Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

selam kızlar nasılsınız,
Yarın sabah çatlatma iğnesi yaptırcam 2.kez

Doktor bu sefer estrofem ve progestan fitil de verdi. Kullandınız mı hiç 🤔

Bu ay klomen değil letrol kullandım yine 1 yumurta büyümüş hayırlısı bakalım 🤗

D Dgnmasal Y yagmurrtr O ozkaplan
zeynepyildiz32 zeynepyildiz32
M Minelsu66
@ayisigi-28
@Aycee09 A Arelikooo @kendimeinanamiyorum
Canım bende estroferm ve progestron hap kullandım rahim inceliğim vardı benim ve östrojen azlığı o sebepten kullanıyodum

Canım yarın çatlatma iğnesi olucam da doktor yarın ilişki olmasın perşembe akşamı olsun dedi.
Sence bu akşam ilişki olmalı mı ?
Bence bu akşam ilişki olabilir ben öyle yapmıştım
Sen zaten iğneyi yarın olacaksın 36 saat bekliceksin bence bugünü değerlendirip yarını es geçip çatladığı gün ise daha fazla değerlendirme yap tabi ama yine de sen bilirsin bugün değerlendirme yaparsan 1 kere yap hemen ayağa duşa tuvalete girme ayaklarınıda kaldır😅❤️

selam kızlar nasılsınız,

M Minelsu66
@ayisigi-28
Kuzum hayırlı olsun öncelikle bu akşam birlikte olsan dahi sperm 24 saat canlı kalıyor bize hep 2 3 dediler ya öyle birsey yok onun için sen karar ver bebegim

Canım ben estrofem değil ama progestan fitil kullandim catlamadan sonra vermişti âdet olana kadar kullanmıştım
Canım bende estroferm ve progestron hap kullandım rahim inceliğim vardı benim ve östrojen azlığı o sebepten kullanıyodum
Bence bu akşam ilişki olabilir ben öyle yapmıştım
Sen zaten iğneyi yarın olacaksın 36 saat bekliceksin bence bugünü değerlendirip yarını es geçip çatladığı gün ise daha fazla değerlendirme yap tabi ama yine de sen bilirsin bugün değerlendirme yaparsan 1 kere yap hemen ayağa duşa tuvalete girme ayaklarınıda kaldır😅❤️
Kuzum hayırlı olsun öncelikle bu akşam birlikte olsan dahi sperm 24 saat canlı kalıyor bize hep 2 3 dediler ya öyle birsey yok onun için sen karar ver bebegim
Ben vajinal fitil hiç kullanmadım biraz gerildim ya nasıl olacak 😅
Bu sefer dediğin gibi yapıcam bende canım D Dgnmasal iğneden sonraki 2-3 günü iyi değerlendiricem inşallah

Sağolun yorumlar için 😍

selam kızlar nasılsınız,

M Minelsu66
@ayisigi-28
hayırlara vesile olsun inşallah canım. inşallah bunda olur ben sadece klomen kullandım bu ay olmazsa nasıl bişey uygular doktor bilmiyorum 🤷‍♂️

Canım kozlar size acil bir soruyla geldim bu sefer aranızda normal zamanda ya da 18/21. Gün arasında progesteron baktıran varmı baktıran varsa değeriniz kaçtı canlar 🫶🏻

Vallah kuzum hamd olsun iyiyim sen nasılsın. Her yerimde sivilce çıktı karnim cok agiriyor ve aşırı gaz var iğnenin 8.gunune girdim buranın saatine gore
Canım valla benimde 2.şğnemde aşırı bir sivilcelenme olmuştu yüzümde öyle böyle değil ama gaz falan yoktu az kalmış çoğu bitti rabbim hayırlı haberlerinş duyurmayı nasip etsin dualarım seninle🥰❤️🐣

Canım valla benimde 2.şğnemde aşırı bir sivilcelenme olmuştu yüzümde öyle böyle değil ama gaz falan yoktu az kalmış çoğu bitti rabbim hayırlı haberlerinş duyurmayı nasip etsin dualarım seninle🥰❤️🐣
Ya kuzum burnumda bile 3 tane çıkmış o derece düşün inşallah kuzum sağol y

Günaydın kızlarr yaptım negatif olmadı yani sağlık olsun yapıcak birşey düne kadar iğne etkisindeymişim demekki🤷inşallah sizler olumlu sonuç alırsınız

X