de olsaydı süpriz olacaktı sakın canını sıkma❤
Fortune diye bir marka kuzumTestin markası ne canım
Canim iğne etkisi 10 gün sonra bazılarında 14 günü bulur ama aşılamayı bilmiyorum ama bence erkenKızlar selam iğnenin 8 aşılamanın 6. Günü dün yaptığım test daha silikti bugün böyle sizce igne etkisi mi yoksa bi pozitiflik söz konusu olabilir mi