2 gün sonra tekrarlarım olmadı testi bakalm hayırlısı :)Canim iğne etkisi 10 gün sonra bazılarında 14 günü bulur ama aşılamayı bilmiyorum ama bence erken
Hepimizin hakkında hayırlısı canım2 gün sonra tekrarlarım olmadı testi bakalm hayırlısı :)
Canım bende aşılama ile ilgili bir bilgim olmadığı için yanlış bir bilgi vermek istememKızlar selam iğnenin 8 aşılamanın 6. Günü dün yaptığım test daha silikti bugün böyle sizce igne etkisi mi yoksa bi pozitiflik söz konusu olabilir mi
Daha test yapmadiiim 11 gün olduCanım bende aşılama ile ilgili bir bilgim olmadığı için yanlış bir bilgi vermek istemem
Sen iyi sabrettin bu ay bebeğimDaha test yapmadiiim 11 gün oldu
Hiç sorma insan korkuyor ya bu ay da olmazsa başka iğne tedavisi varmı bilmiyorum kiSen iyi sabrettin bu ay bebeğim
Var var canım 3 hak diye biliyorum ben korkma olacak allahın izni ile 11. Günün az kaldı ya ne zaman yapmayı planlıyosunHiç sorma insan korkuyor ya bu ay da olmazsa başka iğne tedavisi varmı bilmiyorum ki
Evde test yok canım ya esimede al demedim kızar diye onunda morali çok bozuldu bu süreçteVar var canım 3 hak diye biliyorum ben korkma olacak allahın izni ile 11. Günün az kaldı ya ne zaman yapmayı planlıyosun
Vallahi öyle oluyo çok iyi anlıyorum ama 2. İğne daha erkili inşallah olmuştur vallahi çok dua ediyorumEvde test yok canım ya esimede al demedim kızar diye onunda morali çok bozuldu bu süreçte
İnşallah canım hamilesin sen banada bol bol etVallahi öyle oluyo çok iyi anlıyorum ama 2. İğne daha erkili inşallah olmuştur vallahi çok dua ediyorum
Ediyorum vallahi canım benim hepiniz dualarımdasınızİnşallah canım hamilesin sen banada bol bol et
bekleyebilirsen 20. güne kadar beklemeye çalış canımDaha test yapmadiiim 11 gün oldu
Oyy maşallah darısı başımızaa olsun inşallah aminnniğnenin 20. gününden selam kızlarrr biz geldikEki Görüntüle 3197276
inşallah kuzucuğum çok zorlu yıpratıcı bir süreç rabbim hepinizin yüzünü güldürsün çok dua ediyorumOyy maşallah darısı başımızaa olsun inşallah aminnn
Aminn aminn valla ismim Gamze dualarınıza talibiminşallah kuzucuğum çok zorlu yıpratıcı bir süreç rabbim hepinizin yüzünü güldürsün çok dua ediyorum
Maşallahhh canım biliyosun ne kadar sevindiğimi bir kez de burdan tebrik ediyorum tekrardan şimdi sırada kan variğnenin 20. gününden selam kızlarrr biz geldikEki Görüntüle 3197276
Aminnnn canım darısı sizlere yol uzun yol yorucu ama yolun sonu güzel yolun sonu çiçek hep bunu düşğnmek gerekiyor çekilen tüm sıkıntıya acıya değiyor sonra unutuyorsun yaşadığın herşeyiOyy maşallah darısı başımızaa olsun inşallah aminnn
Süperrrrrrriğnenin 20. gününden selam kızlarrr biz geldikEki Görüntüle 3197276
Kan verdin mi hiç canımiğnenin 20. gününden selam kızlarrr biz geldikEki Görüntüle 3197276