Canım bende estroferm ve progestron hap kullandım rahim inceliğim vardı benim ve östrojen azlığı o sebepten kullanıyodumselam kızlar nasılsınız,
Yarın sabah çatlatma iğnesi yaptırcam 2.kez
Doktor bu sefer estrofem ve progestan fitil de verdi. Kullandınız mı hiç
Bu ay klomen değil letrol kullandım yine 1 yumurta büyümüş hayırlısı bakalım
D Dgnmasal Y yagmurrtr O ozkaplan
zeynepyildiz32
M Minelsu66
@ayisigi-28
@Aycee09 A Arelikooo @kendimeinanamiyorum
Bence bu akşam ilişki olabilir ben öyle yapmıştımCanım yarın çatlatma iğnesi olucam da doktor yarın ilişki olmasın perşembe akşamı olsun dedi.
Sence bu akşam ilişki olmalı mı ?
Kuzum hayırlı olsun öncelikle bu akşam birlikte olsan dahi sperm 24 saat canlı kalıyor bize hep 2 3 dediler ya öyle birsey yok onun için sen karar ver bebegimselam kızlar nasılsınız,
zeynepyildiz32
M Minelsu66
@ayisigi-28
Canım ben estrofem değil ama progestan fitil kullandim catlamadan sonra vermişti âdet olana kadar kullanmıştım
Canım bende estroferm ve progestron hap kullandım rahim inceliğim vardı benim ve östrojen azlığı o sebepten kullanıyodum
Bence bu akşam ilişki olabilir ben öyle yapmıştım
Sen zaten iğneyi yarın olacaksın 36 saat bekliceksin bence bugünü değerlendirip yarını es geçip çatladığı gün ise daha fazla değerlendirme yap tabi ama yine de sen bilirsin bugün değerlendirme yaparsan 1 kere yap hemen ayağa duşa tuvalete girme ayaklarınıda kaldır
Ben vajinal fitil hiç kullanmadım biraz gerildim ya nasıl olacakKuzum hayırlı olsun öncelikle bu akşam birlikte olsan dahi sperm 24 saat canlı kalıyor bize hep 2 3 dediler ya öyle birsey yok onun için sen karar ver bebegim
Kendi içeri doğru hemen gider diyor ama korkuyorumBenim vajşnal değildi haptı her ikisiderica ederiz canım
Evet fitiller öyle oluyo birde gece al mutlaka yatarken özellikle ayağa kalkma yaniKendi içeri doğru hemen gider diyor ama korkuyorum
hayırlara vesile olsun inşallah canım. inşallah bunda olur ben sadece klomen kullandım bu ay olmazsa nasıl bişey uygular doktor bilmiyorumselam kızlar nasılsınız,
zeynepyildiz32
M Minelsu66
@ayisigi-28
Kullan canısııı faydaları var zararları yokselam kızlar nasılsınız,
zeynepyildiz32
M Minelsu66
@ayisigi-28
Vallah kuzum hamd olsun iyiyim sen nasılsın. Her yerimde sivilce çıktı karnim cok agiriyor ve aşırı gaz var iğnenin 8.gunune girdim buranın saatine goreCanım benim nasılsın nasıl gidiyor tedavin ne durumdazeynepyildiz32
Canım valla benimde 2.şğnemde aşırı bir sivilcelenme olmuştu yüzümde öyle böyle değil ama gaz falan yoktu az kalmış çoğu bitti rabbim hayırlı haberlerinş duyurmayı nasip etsin dualarım seninleVallah kuzum hamd olsun iyiyim sen nasılsın. Her yerimde sivilce çıktı karnim cok agiriyor ve aşırı gaz var iğnenin 8.gunune girdim buranın saatine gore
Canım ben hiç baktırmadım o yüzden beni es geç bu sorudaCanım kozlar size acil bir soruyla geldim bu sefer aranızda normal zamanda ya da 18/21. Gün arasında progesteron baktıran varmı baktıran varsa değeriniz kaçtı canlar
Ya kuzum burnumda bile 3 tane çıkmış o derece düşün inşallah kuzum sağol yCanım valla benimde 2.şğnemde aşırı bir sivilcelenme olmuştu yüzümde öyle böyle değil ama gaz falan yoktu az kalmış çoğu bitti rabbim hayırlı haberlerinş duyurmayı nasip etsin dualarım seninle
Canım günaydın.Yaptın mi testKuzum evet bende gördüm onları ama korkuyorum gene yanılmaktan ya